@stampa ο έμπορας θα πρεπε να γνωρίζει κ να ενημερώνει σωστά για το προϊόν του γτ έχει ευθύνη απέναντι στ πελάτη (ειδικά όταν βγαίνει δημόσια κ επηρεάζει πολύ κόσμο γενικά μιλάω όχι μόνο για τον Οβελίξ )...Εγώ σαν ψαχτηρι κ το κάθε ψαχτηρι μπορώ να λέω ότι θέλω γτ μικρή βαρύτητα έχει ο λόγος μου
-
Ο Γιώργης
@stampa
ρε Πάνο, το κουράζουμε το θέμα.
Ο κάθε πωλητής έχει χρέος να ξέρει πέντε βασικά πράγματα για το προιόν που πουλάει και μέχρι εκεί. Υπάρχουν manuals που δίνουν χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Αυτά μπορεί να δώσει, να πλασάρει και μέχρι εδώ είναι σωστός, γιατί πρέπει να πουλήσει, να ζήσει αυτός και η οικογένειά του.
Όταν πάει ένας Σταμπα εκεί, δεν πάει για να του πεί ο κάθε πολατίδης τα χαρακτηριστικά του κάθε μηχανήματος που πουλάει, γιατί πάει για να αγοράσει συγκεκριμένο μηχάνημα, που ή το έχει τσεκάρει από πρίν σε κάποιο φίλο, ή έχει μελετήσει τα χαρακτηριστικά του από τα επίσημα manuals, και έχει πειστεί ότι είναι η απάντηση στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το οποίο αυτά που κατέχει, (πχ κάτι μεμετάκια σαν του ζαγαράκου) δεν μπορούν να τα αντιμετωπίσουν
Το πρόβλημα είναι το 99,99% των άσχετων που ασχολούνται κάπως, κάπου, κάποτε με τη χρυσοθηρία, γιατί κάπου άκουσαν ότι μπορεί να πιάσουν την καλή εύκολα από τις ιστορίες καφενείου που τους γέμισαν το κεφάλι. Είναι αυτοί που πάνε και ρωτάνε, πόσο βαθιά πάνε, και αν πιάνει μόνο χρυσό. Αυτούς λοιπόν θέλει τρέλλα και άντερα για να τους αντιμετωπίσει ο κάθε πολατίδης και ο κάθε κυρίτσης. Διότι, μπορεί να τους μιλάνε και να τους εξηγούν ώρες για τις δυνατότητες, τις πιθανότητες, τις μεθόδους, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μηχανημάτων και εκεί που λένε κάτι κατάλαβε το ζωντόβολο, τους ξανακάνουν τις ίδιες ερωτήσεις .
Τα γράφω διότι πέτυχα δυό τέτοιες φάσεις περιμένοντας να εξυπηρετηθώ δυό ώρες και είπα από μέσα μου σκίστον τον πούστη, γιατί φωνάζει πως το θέλει όσο τίποτε άλλο.
Μετά από αυτές τις εμπειρίες, το μόνο που τους καταμαρτυρώ, είναι όταν βγάζουν βίντεο τα οποία τα βλέπουν όλοι στο διαδίκτυο, και στα οποία γίνεται πλήρης διαστροφή και αναστροφή της πραγματικότητας. Εκεί είναι φάουλ και καλά θα κάνουν να το διορθώσουν, διότι μπορούν. -
Ο Γιώργης
@Chris1 Ζαγαρακους εχ τ λύσ για όλα κ έχ αλλάξει λεβελ να μην τον επιαντι στ στουμα σας τουμαρια
-
Ο Γιώργης
@Chris1 Μη μου πεις ότι ξεκίνησες φτασμένος και δεν ήσουν ολίγον τι ψηλό άσχετος και ατζαμής
Πιθανόν κάποιος άλλος θα είπε φωναχτά σκίστον τον……… γλυκούλη μας και σίγουρα δεν σου άρεσε!
Πρόσεχε γιατί με το να γράφεις ότι τους καταλαβαίνεις είναι πιθανόν να υποθέσουν ότι σου άρεσε κιόλαςΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο Γιώργης
Εαν το γενικευσουμε λιγακι στο θεμα των τεχνικων χαρακτηριστικων, προδιαγραφες, δυνατοτητες κτλ (πολλοι αποφευγουν την ανακοινωση δυνατοτητων βεβαια και καποιοι αλλοι που το κανουν αυτο δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα) που ανακοινωνουν διαφορες εταιριες θα διαπιστωσετε καποιοι κατοχοι οτι ναι μεν λειτουργει το μηχανημα στα πλαισια αυτα που ανακοινώνονται αλλα ελλιπες και οχι στο βαθμο που διαφημιζεται και σ αυτο το σημειο ειναι που παιζει ρολο και το βαρος του ονοματος της καθε εταιριας ... ακομα και ενος λαου θα ελεγα για να το παω και παραπερα.
