@paoktsis πάντα σκαναρω σε μεγάλους βράχους και ιδικά σε καθίσματα εκεί πέφτουν πολλά...
-
Ξανά τα ίδια αλλά αυστραλέζικα...
@paoktsis πάντα σκαναρω σε βράχους και ιδικά σε "καθίσματα" εκεί πέφτουν διαφορά
Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
@Lord τα νούμερα ποτέ να μην τα κοιτάς..πάντα τον ήχο να ακούς καλά πρώτα και να τα βγάζεις όλα..Κάνε αυτό που σου λέω και δεν θα χάσεις ποτέ τίποτα..Πάντα τον ήχο..Τα νούμερα είναι για τους αρχάριους...
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ σε λίγο βάθος είναι σίγουρα,το έλεγε και το μηχάνημα αλλά το αυτί λέει μικρό αντικείμενο και βαθύ για τον όγκο του.
@Lord διακρίνω ότι στηρίζεσαι πολύ στα νούμερα το οποίο είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος, μάθε να δουλεύεις με το αυτί και μην εμπιστεύεσαι την οθόνη παρά μόνο σε πολύ εύκολους στόχους...
ΟΥΚ ολίγες φορές έχω βγάλει ευγενής στόχους με οπτική ένδειξη σιδήρου..
Μην ξεχνάς ότι το αγώγιμο έδαφος και το μικρό σκουπιδάκια που θα σου θέσουν μάσκα περιορίζει υπερβολικά το σήμα και την επεξεργασία του,ακόμη και σε πέντε πόντους μπορεί ένα νόμισμα να στο δείξει σίδερο..
Όλα αυτά στα λέω γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μου στην πράξη Και για αυτό εκνευρίζομαι και ταυτόχρονα γελάω όταν ακούω ότι πέρασε κάποιος και σκούπισε με vlf... -
@Kostas-13 @paoktsis το ίδιο λέτε και αυτό κάνω,την έπαθα σε έναν οβολό και έμαθα.
Απλά τα νούμερα τα θυμάμαι τι να κάνω...
Βγάζω αυτά που επιμένουν να έχουν καλό σπαστό ήχο,αν σπάει πολύ ο ήχος και υπάρχουν πολλά αρνητικά από όλες τίς κατεύθυνσεις δεν ασχολούμαιΧρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
@Lord αν σπάει πολύ ο ήχος και υπάρχουν πολλά αρνητικά από όλες τίς κατεύθυνσεις δεν ασχολούμαι..
Αν ο στόχος είναι οριακός να ασχοληθείς και μία δυο τρεις θα εμπεδώσεις πόσα κακά σήματα που προσπερνάς τελικά θα χρήζουν ανασκαφής...
-
@Kostas-13 αυτό το έχω μάθει από την παραλία,έχεις δίκιο χρειάζεται και το τζάμπα σκάψιμο
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης...