@ΑΝΔΡΕΑΣ Έχω δει μια που έχει αρθεί κ θα πω ότι ο συνάδελφος έχει κάποιο δίκιο ...τόσο το μέρος όσο κ τ βάθος δε νομίζω ότι κανείς μας ακόμα κ τ κωτσοτομαρο δεν θα την σήκωνε.
Για πες για πες ζαγάρι βάθος και τα λοιπά..
χόμπι ..............!!!!
@ΑΝΔΡΕΑΣ Έχω δει μια που έχει αρθεί κ θα πω ότι ο συνάδελφος έχει κάποιο δίκιο ...τόσο το μέρος όσο κ τ βάθος δε νομίζω ότι κανείς μας ακόμα κ τ κωτσοτομαρο δεν θα την σήκωνε.
χόμπι ..............!!!!
Ο/Η @Kostas-13 είπε στο χόμπι ..............!!!!:
Τουμαρ τ βάθος ήταν ακριβώς 2.5 ούτε χιλιοστό πάν ούτε κατ
Ήταν σε ένα πρανές τίγκα στ θάμνο ούτε πηνίο βλφ χωρούσε το μόνο που είχαν ήταν ένα σταθερό σημείο κ ένα θάμενο κολαουζο (οργανωμένη απόκρυψη αντάρτικη )
Όταν έρθω ανέβα μια βόλτα να πάμε στ σημείο να το δεις κ να με πεις
Να πάμε ν σκαναρς κ ένα άλλο σημείο που δε μπορώ ν βγαλου ακρ
χόμπι ..............!!!!
@panasss κάποιοι ίσως να το έχουμε το έχουμε ζήσει το όνειρο πάνω από μία φορά αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία... Αυτό που μετράει είναι σωστή ενημέρωση μέσα σε ένα forum και πιστεύω ότι κάποια άτομα τι δίνουμε και μάλιστα απλόχερα Και αφιλοκερδώς.... Αν σε ενοχλεί πού γράφουμε για επιδόσεις και περιορισμους μηχανημάτων που έχουμε δουλέψει οι ίδιοι σε ενότητες όπου αφορούν ανιχνευτές μετάλλων τότε έχουμε εντελώς διαφορετική φιλοσοφία πως πρέπει να βαδίσει ένα forum που αφορά το χόμπι μας....
Πολύ κακώς τελικά γράφουν δυο - τρεις για δυνατότητες, αξιοπιστία μηχανημάτων ως προς την ενημέρωση όλων για να έχουν μια αντικειμενική εικόνα και να μην έχουν στο κεφάλι τη δεκαετία του 80 που κάποιοι κάναν πάρτι εις βάρος τους, τότε που τα μέτρα ήταν όντως στραγάλια.
Κακώς ασχολούνται και όλοι αυτοί με ένα μηχανημα αν χείρας επειδή γουστάρουν να δουλεύουν το μηχανημα τους και να σκανάρουν οπου κρίνουν ή θεωρούν καλό σημείο που ισως παίζει μια ατομική, αλλα κακώς και αυτοί που δεν ψάχνουν καν θησαυρό αλλα γουστάρουν να βγάζουν ότι τους κάνει κλικ, έτσι γιατί γουστάρουν τη βόλτα, το περπάτημα, την όλη κατασταση δλδ με ένα μηχανημα στο χέρι με την αδρεναλίνη να χτυπά σε ψηλούς ρυθμούς … κακώς που ασπάζονται την έννοια του metal detectorist.
Που πας ρε Κωστακη και εσείς οι υπόλοιποι κυριοι και σκάτε ένα καρο λεφτά για μηχανήματα που δεν πρόκειται ποτέ να πάρετε πίσω διότι δεν έχετε την κατάρτιση να βγάλετε δουλειά? … λες και όσοι περνούν μηχανημα το βλέπουν σαν επένδυση με σκοπό να βγάλουν λεφτά όπως και να χει.
Δε γνωρίζετε ότι τις μεγαλες δουλειες μπορούν να τις πάρουν μονο οι λύτες? Σαν αυτούς δλδ που βλέπουν μια ημερομηνία σε μια βρύση και προσπαθούν να το ζόρι να τη συνδέσουν με δουλειά ακόμα κι αν αυτή είναι «νέα» κατασκευή, σαν αυτους που βλεπωντας ένα σημάδι σώνει και καλα μιλα για δουλειά δίνει πορεία κτλ, αυτοί που για μια συνεργασία ζητούν έξοδα μετακίνησης, διαμονής, φαγητού για να ρθουν να σας δώσουν τα φώτα τους για να τα πάρετε, αυτοί που μπορούν να σας βγάλουν απ το αδιέξοδο σας αλλα ποτέ οι ίδιοι δεν κατάφεραν κάτι για τον εαυτό τους … αυτοί θα σώσουν και σας, αυτοί που και τα τρία μέτρα τα κάνουν τέσσερα χωρις να μπουν καν στον κόπο να επεξεργαστούν τις οποίες προϋποθέσεις, μονο που για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να χεις τη γνώση συγκεκριμένα καθώς εδώ δε γίνεται λόγος υποθετικά αλλα μπορεί να αποδειχθεί εαν χρειαστεί.
