μηπως εχεις κανει την καβανζα
σου και το λες ?
για ρωτα κιαλλους.
Η Θράκη μπορεί να γίνει ανεξάρτητο κράτος?
μηπως εχεις κανει την καβανζα
σου και το λες ?για ρωτα κιαλλους.
Παναγιωτη ακομα λευτα εχουμε οταν φτασουμε στο σημειο να μην εχουμε να φαμε εκει θα αρχεισουν τα καλα
Και τοτε εχεις δεν εχεις κακει καβατζα θα ειναι δωρον αδωρον αλλα μετα
:15_4_128::15_4_128::15_4_128::15_4_128:
ορε γλεντια που θα κανουμε
–------------------------------------------------------To οτι το κλεφτικο κρατος των Αθηνων που επι δεκαετιες μονο υποσχεσεις σκορπουσε στην περιφερεια - θα αναγκαζε καποιους να σκεφτονται και να λενε τετοια πραγματα ηταν επομενο .
Για τους ολυμπιακους αγωνες μονο πεσανε δις στο κεντρο και η περιφερεια πληρωνε τοσα που δεν πληρωνε οταν ηταν χωρισμενη σε τουρκικα βιλαετια .
Καλα λενε οτι η αγελαδα βοσκει στην μακεδονια και αρμεγεται στην αθηνα ..
:36_1_30:
Σε αυτό έχεις απόλτο δίκιο, έχουν γίνει επενδύσεις εκατομυυρίων στην πόλη και περιφέρεια πέρνει τον πούλο, είμαι δίπλα ακριβώς από την αθηνα και δεν έχουμε ούτε εθνική μια λουρίδα είναι από κόρινθο έωσ πάτρα και αυτήν την έφτιαξε η χούντα ουτε νέα ασφαλτο δεν έχουν ρίξει, ο δρόμος που πάω στο σπίτι μου και αυτός χουντικός είναι τα αυλάκια που ποτίζουμε και αυτά χουντικα είναι μόνο εμεις είμαστε δημοκρατες.
δινω καθε δικιο στον δημαρχο,γιατι ετσι που εχουν παραμεληση την θρακη εδω και δεκαδες χρονια,και αφησαν να μπαινουν απο τα συνορα καθε καρυδιας καρυδι,εκει θα μας οδηγησουν τελικα,στον διαμελισμο της χωρας
αυτή είναι πρόθεσή τους Πάρη, θράκη ανεξάρτητη α πάρουν τα κοιτάσματα οι αμερικάνοι, σκόπια μέχρι χαλκιδική και μεγάλη αλβανία από την άλλη και κρήτη μόνη της να κάνει παιγνίδη , τα πράγματα είναι απλα
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.
@gate:
Παναγιωτη ακομα λευτα εχουμε οταν φτασουμε στο σημειο να μην εχουμε να φαμε εκει θα αρχεισουν τα καλα
Και τοτε εχεις δεν εχεις κακει καβατζα θα ειναι δωρον αδωρον αλλα μετα
:15_4_128::15_4_128::15_4_128::15_4_128:
ορε γλεντια που θα κανουμε
αμην και ποτε , τα γλεντια περιμενω και γω
και εχω ραψι ( ενα κουστουμακι μα ενα κουστουμακι )
για το γλεντι , μουρλια .
να δεις κατι τσαμικα .
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=424085
αμα γινει κι αυτο…ποιος τους πιανει μετα τους βορειοελλαδιτες....για ξεχωριστη μακεδονια τους βλεπω..
για να θυμηθειται οι νοτιοι και μια αλλη οψη της χωρας που ξεχαστηκε στους μουσουλμανους
να θελουν να ειναι ελληνες και να μην μπορουν
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QJaLQ9rqB8Y"]YouTube[/ame]
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=424085
αμα γινει κι αυτο…ποιος τους πιανει μετα τους βορειοελλαδιτες....για ξεχωριστη μακεδονια τους βλεπω..
αιντεεεεεεε , για να τσουλαω ζγα , ζγα για ανανεωση
διαβατηριου γιατι εληξε , που ξερεις μπορει να χρειαστει
να παω καμια Καρδιτσα καμια Πρεβεζα καμια Σαλονικα
να μπορω να βγω απο τα συνορα βρε αδερφε .
:36_2_5: :36_2_5: :36_2_5:
Έχει διαφανεί πλέον ότι απώτερος σκοπός των σκατόψυχων δεν είναι να μας διαμελίσουν με το έτσι θέλω , αλλά να παρακαλάνε οι πολίτες των περιφεριών και των δήμων για αυτονόμηση.
Τα δυσβάσταχτα μη-ανταποδοτικά δημοτικά τέλη, προς τη δήθεν εξυπηρέτηση του χρέους των δήμων και της Χώρας ,προμηνύουν καταιγίδα.