Θα ήθελα την γνώμη σας πρίν προβώ σε κάποια κίνηση,πως το ακούτε;
https://youtu.be/lCVQKjVmW8E
Την ζητάω επειδή είχα παρόμοια περίπτωση με το μικρό μεμετι και στο σπάσιμο ο ήχος χάθηκε αλλά εκείνο το μέρος τουλάχιστον επερνε τέτοιους είδους ενέργειες.αυτο έχει κίνηση και πολύ περίεργη μάλιστα (τσοπάνος) όλη μέρα γυρνάει εκεί και δεν περνει λάθος για το τίποτα.
-
Ξανά τα ίδια αλλά αυστραλέζικα...
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@paoktsis εσύ αμέσως μην ακούσεις μπιπ έχεις έτοιμο τον κασμά 😂😂😂😂
-
@Kostas-13 τα νούμερα παραπέμπουν σε μικρό αντικείμενο πχ κέρμα.δεν είναι στην "καθαρή" γη ότι είναι,αλλά κάτω από τ βράχο από εκεί ξεκινάει ο ήχος.
Η επικέντρωση μου δείχνει εκεί που είναι το νερό.
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ επικέντρωση,αλλά με την άκρη του πηνίου βλέπω από που ξεκινάει ο ήχος από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις και έτσι βρίσκω κέντρο 100% δεν σκάβω ποτέ ολόκληρη γούβα και δεν τραυματίζω τα αντικείμενα έτσι.σε αυτή την περίπτωση όμως έκανα επικέντρωση όπως ανέφερα και ποίο πάνω.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@paoktsis @Kostas-13 τον κάλυκα πάντα τον δίνει 16-17 ότι μέγεθος να έχει...
@Lord πήγαινε βγάλτο να δεις τι είναι, πάντως είναι μέταλλο και οχι μεταλευμα.
-
@Kostas-13 αυτό θα γίνει σίγουρα και αν "μπορώ" θα το ανεβάσω γιατί παίζει πολύ μπακίρι η περιοχή και όπως βγαίνουν ξαναμπαίνουν όπως ήταν...
@ΑΝΔΡΕΑΣ σε τέτοια νούμερα δεν είναι σκουπίδι, ακόμα και ορειχάλκινο κομμάτι το δίνει πιο ψηλά,ούτε μολύβι το 9μπιλο το δίνει πιο χαμηλά.απο την εμπειρία μου από το μηχάνημα κάποιο κέρμα η κάποιο μπιζου είναι.το όλο θέμα μου είναι ότι είναι κάτω από τον βράχο,και γιατί είναι εκεί;
Αυτά τα κατά τύχη σκαναρισματα στο τέλος με μπλέκουν...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Kostas-13 ανάσα δεν παίρνουν φίλε..Παντός είναι μικρός στόχος ευγενείς..
-
@Lord φίλε πάντα καλή έρευνα ανάμεσα και δίπλα σε μεγάλους βράχους..Είναι πολύ πονηρά μέρη.. Μπορεί να έχει από κάτω κρυμμένη μυρμηγκοφωλια η κανέναν καλό μικρό κουμπάρα...
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ θα δείξει η αυτοψία,το αλουμίνιο το δίνει πάνω από 20 και πολύ διαφορετικο ήχο.το μολύβι το δίνει 15-17 ανάλογα τι στραπατσο έχει...
Στα 10-11 είναι τα καλά,για αυτό θα βγεί...Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@ΑΝΔΡΕΑΣ δεν χτύπησε πουθενά το έρμο, δεύτερη δουλειά αυτό έκανα η πρώτη ήταν να δω τυχών κούφωμα
Ο/Η @Lord είπε στο Ξανά τα ίδια αλλά αυστραλέζικα...:
@ΑΝΔΡΕΑΣ θα δείξει η αυτοψία,το αλουμίνιο το δίνει πάνω από 20 και πολύ διαφορετικο ήχο.το μολύβι το δίνει 15-17 ανάλογα τι στραπατσο έχει...
Στα 10-11 είναι τα καλά,για αυτό θα βγεί...Φίλε επιφανειακό είναι
-
@Kostas-13 γιατί ήταν δίπλα μου ο τσοπάνος και ήμουν 50 μέτρα από το αυτοκίνητο...
Ο/Η @Lord είπε στο Ξανά τα ίδια αλλά αυστραλέζικα...:
Στα 10-11 είναι τα καλά,για αυτό θα βγεί...Εξαρτάτε από βάθος υγρασία τοποθέτηση στ έδαφος μπλέξιμο μεταλλων έδαφος κλπ