@ΑΝΔΡΕΑΣ κατά τη γνώμη μου κάτι καλύτερο στο θέμα τιμής μη περιμένεις αλλά θέλω να πιστεύω πως θα είναι πιο σταθερό.. η ιστορία και οι δοκιμές θα το δείξουν
-
XTREM HUNTER
Ο/Η @xristos77 είπε στο XTREM HUNTER:
@ΑΝΔΡΕΑΣ κατά τη γνώμη μου κάτι καλύτερο στο θέμα τιμής μη περιμένεις αλλά θέλω να πιστεύω πως θα είναι πιο σταθερό.. η ιστορία και οι δοκιμές θα το δείξουν
Δε θα προχωρήσει όπως το βλέπω
-
XTREM HUNTER
Ο/Η @xristos77 είπε στο XTREM HUNTER:
@ΑΝΔΡΕΑΣ από θεμα αποδόσεων ή από θέμα τιμής??
Τα συγκεκριμένα ας τα πούμε αεροπλανακια είναι για ιδιαίτερη χρήση..
Απο τ στιγμή που υπάρχουν σταθερά κ αξιόπιστα παλμικα κ με τέτοια τιμή δε το βλέπω να περπατάει -
XTREM HUNTER
@ΑΝΔΡΕΑΣ στη πράξη ας πούμε ότι είναι πιο εύχρηστο από ένα παλμικο με ένα τελάρο 1.40χ1.40 για παράδειγμα δεν χρειάζεται άλλο άτομο για την έρευνα ένας μόνος του σκαναρει κι εκτός αυτού ίσως να περνάει πιο εύκολα από δύσβατα σημεία απ ότι ένα ογκώδες τελάρο βέβαια οι δυνατότητες του είναι που καίνε τους πιο πολλούς μένει να τις δούμε στη πράξη εν αναμονή των επίσημων δοκιμών λοιπόν την καλημέρα μου
-
XTREM HUNTER
Ρωταω μη έχοντας εμπειρια στα μηχανηματα βάθους (τελαρα 2box) κλπ.
Βλεποντας απο την επίδειξη του βάθους πως πιανει το γνωστο σε ολους κιβωτιο τα 2.5 μετρα δεν ειναι καθολου αμελητεο βαθος οπως επισης και σε εργονομία και αποθήκευση φενεται ωραιο.Αλλα το πιο θετικο θεωρω στο μηχανημα αυτο ειναι οτι δεν μουρμουραει και αν ξεκινησει ψιθύρους απο παρεμβολές με ενα κουμπι το ησυχάζεις και συνεχιζεις την ερευνα.
Γνωμες αν αξιζει τα 2χιλιαρικα (εφοσον δεν εχεις το deus II)Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 2,5 μέτρα? Σου συνιστώ να κρατάς μικρό καλάθι!
Όλα ρευστά και με πολύ μεγαλη αισιοδοξία
χλωμό να υπάρξουν ιδανικές συνθήκες στο άγριο! !!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
XTREM HUNTER
@panasss
Ρωταω γιατι σκεφτομαι να το αγορασω,το ερωτημα ειναι οτι για τα "ανταρτικα βάθη"
φενεται να αποδίδει..Αποδίδει ομως; Τι "παγιδα" μπορει να κρυβει η επίδειξη του μηχανηματος στο βιντεο;Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 Δυστυχώς όλα τα μηχανήματα κρύβουν παγίδες ....και τις ανακαλύπτεις αφού τα αγοράσεις.... Όσον αφορά το Xtreme Hunter....αν δεν βγει στα βουνά από αγοραστές, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.... δεν μπορεί κάποιος με ασφάλεια να πει ότι δουλεύει ή δεν δουλεύει για τα αντάρτικα βάθη κτλ
-
XTREM HUNTER
@bhpaok Συμφωνω απολυτα σε αυτο φιλε μου,πρεπει να αγοραστεί και να βγει βουνο και να ακουσουμε εντυπωσεις απο έρευνες και δοκιμαστηρια.
