Παιδιά εσείς ανοίγετε τέτοιες τρύπες ή είστε τίποτα τυχαίοι; Χαχαχα τι άλλο θα δω..
https://ibb.co/721SLb2
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Ο/Η @ypokosmos είπε στο Παραλίγο να πέσω μεσα:
Φιλε μου αυτά τα σκάψιματα είναι η απο ένδειξη ραβδοσκπου η απο ένδειξη κάποιου επιστήμονα μεταφυσικού. Ξεκάθαρα. 😁😁
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
@italos2 Μεταφυσικού επιστήμονα εννοώ αυτούς με τις ενδείξεις επι χάρτου.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
@ypokosmos αυτο το σκαψιμο ειναι απο jcb και ο μακακας το αφησε ανοιχτο..με το jcb 2 λεπτα δουλεια ηταν να το κλεισει...
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
@paoktsis όντως είναι με μηχάνημα.. φαίνονται και τα αυλάκια από τη χούφτα. Τι να πεις..
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
@italos2 με ποιο κριτήριο λες να σταμάτησε να σκάβει αυτη την τρύπα; Απορία το έχω!
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Ο/Η @italos2 είπε στο Παραλίγο να πέσω μεσα:
Άνοιξες τον ασκό του Αιολου τώρα!
PS
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
@Ioannis1994 Τωρα που ειδα αυτην την τρυπα θυμηθηκα πριν 15 χρονια ετρεχα με το ξερο μεσα στο βουνο..πηγαινα ταπα μεσα στο μονοπατι αλλα παντα με κρανος και φουλ εξοπλισμο...Ξαφνικα βλεπω 1 τετοια τρυπαρα και πηδαω απο το μηχανακι...το μηχανακι επεσε μεσα στην τρυπα και ετυχος εγω δεν επαθα τιποτα γιατι φορουσα καλο εξοπλισμο...Την αλλη μερα πηγα και την εκλεισα για να μην πεσει κανενας και σκοτωθει...Αυτοι που τα αφηνουνε ανοιχτα ειναι για μαμησει ορθιοι κιολας στα γρηγορα και μετα στρατιωτικο περιπατο...
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Ο/Η @stampa είπε στο Παραλίγο να πέσω μεσα:
Ναι πανο κοιτα μην μας πάρει ο αέρας. 😆😆 Εμενα αυτή είναι η γνώμη μου σε όποιον δεν αρέσει είναι δικό του πρόβλημα οχι δικό μου.
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Ο/Η @stampa είπε στο Παραλίγο να πέσω μεσα:
Ναι πανο κοιτα μην μας πάρει ο αέρας. 😆😆
PS
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Ο/Η @Ioannis1994 είπε στο Παραλίγο να πέσω μεσα:
@italos2 με ποιο κριτήριο λες να σταμάτησε να σκάβει αυτη την τρύπα; Απορία το έχω!
Όταν θα έφτασε η τσάμπα στα 3 με 4 μέτρα τον σταμάτησε ο ραβδοσκοπος γιατι μάλλον ήταν το ειδωλο του στόχου.
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Ο/Η @ypokosmos είπε στο Παραλίγο να πέσω μεσα:
Αν δεν εχουν προβλημα οι διαχειριστες αναφερω κ το ονομα.
Όχι φιλε δε χρειάζεται
PS
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
@stampa Να σου πω την αληθεια...Το ξανασκεφτηκα.....Λεω αν το πω ...θα παει κανεις κ θα πεσει σε καμια τρυπα κ θα το εχω κ τυψεις.
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Ο/Η @Ioannis1994 είπε στο Παραλίγο να πέσω μεσα:
@notisagrafa κρατά μικρό καλάθι! Ή απογοητεύτηκαν!!
Σωστός και το πιο πιθανόν ..
PS
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
@italos2 ένα παλμικό τουλάχιστον..άντε ένα vlf για επιβεβαίωση κάθε 15 πόντους. Αλλά τι λέω...
-
Παραλίγο να πέσω μεσα
Αυτοι οι τυποι ειναι για ζεστο καρφι και κρυα κολλα που τα αφηνουνε ανοιχτα...
Ετσι πριν πολλα χρονια ειχα τα μελισσια σε ενα μερος στημενα..Στα 100 μετρα ειχε ενα εξωκλισει και μια βρυση...Λεω να παω να γεμισω το μπουκαλι νερο και να αναψω και ενα κερακι..Βλεπω απο πισω απο το εξωκλισει μια τρυπα 1χ1 στο 1 μετρο βαθος...
Τι μακακες ειναι λεω αυτοι οι ανθρωποι...