Πας αλλα αν σε σταματήσουν και σου κάνουν έλεγχο έχεις θέμα.
-
Ηλεκτρονική αίτηση για άδεια κατοχής
@ΑΝΔΡΕΑΣ Ανδρεα εγώ μιας και είμαι κοντά είμαι σχεδόν κάθε μέρα στο στο βουνό. Αν δεν χρειάζεται να μετακινηθεις δεν έχεις θέμα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 φίλε αν σε πιάσουν σε έρευνα θα έχεις κ πολύ μεγάλο έχεις δεν έχεις άδεια ..
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Εννοείται φίλε μετα απο 20 χρονια σταβουνα τα ξέρω καλά αυτά.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@italos2 ε ναι γτ σου λέει περιορισμός μετακίνησης γτ είσαι έξω ;;;βλέπω κ στ φεις ανεβάζουν φωτό αβερτα αυτοί νομίζουν αν τους πιάσουν θα φαν 300 κ όλα μέλι γάλα .Αν γίνει στραβή θα παρακαλάνε να τους γράψουν 300 κ ν τους αφήσουν
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ Επαρχία δεν είναι τόσο αυστηρά τα μέτρα εκτος αν είσαι σε κόκκινη περιφέρεια. Εγώ γυρνάω ένα χρόνο τώρα δεν έχω συναντήσει τίποτα εκτός από κάτι γεράκια κατι τσακάλια και κάτι αγριογουρουνα που έχουμε γίνει φίλοι.😆
-
@italos2 καθαρά απαγόρευση μετακίνησης λέω άδειες χρήσης έχω αλλά δε σε καλύπτουν αν σε πιάσουν τώρα ..
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ
αστα αυτά. Πες ότι ζουλεύεις που δεν μπορείς να πάς εσύ , πες ότι γυάλισε το ματάκι σου από την κλεισούρα.
Να έχεις και τον Stampa και τον Paoktsi να σου πιπιλάνε το μυαλό με τα Gpx, δεν θέλέι και πολύ ο άνθρωπος! -
Ο/Η @VERGA είπε στο Ηλεκτρονική αίτηση για άδεια κατοχής:
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ως νέος στο άθλημα. Αν βγάλω άδεια κατοχής και έχω τον ανιχνευτή στο αμάξι μαζί με σκαπτικά κινδυνεύω;
Και κάτι ακόμα: Αν κάνω έρευνα στο ιδιόκτητο κτήμα μου ή σκάβω θέλω άδεια ή είμαι νόμιμος;Μηχανηματα και σκαπικα μαζι ποτε, εκτος αν εχεις αδεια ερευνας οποτε δικαιολογεις καποιο.
Και στα δικα σου θες αδεια κανονικαPS
-
@stampa δεν δικαιολογεί ούτε η άδεια έρευνας σκάψιμο με τ χέρια γράφει μέσα
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ σε άλλους δε διευκρινίζει αν θα είναι με τα χέρια η κάποιο σκαπτικό, το βάθος αναφέρει μόνο ..
PS
-
@stampa στις δικές μου λέει μόνο με τ χέρια κ όσοι έχουν βγάλει τ τελευταίο καιρό τ ίδια γραφ ..Εγώ παιρνω ένα Σκεπάρι που δεν είναι αμιγώς σκαπτικό αν με πει τι είναι αυτό θα πω Σκεπάρι καλουπωνω κ ξεκαλουπωνω
-
@spartakos1967 στέλνουν κάποιο μήνυμα με αριθμό πρωτοκόλλου πριν βγει η άδεια ή στέλνουν μόλις αυτή εκδοθεί;
-
@Ioannis1994 Μόλις και αν ολοκληρωθεί η εγγραφή σου στο ειδικό μητρωο ανιχνευτών θά σου έρθει ένα email απο το υπουργείο πολιτισμού και την γενική διεύθυνση αρχαιοτήτων και συγκεκριμένα από το τμήμα τεκμηρίωσης και προστασίας πολιτιστικών αγαθών που θα λέει ότι ο Ιωάννης.....με τον ανιχνευτή ...... με σειριακό αριθμό 123456 έλαβε τον αριθμό μητρώου 1234 και αυτό το email ειναι η άδεια κατοχής. Το εκτυπώνεις και το έχεις μαζί σου Αυτό είναι όλο μην ταλαιπώρησε και ρωτάς συνέχεια τα ίδια . Σου είπα δεν βγαίνει αμέσως θέλει χρόνο και ενδιάμεσα δεν στέλνουν τίποτα
άλλο.Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).