Εκει που θελω να σταθω ειναι το ποσο να απεχει η αληθεια απο αυτο που βλεπουμε στην επίδειξη;
Θελω να πω οτι στο βιντεο το φτανει στο 2.70 το κιβώτιο,εστω οτι ειναι ψεμμα και εκανε την τριχα τριχιά!
Το ιδιο κιβώτιο στα 2 με την ευαισθησία 4/5 δε θα το πιανει; Ποσο πια να το τεντώσει για να διαφημίσει;Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
@vasilis_k4 Δεν μιλάμε για παλμικό να το κόψουμε στα 4/5 είναι VLF
το να το κόβεις πάντες απορρίπτεις μέταλλα που δεν θέλεις να ακούς
πράγμα που στην τελική ίσως σου βγει επιζήμιο???Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9106 -
XTREM HUNTER
@panasss Παλμικός ειναι,τι μπορει να "χασει" αν ανεβασεις την ευαισθησία;
Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.
-
XTREM HUNTER
Ο/Η @vasilis_k4 είπε στο XTREM HUNTER:
@panasss( Παλμικός ειναι),τι μπορει να "χασει" αν( ανεβασεις) την ευαισθησία;
??????????? ???????
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
XTREM HUNTER
Ο/Η @vasilis_k4 είπε στο XTREM HUNTER:
@panasss Παλμικός ειναι,τι μπορει να "χασει" αν ανεβασεις την ευαισθησία;
τι εινι βασιλακου???νεος παλμικος πολυσυχνοτικους
-
XTREM HUNTER
Καλημέρα σε όλους..εγώ πάντως που είχα το c scope το αεροπλάνακι με έβγαλε την ψυχή... απορρύθμιση συνέχεια,τώρα για βάθος .. αν σας πω ότι έπιασε κόκαλα στα 2.5 μέτρα ..να το πω αξιόπιστο; Οι πλάκες που έχω στο GTI 2500 είναι μια μαλακιά και μισή! Μπορεί να κουνηθούν λίγο να βαράει μόνο του μπορεί να κουνηθούν μια να είναι ήσυχο αλλά να μην δουλεύουν! Θεωρώ ότι αυτά που θέλουν πολύ ζύγισμα για να δουλέψουν και πολύ λεπτομέρια στο να έρθει σε σωστή ισορροπία το μπροστά με το πίσω μέρος είναι δύσκολα !
-
XTREM HUNTER
Ο/Η @tkorakas1 είπε στο XTREM HUNTER:
Καλημέρα σε όλους..εγώ πάντως που είχα το c scope το αεροπλάνακι με έβγαλε την ψυχή... απορρύθμιση συνέχεια,τώρα για βάθος .. αν σας πω ότι έπιασε κόκαλα στα 2.5 μέτρα ..να το πω αξιόπιστο; Οι πλάκες που έχω στο GTI 2500 είναι μια μαλακιά και μισή! Μπορεί να κουνηθούν λίγο να βαράει μόνο του μπορεί να κουνηθούν μια να είναι ήσυχο αλλά να μην δουλεύουν! Θεωρώ ότι αυτά που θέλουν πολύ ζύγισμα για να δουλέψουν και πολύ λεπτομέρια στο να έρθει σε σωστή ισορροπία το μπροστά με το πίσω μέρος είναι δύσκολα !
Ακριβώς
Όπως ξαναειπα ειναι μόνο γ πυκνό κ πλαγιές
Οι αρχάριοι ας ξεκινήσουν με ένα βλφ αργότερα παν σε παλμικο κ μετά δε θα χρειαστεί να ρωτάνε θα ξέρουν οι ίδιοι τι χρειάζονται κ τι όχι -
XTREM HUNTER
@ΑΝΔΡΕΑΣ Αν ξερεις τι ψαχνεις ξερεις και τα βάθη που χρειαζεται να προσπαθησεις να πιασεις και κατ επεκταση το μηχανημα που θα χρειαστεις.Οποτε Γιατι να ξεκινησεις με vlf;Για νομισματα στην παραλια;
Ου το ζην περί πλείστου ποιητέον, αλλά το ευ ζην.