Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Καλό παράδεισο
Το μεταφέρω με πάσα επιφύλαξη έμαθα ότι έφυγε στον ύπνο του ο Ανδρόνικος
Πάντα βιαστικός ¨ο φίλος¨! καλό ταξίδι να έχεις!!! Συλλυπητήρια στην οικογένεια.........
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Δυστιχως είναι αλήθεια .. καλό παράδεισο να χεις Ανδρονικε. Συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.
PS
Καλές έρευνες εκεί ψηλα ..Κρίμα γτ είχε μικρά παιδιά κουράγιο στην οικογένεια του
Συλληπητηρια στην οικογενεια, στους συγγενεις & φιλους. Εφυγε ενα καλο ψαχτηρι. Καλο παραδεισο φιλε μας...........
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
Συλλυπητήρια και κουράγιο και από εμένα στην οικογένεια του... ας αναπαυθεί εν Ειρήνη ο φίλος Ανδρόνικος...
Ο επιμένων νικά!!!
καλο παραδεισο!! να εχει ο ανθρωπος.. και ο θεος!! Να αναπαυσει την ψυχη του!!
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και καλό παράδεισο.
Τα συλλυπητήριά μου. Χάρηκα με πολλούς άλλους φίλους τις αναρτήσεις του. Καλό Παράδεισο Κώστα.
Καλο παραδεισο και τα συλλυπητήρια στην οικογενεια του.
Καλο ταξιδι Τακη στις ανωθεν γειτονιες να ειναι ελαφρυ το χωμα φιλε συλλυπητηρια στην οικογενεια και του οικειους
Συλλυπητήρια...
Καλό παράδεισο να έχει.
Καλό Παράδεισο Κώστα, ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.
Συλλυπητήρια και από εμένα . Καλό παράδεισο
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Soulis1
Καλο παραδεισο και συλλυπητήρια στην οικογενεια του.
Καλο ταξίδι Αντρονικε,τουλάχιστον εκει ψιλά θα βρεις αυτούς που έψαχνες θα κάνεις παρέα με τον Κυριάκο βάλτε τις βέργες και δώστε στόχους.
Καλό ταξίδι Ανδρόνικε καλό παράδεισο να έχεις 😢
Kαλο παραδεισο και συλλυπητηρια στην οικογενεια του.Ελαφρυ να ειναι το χωμα που θα τον σκεπασει...Τουλαχιστον πιστευω να μας βλεπει απο εκει ψηλα...
Καλο παραδεισο και συλληπητηρια στην οικογενεια του,