Αν και δεν ειναι απαραιτητο να το αναφερω, σαφως και υπαρχουν ορισμενες ιδιοκατασκευες οι οποιες αναταποκρινονται παρα πολυ καλα σε δυνατοτητες και αλλα, αλλα και που θα ζηλευαν ακομα και ορισμενες εταιριες που ταχαμου πασαρουν κατι αξιοπρεπες στην αγορα.
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Ο Γιώργης
Και για να ολοκληρωσω ... φανταστειτε τις ελλιπες δυνατότητες σε σχεση με τις μεγαλες που ανακοινώνονται απο τις εταιριες κατασκευης αλλα και τη σαλτσα των εμπορων - πωλητων στην προωθηση αυτων και εχετε αυτο που βλεπετε πολλες φορες.
Καπως ετσι χανονται τα μετρα του βαθους και οχι μονον που με τοση ευκολια επιτυγχανουν καποια μηχανηματαΤην καλημερα μου τωρα
PS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
Ο Γιώργης
@stampa σε συζητήσεις που είχα όταν με ρωταγαν για το πόσο βαθιά πάει το Νοξ όταν τους είπα αυτά που μου είπε και ο αντιπρόσωπος, δηλαδή όσες ιντσες έχει πηνίο τόσες ιντσες βαθιά θα βρει ένα κέρμα γελαγαν.ο αντιπρόσωπος όμως εννοούσε να το χτυπήσει και να ξέρεις ακριβώς ότι είναι ευγενές να μην χρειαστεί να παίξεις με halo effect να μην σκάψεις τζάμπα.
Και η απάντηση τους ήταν ότι με 18αρι δίσκο και με το Garrett πριν 10 χρόνια βρήκαμε στους 50 πόντους κέρμα.
Πόσες φορές εσκαψες τζάμπα του λέω στους 50 πόντους;;;
Δεν μετράει αυτό μου λέει...
Τι να τους πείς;τι να πεις στο καθένα που δεν έχει δουλέψει ένα μηχάνημα και ακούει τα μέτρα και κολλάει μόνο σε αυτά.οπως είπε και ο @Chris1 ότι οι περισσότεροι τα θέλουν τα σχισηματα τους και πάλι μυαλό δεν βάζουν.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ο Γιώργης
@Lord σε συζητήσεις που είχα όταν με ρωταγαν για το πόσο βαθιά πάει το Νοξ όταν τους είπα αυτά που μου είπε και ο αντιπρόσωπος, δηλαδή όσες ιντσες έχει πηνίο τόσες ιντσες βαθιά θα βρει ένα κέρμα...
Όταν λέμε πόσο βάθος μπορεί να πάει ένα μηχάνημα σε ένα κέρμα πάντα πρέπει να βάζουμε κάποιους παράγοντες όπως.....πηνειό,ρυθμίσεις,μετάλλευμα,σκουπίδια,emi, αγωγιμότητα στόχου....
Θέτοντας λοιπόν τους παραπάνω παράγοντες πού σχεδόν συναντάς πάντα σε μία έρευνα θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι σχεδόν ένα 20 με 30% των στόχων μπορούν να εντοπιστούν το υπόλοιπο ποσοστό απλώς είναι εκει αλλά ορατή από τους παραπάνω παράγοντες.... -
Ο Γιώργης
Επίσης θεωρώ ότι είναι λάθος να λέγεται ότι το βάθος σε ένα νόμισμα το ορίζει το μέγεθος του πηνίου, πρακτικά ένα μεγάλο πηνίο διαβάζει περισσότερο έδαφος με συνέπεια να γίνεται δυσκολότερος ο εντοπισμός ενός μικρού στόχου... Θεωρώ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις στο κυνήγι νομισμάτων το καλύτερο βάθος καθώς και διαχωρισμό θα το επιτύχουν οι δίσκοι 9 ιντσών και κάτω.
-
Ο Γιώργης
@Kostas-13 συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρες,σε μερικούς αρέσουν τα μέτρα σε άλλους να μην σκάβουν άδικα.
