@ΑΝΔΡΕΑΣ Έτσι ακριβώς φίλε άστα να πάνε!!!
-
Μυστικα μελάνια
@soulis1 Αδελφέ αν δεν κάνω λάθος έχω την εντύπωση ότι είναι σε επίχρισμα (σοβά)
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Μυστικα μελάνια
@panasss κωστα είναι βράχος πολύ χαρακτηριστικος και μοναδικός στην περιοχή
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Μυστικα μελάνια
@soulis1 ωραίο το παράδειγμα πως το έκανες και ξεχώρισαν έτσι τα γράμματα με ένα απλό πρόγραμμα
-
Μυστικα μελάνια
Εγώ στη φωτογραφία βλέπω και άλλα γράμματα αυτό είναι το πρόβλημα υπάρχουν γραμμένα διάφορα παντού αλλά και με φωτισμό και με επεξεργασία φενονται πολύ λίγο δεν ξεχωρίζουν γιαυτό και το ερώτημα μου αν είναι κάποιο είδος χρώματος που ξεθωριασε η κάτι μυστικό που εμφανίζεται με καποια διαδικασία. Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή
-
Μυστικα μελάνια
Κάτι εφάμιλλο ! το σημείο που είναι γραμμένη η αναφορά λόγο των φωτοσκιάσεων
Δεν την βλέπεις ούτε στο μισό μέτρο!
Είναι τραβηγμένη με πολύ ζουμάρισμα!!!
https://postimg.cc/D40pscQKΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Μυστικα μελάνια
@panasss κάποια τα έχουν χαραγμένα με ένα μαχαίρι όχι σε μεγάλο βάθος γιαυτό δεν φενονται με γυμνό μάτι και κάποια με ένα χρώμα που ανέφερα παραπάνω ίσως να είναι απλή μπογιά και ξεθωριασε δεν ξέρω το ψάχνω
-
Μυστικα μελάνια
@Δίας Σε μεγάλο ποσοστό από εκείνα που έχουν βρεθεί είναι γραμμένα με μολύβι
Ίσως πολλοί να απορήσουν και να μπουν σε σκέψεις στο αν μπορούν να διατηρηθούν
στα τόσα χρονιά! Είναι όμως γεγονός!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Μυστικα μελάνια
@panasss μπορεί αλλά το μολύβι με το τρίψιμο θα έβγαινε αυτό δεν βγενει όσο και να το καθαρίσεις σίγουρα αν ρίξεις καθαριστικό πέτρας θα το βγάλει αλλά είναι κάτι διαφορετικό ποτιζει και δεν απλωνει
-
Μυστικα μελάνια
@Δίας εχω ζητήσει να ανέβει κάποια φώτο με μεγάλο φάσμα εκεί ίσως γίνει το λεγόμενο κλικ και να δοθούν απαντήσεις!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!