@ΑΝΔΡΕΑΣ τότε κ εγώ αυτό θα πρέπει να γράψω μπας και περάσει.. πάνω από πια χρονολογία μπορείς να κρατήσεις ένα κέρμα για να είναι δικό σου;
-
Αδεια για βουνο
@leonight 1833
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Αδεια για βουνο
@leonight Στην αίτηση που κάνουμε είτε για παραλίες είτε για βουνό , θα πρέπει να αναγράφεται και ο λόγος. Αναφέρεται και στην ΥΠ. ΑΠ 1440/Β. Μπορείς να γράψεις .....
Για ανεύρεση χαμένων αντικειμένων τιμαλφών και νομισμάτων. -
Αδεια για βουνο
Ο/Η @spartakos1967 είπε στο Αδεια για βουνο:
@leonight Στην αίτηση που κάνουμε είτε για παραλίες είτε για βουνό , θα πρέπει να αναγράφεται και ο λόγος. Αναφέρεται και στην ΥΠ. ΑΠ 1440/Β. Μπορείς να γράψεις .....
Για ανεύρεση χαμένων αντικειμένων τιμαλφών και νομισμάτων.Συνάδελφε καταλαβαίνω ότι θέλεις να βοηθήσεις αλλά από την στιγμή
που καλύφθηκε το θέμα με προηγούμενο πόστα με ακριβώς τα ίδια που
ανέφερες και εσύ νομίζω ότι είναι περιττό γιατί γίνεται και κουραστικό
να διαβάζεις τα ίδια!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Αδεια για βουνο
Καλησπέρα καλά είναι πριν να κάνουμε αίτηση για κάποια άδεια να ελέγχουμε την περιοχή αν προκύπτει κάποια απαγορεύσει λόγω αρχαιολογίας ένας εύκολος τρόπος να ελέγξουμε τις περιοχές είναι να μπούμε στον παρακάτω σύνδεσμο
https://www.arxaiologikoktimatologio.gov.gr/Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Αδεια για βουνο
Ο/Η @panasss είπε στο Αδεια για βουνο:
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Αδεια για βουνο:
Για αναζήτηση χαμένων κερμάτων και τιμαλφών εγώ αυτό γράφω
τουμαρ πολύ πρότυπο! χαχαχαχα!!!
Πρότυπο ξεπροτοτυπο τουμαρ αυτή είναι η διαδικασια
-
Αδεια για βουνο
@leonight Είπα να σου τα έφτιαχνα αλλά μια και τα βιάζεσαι στο πμ έχεις υπόδειγμα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Αδεια για βουνο
@panasss ευχαριστω. αλλα θα ηθελα μονος μου να τα φτιαχνω. δεν γινεται καθε φορα π.χ. που θελω να στειλω ενα μειλ για αδεια να λεω εσενα.. οποτε αν μπορει καποιος ας μου πει πως μπορω να το κανω.. ειπαμε δεν θελει και πανεπιστημιο. γραφιστας ειμαι. να σαι καλα για τον χρονο σου
-
Αδεια για βουνο
ΦΊΛΕ.. κάνε οτι λέει ο νόμος...όμως μήν βάζεις αν το γνωρίζεις το μηδέν σημείο. βάλε μία αρκετή περιοχή που κρίνεις οτι είναι μέσα το ζητούμενο και τέρμα.
| last edited by panasss Φήμη: 696 | Δημοσιεύσεις: 1728 -
Αδεια για βουνο
@twins φίλε άκου να δεις πως έχουν τα πράγματα.. αυτά τα σημεία που θέλω να δηλώσω είναι επειδή είναι κοντά σε μένα.. δεν είναι ότι έχω πληροφορία για κάτι και να είχα δεν θα το δήλωνα. Απλώς θέλω να μάθω καλύτερα το μηχάνημα βλφ. Που έχω.. και για να μην σε ζαλίζει κανένας σ εκείνα τα χωρια πρέπει να είσαι νόμιμος πιο πολύ για το τρέξιμο που θα φας. Ούτε τσάπες ούτε σκαπτικά. Απλά την διαδικασία ήθελα να ξέρω αναλυτικά πως γίνεται. Καλή συνέχεια φίλε