Για να είμαι ειλικρινής έπαιξε μεγάλο ρόλο το "ψήσιμο" που μου έκανε ο αντιπρόσωπος της δικιάς μου επιλογής μιας και δεν μου έταξε τα αυγά με τα πασχαλιά ώστε να τα χάσω μετά.αλλα ο πιο κορυφέος ήταν η αντιγραφή του Γιώργη εκεί έριξα πολύ γέλιο δεν μπορούσα να κρατηθώ και είναι μεγάλη αδικία για την εταιρεία που αντιπροσωπεύει και τις τιμές που τα προωθεί μιας και είναι από τις 3 κορυφές του είδους.Χρυσοθήρας λέγεσαι όταν βρίσκεις χρυσό.
Με παλιοσίδερα λέγεσαι, ρακοσυλλέκτης... -
Ο Γιώργης
@dimiss σε καμμία περίπτωση φίλε και γω πριν καμμία 3 ετια πρώτου αποκτήσω τα τουρκακια τα είχα σαν δεύτερης κατηγορίας μηχανήματα λόγω φολας που είχα φάει σε παλμικό ..Είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα που θα καλύψει ακόμα και απαιτητικό ψαχτηρι για τη δουλειά που κάνει ένα βλφ ..Αν θες τη ταπεινή μου γνώμη χτυπά τ σιμπλεξ με τ μεγάλο δίσκο στα 430 θα σου κάνει τη δουλειά σου και είναι περισσότερο εργονομικό απ' το ιμπακτ στέκεται καλύτερα στο χέρι δηλαδή κ δε κουράζει σε μακροχρόνια έρευνα
-
Ο Γιώργης
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Ο Γιώργης:
@dimiss σε καμμία περίπτωση φίλε και γω πριν καμμία 3 ετια πρώτου αποκτήσω τα τουρκακια τα είχα σαν δεύτερης κατηγορίας μηχανήματα λόγω φολας που είχα φάει σε παλμικό ..Είναι ένα πολύ καλό μηχάνημα που θα καλύψει ακόμα και απαιτητικό ψαχτηρι για τη δουλειά που κάνει ένα βλφ ..Αν θες τη ταπεινή μου γνώμη χτυπά τ σιμπλεξ με τ μεγάλο δίσκο στα 430 θα σου κάνει τη δουλειά σου και είναι περισσότερο εργονομικό απ' το ιμπακτ στέκεται καλύτερα στο χέρι δηλαδή κ δε κουράζει σε μακροχρόνια έρευνα- πολυωρη ήθελα να πω
-
Ο Γιώργης
ωραιος ευχαριστω εχω κλισει σε αυτο και ηρθε η ωρα για αγορα και δεν θα ηθελα ενα μηχανημα που δεν δουλευει σωστα η δεν δουλερυει καθολου το εχω δει το εχω πιαει δεν εχω κανει σοβαρη ερευνα με αυτο αλλα οπως το ειδα νμζω ειναι εαν πολυ καλο βλφ οσο για το σιμπλεξ δεν θα ηθελα κατι μικρο μικρα υπαρχουν
-
Ο Γιώργης
Ο/Η @dimiss είπε στο Ο Γιώργης:
ωραιος ευχαριστω εχω κλισει σε αυτο και ηρθε η ωρα για αγορα και δεν θα ηθελα ενα μηχανημα που δεν δουλευει σωστα η δεν δουλερυει καθολου το εχω δει το εχω πιαει δεν εχω κανει σοβαρη ερευνα με αυτο αλλα οπως το ειδα νμζω ειναι εαν πολυ καλο βλφ οσο για το σιμπλεξ δεν θα ηθελα κατι μικρο μικρα υπαρχουν
Δεν είναι καθόλου μικρό φίλε με τ μεγάλο δίσκο πάει πολύ βαθειά ...Απλά έχε στο νου σου μόνο αυτό έχω δει σαν αρνητικό για τ ιμπακτ δεν είναι πολυ σωστά κατανεμημένο το βάρος του
Υ.γ ρίξε μια ματιά στο Νοξ 800 κ στο ντεους σε βίντεο ψαχτηριων στ youtube(που να φαίνονται οι ρυθμίσεις τους ) και αν έχεις τη δυνατότητα να τα δοκιμάσεις ακόμα καλύτερα να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη πριν την επιλογή σου ...Εγώ πάντως δε τ μετανοιωσα ούτε για τ σιμπλεξ που πήρα καινούριο ούτε για τ ιμπακτ ελαφρώς μεταχειρα