Σαφώς οι αντιλήψεις είναι εντελώς διαφορετικές αλλα εσυ μη σκας, συνέχισε να κανεις αυτο που ξερεις, να ακούς και να κρίνεις, να σέβεσαι και να μην προσβάλεις.
Το σίγουρο είναι ότι θα σαι πάντα κερδισμένος μέσα απ τα λάθη των άλλων … και άσε τους άλλους στον κόσμο τους να ζουν το δικό τους όνειρο μέσα απ το βαθύ ύπνο τους. Συμφωνώ είναι άξιοι της μοίρας τους.
PS
χόμπι ..............!!!!
@panasss και αν θέλεις πες και του φίλου σου που είναι γεωφυσικός και βρίσκεται μέσα στο forum να συμμετέχει σε συζήτηση μαζί μου περί γεωφυσικών μηχανημάτων και δυνατοτήτων τους.,😁
Θα το διαβάσει και αν θέλει θα μπει στην συζήτηση εγώ δεν μπορώ να τον υποχρεώσω
Είπαμε ότι σεβόμαστε τα απόρρητα του καθενός!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
χόμπι ..............!!!!
Στην περιοχή μου υπάρχουνε πολλά ωραία σημάδια όπου κατά καιρούς παλιότερα πήγαινα χωρίς μηχάνημα και έψαχνα και τα έβρισκα επάνω στις πέτρες..Δάφνες,σταυρούς και πολλά άλλα ωραία σημάδια..Εάν έρθει λύτης σαν αυτούς που νομίζει είναι αρνάκια και πάνε στην σφαγή είναι πολύ γελασμενοι...Εάν ζητήσει 1500 ευρώ για ερμηνεία τους για να βγάλουμε δουλειά θα περάσει πολύ δύσκολα μαζί μου και θα το θυμάται μια ζωή...Εκεί στην περιοχή μου ακριβώς όπου έχω τα μελίσσια μου έγινε μια ληστεία με το βαγόνι του τρένου...Τέτοιους περιμένω για να τους βάλω να τους φάνε τα μελίσσια μου...Γιατί κατά καιρούς έχω ακούσει πολλά με χρήματα και κουτοπονηριες όπου τους τρώγαμε τις δουλειές...
χόμπι ..............!!!!
Όταν καταστράφηκε το Αρχηγείο Κοζιακα ο Καρτσιώτης (αρχηγός) με μια ομάδα ανταρτών και με την τσαντα με ολα τα έγγραφά του Αρχηγείου περιπλανήθηκαν για αρκετές μέρες προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον Στρατό τους ΜΑΣ και τους Μαυδες. Κοντά στο χωριό μου πέσανε σε ενέδρα σκοτώθηκε ο Καρτσιωτης πρόλαβε όμως και πέταξα την τσάντα και πέντε - έξι λίρες που είχε πάνω του στους συντρόφους του που διέφυγαν , η τσάντα κρύφτηκε στο νεκροταφείο της Κ....... και βρέθηκα απο έναν λόχο πεζικού , στην αναφορα που κάνει το Τ.Π στην 42 μεραρχία περιγράφει το περιεχόμενο ότι βρέθηκαν έγγραφά ακόμη και χάρτες με κλίμακα 1: 5000 με λεπτομέρειες για θέσεις καταφυγίων και αποθηκών. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιοί ήταν οι τυχεροί τότε
χόμπι ..............!!!!
@paoktsis να μην ξεφεύγουμε από το θέμα!
τα σημάδια δεν ανήκουν σε κανέναν εκτός και αν τα έχεις φραγμένα
δεν μιλούν πάντα για λεφτά και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να δουλέψει για
άλλον!
Κανένας δεν σε υποχρεώνει να πας άλλον σε δουλειά που ψάχνεις από μόνος σου
Όλα είναι ρευστά και ανάλογα με τις όποιες συμφωνίες γίνουν και αν γίνουν!
Πάντα ο υπεύθυνος είναι εκείνος που μαρτύρησε!!!
Μέχρι εκεί και δεν είναι ανάγκη να το πλατειάσουμε περισσότερο!!!
χόμπι ..............!!!!
Ο/Η @PATRIK είπε στο χόμπι ..............!!!!:
Οι επιμελητές δεν χρειαζόταν τότε μηχανήματα γιατί είχαν γνώσεις εμείς στηριζόμαστε στα μηχανήματα γιατί λείπουν οι γνώσεις το θέμα είναι να μην φτάνουμε στην υπερβολή γιατί εκεί χάνεται το παιχνίδι
Απλά οι επιμελητές είχαν κόσμο και δεν τους νοιάζει το αν θα κουραστούν
κάποιοι νομά τοι!
Ενώ για μας το μηχάνημα είναι η επιβεβαίωση το ότι είμαστε στο σημείο
Και ο ήχος το ντοπάρισμα του ηθικού για το σκάψιμο!!!
