εδώ έχω ένα σημείο που πρέπει να δουν οι ραβδοσκόποι του φόρουμ από φώτο και να μας που αν βλέπουν κάτι, είχα περάσει πριν χρόνια και ραβδοσκοπικά είχα δει κάτι, για κοιτάξτε παιδια
-
Σημείο για ψάξιμο
Απογονε Φυγαν απο εκει εδω και χρονια…και εχει ξανα ανεβει η ιστορια σε διαφορα θεματα εδω μεσα.
Και για να φυγει αυτη η απορια η δουλεια ηταν πανω απο τον υπαρχων σημερα δρομο διπλα στη βρυση στα 80 περιπου μετρα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Σημείο για ψάξιμο
πήγα :15_8_214:
Δεν εχω προχειρα τα σημαδια που υπαρχουν εκει…δυστηχος δεν αναφερουν κολαουζο.
"It's only the mind which separates reality from truth."
Σημείο για ψάξιμο
@VAN:
δεν γινεται τιποτα χωρις την κυρα. εγω απο την στιγμη που της πηγα την αποδειξη οτι πουλησα και πηρα λεφτα, ολο να παρω τον ανιχνευτη και να τρεξω μου λεει. ειναι σιγουρη δε, οτι δεν γυρναω μα καμια.
Σύμφωνώ
Δεν εχω προχειρα τα σημαδια που υπαρχουν εκει…δυστηχος δεν αναφερουν κολαουζο.
ενδεχομένως και ναι, δεν έψαξα εκεί για τίποτα, απλά κατέβηκα γιατί κάτι μου άρεσε στην εκκλησία, για περτούλι πήγαινα να τσεκάρω κάτι που ήθελα και είπα να σταματήσω.
με τις βέργες χτύπησα πίσω από το ιερό, στο σημείο που τελειώνει το χώμα και αρχίζει το πεζούλι, αλλά δεν έβγαλα άλλο μηχανάκι, αν είναι κανένας από εκεί κοντά και έχει κανένα τοπικό με διαχωρισμό ας κάνει ένα τσεκάρισμα, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι τίποτα τάλιρα κίνησης ΣάκηΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Σημείο για ψάξιμο
να και το σημαδι
πες μας βρε Σακη την εξηγηση!Δεν μπορω να σου πω γιατι θα μαθεις.!
:36_7_3:
"It's only the mind which separates reality from truth."
Σημείο για ψάξιμο
Σύμφωνώ
ενδεχομένως και ναι, δεν έψαξα εκεί για τίποτα, απλά κατέβηκα γιατί κάτι μου άρεσε στην εκκλησία, για περτούλι πήγαινα να τσεκάρω κάτι που ήθελα και είπα να σταματήσω.
με τις βέργες χτύπησα πίσω από το ιερό, στο σημείο που τελειώνει το χώμα και αρχίζει το πεζούλι, αλλά δεν έβγαλα άλλο μηχανάκι, αν είναι κανένας από εκεί κοντά και έχει κανένα τοπικό με διαχωρισμό ας κάνει ένα τσεκάρισμα, ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι τίποτα τάλιρα κίνησης ΣάκηΑν πήγες έτσι ντυμένος,όπως δείχνεις στη φωτογραφία,νομίζεις ότι έκανες ραβδοσκοπική έρευνα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;