Μπορώ να κάνω μια ερώτηση...;;; Το θέμα που ανέβηκε σχετικά με το πως θα ρευστοποιήσουμε και πως θα εμφανίσουμε τις λίρες όταν και αν τις βρούμε, κλειδώθηκε ή εγώ έφαγα πόρτα γιατί είπα κάτι που δεν έπρεπε ή έθιξα κάποιον...;;;
Ρωτάω γιατί ενώ βλέπω κανονικά τις ειδοποιήσεις που έχω από το συγκεκριμένο θέμα τρώω πόρτα και δεν μπορώ να μπω....
-
Κλειδωμένο θέμα ή έφαγα πόρτα...;;;
-
@italos2 δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος γ αρχείο άλλωστε υπάρχει παρόμοιο του τυρεμπιρα
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ υπηρχε δεν υπηρχε, τι να κανεις τωρα να κατσεις να μαλωσεις?
εδω μιλαμε για κατι που ειναι απο την κορυφη μεχρι τα νυχια παρανομο και βαλαν στο αρχειο το αποτελεσμα τις παρανομης πραξης μας.... -
@papado δε σε κατάλαβα ποια είναι η παράνομη πράξη ;;;τι κάνουμε σε περίπτωση που βρούμε ήταν το θέμα ..έχει κ νόμιμες οδούς
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ φίλε απο ότι κατάλαβα μπήκε στο αρχείο γιατί πήγαινε να παρεκτραπει το θέμα σε συζητήσεις για μη νόμιμες οδους .
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
@papado ε τότε να μη γράφουμε τίποτα ...όχι φίλε εγώ έχω άδειες κατοχής κ έρευνας κ δεν είμαι παράνομος όπως κ πολλοί από δω μέσα ειναι νομιμοι
-
@italos2 εγώ θα κατέληγα σε νόμιμους οδους ..μπήκε γτ τ ζήτησα γτ έγινε καφενείο με απόψεις εφήβων χωρίς τεκμήρια ο άλλος άρχισε τς βουλτες ο άλλος τς τραπεζίτες ταξίαρχους κ πυροσβέστες κ κάπου εκεί λες άστο δεν αξίζει
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ να γραφουμε γιατι να μην γραφουμε? ειπα οτι δεν πρεπει να γραφουμε?
εγω ρωταω γιατι στειλανε το θεμα στον κουβα.
το τι γινεται στις σελιδες το ξερω πολυ καλα... -
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Κλειδωμένο θέμα ή έφαγα πόρτα...;;;:
@italos2 εγώ θα κατέληγα σε νόμιμους οδους ..μπήκε γτ τ ζήτησα γτ έγινε καφενείο με απόψεις εφήβων χωρίς τεκμήρια ο άλλος άρχισε τς βουλτες ο άλλος τς τραπεζίτες ταξίαρχους κ πυροσβέστες κ κάπου εκεί λες άστο δεν αξίζει
Νόμιμες οδούς όχι νόμιμους
-
Και καλά έκανες..
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Ο/Η @papado είπε στο Κλειδωμένο θέμα ή έφαγα πόρτα...;;;:
@ΑΝΔΡΕΑΣ να γραφουμε γιατι να μην γραφουμε? ειπα οτι δεν πρεπει να γραφουμε?
εγω ρωταω γιατι στειλανε το θεμα στον κουβα.
το τι γινεται στις σελιδες το ξερω πολυ καλα...Είπα τ ζήτησα εγώ
-
Νόμιμες οδούς όχι νόμιμους
τοτε τι εβαλες το θεμα ρε συ?
η νομιμη οδος ειναι μια και την ξερουν και οι πετρες...
και αν δεν κανω λαθος με την νομιμη οδο παιρνεις το 15-20% απο αυτα που θα βρεις... -
@papado αδερφέ καθηγητής λογιστικής είμαι δεν έχει μόνο μια οδό νόμιμη...για να πάρουν κάποιοι δωρεάν γνώση αλλά δεν αξίζει γ όλους τελικά
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ
Μια οδο νομιμη εχει και αυτο νομιζω το γνωριζουμε ολοι. Αδεια ερευνας και ανασκαφη. Αν τα βρουμε χωρις αδεια, μετα αρχιζουν οι αυτοσχεδιασμοι με τα ρισκα τους. Οσο αφορα για τις αδειες κατοχης και ερευνας, διαβασε λιγο πιο προσεκτικα και θα καταλαβεις οτι δεν μπορεις να βγαλεις κατι απο το εδαφος απο ορισμενο βαθος και μετα. Μηπως τους εχεις για χαζους οταν διαβαζουν οτι συζηταμε για ποσο βαθος εχει εμβελεια ο καθε ανιχνευτης; Ανδρεα δεν ζουμε στην ερημο μονοι μας, αυτο πρεπει να το αντιληφθουμε ολοι μας. Και οταν βλεπω καποιον να ρωταει για ενα μηχανημα τι μπορει να κανει, σκεφτομαι. -
@greek είπα εγώ πουθενά ότι επιτρέπεται η ανασκαφή σε μεγάλο βαθος?επειδή έχω πάνω από 30 άδειες ενεργές σε παραπέμπω στο σχετικό σημείο 2
Δε μπορώ ν καταλάβω ρε μάγκες ειλικρινά γτ δε συννενοουμαστε;;τ θέμα μπήκε για να προστατευτούν κάποιοι μάλλον αυτό δεν έγινε αντιληπτό ..οσο γ τ υπόλοιπα π λες να μη δουλευομαστε τουλάχιστον μεταξύ μας
https://i.postimg.cc/0ymCM1Dx/IMG-20201218-182637.jpg