Για έναν φίλο που το έψαχνε!!!
-
Conion
τι δουλεια κανει δεν μας ειπατε , βρισκει την καταυθηνση του σταθμου που παιζει ?
Βαγγέλη από ότι θυμάμαι όταν ένα μηχανάκι, που είχε μια ομάδα υπουργού στην κατοχή της, έφαγε έναν κεραυνό και καταστράφηκε και ο καμερασέρβις είχε εξαφανιστεί για να τους φτιάξει άλλο, διέλυσαν την ομάδα!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Conion
Βαγγέλη από ότι θυμάμαι όταν ένα μηχανάκι, που είχε μια ομάδα υπουργού στην κατοχή της, έφαγε έναν κεραυνό και καταστράφηκε και ο καμερασέρβις είχε εξαφανιστεί για να τους φτιάξει άλλο, διέλυσαν την ομάδα!!!
τακη τι δουλεια κανει απ την μανα του και τι μετα την μετατροπή , δουλευει σαν κολτ γκαν συντονιζει σε έναν σταθμο και μετα σου δειχνει κατευθηνση το βελακι από ευγενή στοχο ?
-
Conion
απ οτι ειδα,αυτο και τα ομοια του χρησημοποιουνται στο ναυτικο.κανουν ληψη στις ναυτικες μπαντες.οποτε μια ευκολη μετατροπη ειναι να το κατεβασεις το ευρος στα vlf για να ακουει απο λιγα KHZ και πανω…
κατα τα λοιπα... εχει ενδειξη της κατευθυνσης και της σταθμης του σηματος και ψαχνει για μεταβολες στην διαδοση.
εμενα μου αρεσε αυτο. -
Conion
απ οτι ειδα,αυτο και τα ομοια του χρησημοποιουνται στο ναυτικο.κανουν ληψη στις ναυτικες μπαντες.οποτε μια ευκολη μετατροπη ειναι να το κατεβασεις το ευρος στα vlf για να ακουει απο λιγα KHZ και πανω…
κατα τα λοιπα... εχει ενδειξη της κατευθυνσης και της σταθμης του σηματος και ψαχνει για μεταβολες στην διαδοση.
εμενα μου αρεσε αυτο.εμένα αυτό με τον φερρίτη!!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.