χόμπι ..............!!!!
@panasss Δεν θα ξεφύγουμε φίλε από το θέμα..Αλλά λύκοι θα υπάρχουνε όσο υπάρχουν πρόβατα...Ας συνεχίσουμε στο θέμα ....
χόμπι ..............!!!!
Όταν καταστράφηκε το Αρχηγείο Κοζιακα ο Καρτσιώτης (αρχηγός) με μια ομάδα ανταρτών και με την τσαντα με ολα τα έγγραφά του Αρχηγείου περιπλανήθηκαν για αρκετές μέρες προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον Στρατό τους ΜΑΣ και τους Μαυδες. Κοντά στο χωριό μου πέσανε σε ενέδρα σκοτώθηκε ο Καρτσιωτης πρόλαβε όμως και πέταξα την τσάντα και πέντε - έξι λίρες που είχε πάνω του στους συντρόφους του που διέφυγαν , η τσάντα κρύφτηκε στο νεκροταφείο της Κ....... και βρέθηκα απο έναν λόχο πεζικού , στην αναφορα που κάνει το Τ.Π στην 42 μεραρχία περιγράφει το περιεχόμενο ότι βρέθηκαν έγγραφά ακόμη και χάρτες με κλίμακα 1: 5000 με λεπτομέρειες για θέσεις καταφυγίων και αποθηκών. Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας για το ποιοί ήταν οι τυχεροί τότε
================================================
Αποστόλη θεωρείς ότι δεν ήταν κωδικοποιημένα τα χαρτιά της τσάντας???
Το 5000 έχω την άποψη ότι θα πρέπει να γινει 50000 εσύ τι λες?
χόμπι ..............!!!!
Ο/Η @paoktsis είπε στο χόμπι ..............!!!!:
@ΑΝΔΡΕΑΣ ταρτσιλα νορεεεεεεςςςςςς...
Κακαρελο νταρεεεεεε
χόμπι ..............!!!!
Ο/Η @paoktsis είπε στο χόμπι ..............!!!!:
λύκοι θα υπάρχουνε όσο υπάρχουν πρόβατα...
Οι λύκοι είναι λύκοι και είναι μοναχικοί, οι αλεπούδες κάνουν ντόρο να αρπάξουν ότι προλάβουν παίζοντας το λύκοι.
PS
χόμπι ..............!!!!
Ο/Η @panasss είπε στο χόμπι ..............!!!!:
================================================
Αποστόλη θεωρείς ότι δεν ήταν κωδικοποιημένα τα χαρτιά της τσάντας???
Το 5000 έχω την άποψη ότι θα πρέπει να γινει 50000 εσύ τι λες?
Κώστα και όμως είχαν χάρτες μικρής κλίμακας και μένα μου φάνηκε λάθος αλλά είναι αλήθεια ίσως να είναι χειρόγραφα τοπογραφικά τωρα για την κωδικοποίηση δεν το ξέρω αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι με βάση αυτα δόθηκε εντολή για έρευνα σε περιοχές αναφοράς και υπάρχει αναλυτικη περιγραφη αυτά που βρέθηκαν ολα τα καλά .εκτός από λίρες
χόμπι ..............!!!!
@stampa τα αλεπουδακια που το παίζουνε Λυκακια και χτυπάνε αντεπερισπασμο και οτι τσιμπήσουν στην αντάρα θα κάτσουμε καλά από πάνω μέχρι τέρμα κάτω στην γκλίτσα του τσομπανι...Περιμένω κανέναν τέτοιο αλεπουδιαρη να τον περάσω ένα καλό οθωμανικό δίκαιο και θα τρέχει να γλιτώσει σαν αποκεφαλισμενη γαλοπούλα...
χόμπι ..............!!!!
αυτό ήταν μια οργανωμένη δουλειά σε πρανές με επικάλυψη χώματος
0,60 μπροστά και 1,20 πίσω είχε μεταλλικά μέσα!
Το βήμα δικό σας!!!
https://postimg.cc/0MHK9ZkJ
χόμπι ..............!!!!
Άλλη μια κάτω απο την δημοσιά στους 0.80 η οροφή και στο 1,60 δάπεδο φημολογείται ότι ήταν τίγκα!
για να ακούσω τι βαθμό δυσκολίας έχουμε εδώ???
https://postimg.cc/Ty8pMw3k
χόμπι ..............!!!!
Ο/Η @panasss είπε στο χόμπι ..............!!!!:
Άλλη μια κάτω απο την δημοσιά στους 0.80 η οροφή και στο 1,60 δάπεδο φημολογείται ότι ήταν τίγκα!
για να ακούσω τι βαθμό δυσκολίας έχουμε εδώ???
https://postimg.cc/Ty8pMw3k
Κώστα αυτό ποιο πολύ μου κάνει ότι κατασκευάστηκε για αμυντικό αντιαεροπορικο αμπρι και όχι για κρύπτη υλικού τώρα ισως χρησιμοποιήθηκε αργότερα σαν αποθήκη