Το έχω γράψει και άλλη φορά... Όταν μπήκα σε αυτό το φόρουμ είχα γνώσεις α. Διαβάζοντας πολλά θέματα μετά από ένα χρονικό διάστημα είχα γνώσεις β όπου β πολύ μεγαλύτερο του α. Καταλαβαίνω ότι ανάλογα με το επάγγελμα η τις γνώσεις του καθενός δεν κερδίζουμε όλοι το ίδιο όμως το σίγουρο δεδομένο είναι ότι κερδίζουμε.
Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να συνεισφέρεις και εσύ έστω λίγο ένα πετραδάκι όπου γνωρίζεις κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις την συμμετοχή σου σε θέματα τεχνικά. Υπάρχουν και θέματα γενικής φύσης όπως παράδειγμα το συγκεκριμένο που συζητάμε τώρα. Δεν μπορούν να γράψουν άπαντες σε αυτό το θέμα? Βεβαίως και μπορούνε...
Γι'αυτό θα συμφωνήσω μεν με τα παιδιά παραπάνω που έγραψαν για κατηγορίες των μέλλων του φόρουμ αλλά σε πολύ μικρό ποσοστό. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι που δεν γράφουν ποτέ είτε γιατί βαριουνται είτε γιατί δεν θέλουν να δώσουν πληροφορίες δικές τους. Από εκεί και πέρα εντάξει υπάρχουν και οι κατηγορίες που αναφερθηκαν.
Αυτό το βλέπουμε χρόνια όχι μόνο εδώ αλλά και σε σελίδες άλλων ενδιαφερόντων και χόμπι .
-
Συζητήσεις
-
Συζητήσεις
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Συζητήσεις:
Κοιτούν ένα ψαχτιρι με μισό μάτι επειδή θα βρει ένα και δύο νομισματα στο βουνό λες και χάθηκε ο κόσμος και το χρήμα,ταυτόχρονα καμαρώνουν έναν κυνηγό με καραμπίνα που θα σκοτώσει ένα ζώο επειδή και μόνο θα πιουν και θα φάνε στην υγεία του!Τελικά ποιο χομπι είναι ποιο ασφαλές αυτό που κρατά κάποιος μια καμπινα και αύριο μεθαύριο του γυρίσει το μυαλό γάζωσει όποιον να νε η αυτός που κρατά ένα vlf δεν ενοχλεί κανέναν απλός βρίσκεται στο βουνό και κάνει το χαβαλέ του????Τι να πω ρε παιδιά δύστυχος βρισκόμαστε στο ποιο αδικημένο χομπι...
Φίλε το κυνήγι είναι καλό χομπι...γιατι το λέω αυτό? σκέψου πόσα θετικά αποτελέσματα μπορείς να έχεις αν συνδιασεις ώστε το ένα να διευκολύνει το άλλο....λέω εγώ τωρα
-
Συζητήσεις
Κυριοι καλη σας ημερα!Επειδη εχετε απολυτο δικιο στο οτι ειναι κριμα που τοσοι δηλωσαν συμμετοχη για την κληρωση αλλα πολλοι λιγοι μιλουν η γραφουν στο φορουμ θα ηθελα να σας πω πεντε πραγματτα....Στα φορουμ ειμαι εδω και καμια εικοσαρια χρονια,καποτε ξεραμε 5 αντε 10 ατομα περι κωδικων και οδιπορικων και πως δουλευει το ολο συστημα,και γιαυτο αρχισαμε και βοηθουσαμε οποιον μπορουσαμε και οποιο τροπο μπορουσαμε.....φυσικα μετα καταλαβαμε πως τα πραγματα δεν ηταν οπως νομιζαμε.
Πολλοι ξαφνικα χαθηκαν...και εμεις περιμεναμε να δουμε αν βγηκε ακρη με την βοηθεια που δωσαμε.Ματαια ομως.....αλλοι παλι εκαναν ιδιοκτησια τους μερη που τους πηγαμε.Και αλλοι παλι πεταξαν οση λασπη χρειαζοταν για να φτιαξεις μια οικοδομη....αυτα και αλλα πολλα!Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω τι με επιασε και πατησα και γω το κουμπι για την συμμετοχη...ομως το πατησα!Γιαυτο λοιπον σας ζητω ταπεινα συγνωμη και πως το δωρο που κερδισα δεν θα το ηθελα..Δωστε το καπου να χαρει καποιος αλλος φιλος!Εδω μπαινουμε να χαλαρωσουμε απο την πιεση που δεχεται ο καθενας απο την καθημερινοτητα, και παλι χιλια συγγνωμη! -
Συζητήσεις
@Gyftodimos όχι φίλε μου καλά θα κάνεις να πάρεις το μηχανάκι που σου έτυχε. Το πώς βοηθάει ο καθένας το ξέρει μόνο αυτός. Την καλημέρα μου
-
Συζητήσεις
Ο/Η @Gyftodimos είπε στο Συζητήσεις:
Κυριοι καλη σας ημερα!Επειδη εχετε απολυτο δικιο στο οτι ειναι κριμα που τοσοι δηλωσαν συμμετοχη για την κληρωση αλλα πολλοι λιγοι μιλουν η γραφουν στο φορουμ θα ηθελα να σας πω πεντε πραγματτα....Στα φορουμ ειμαι εδω και καμια εικοσαρια χρονια,καποτε ξεραμε 5 αντε 10 ατομα περι κωδικων και οδιπορικων και πως δουλευει το ολο συστημα,και γιαυτο αρχισαμε και βοηθουσαμε οποιον μπορουσαμε και οποιο τροπο μπορουσαμε.....φυσικα μετα καταλαβαμε πως τα πραγματα δεν ηταν οπως νομιζαμε.
Πολλοι ξαφνικα χαθηκαν...και εμεις περιμεναμε να δουμε αν βγηκε ακρη με την βοηθεια που δωσαμε.Ματαια ομως.....αλλοι παλι εκαναν ιδιοκτησια τους μερη που τους πηγαμε.Και αλλοι παλι πεταξαν οση λασπη χρειαζοταν για να φτιαξεις μια οικοδομη....αυτα και αλλα πολλα!Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω τι με επιασε και πατησα και γω το κουμπι για την συμμετοχη...ομως το πατησα!Γιαυτο λοιπον σας ζητω ταπεινα συγνωμη και πως το δωρο που κερδισα δεν θα το ηθελα..Δωστε το καπου να χαρει καποιος αλλος φιλος!Εδω μπαινουμε να χαλαρωσουμε απο την πιεση που δεχεται ο καθενας απο την καθημερινοτητα, και παλι χιλια συγγνωμη!Φιλε καλημερα .. εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες και γραφεις. Εισαι παλιο μελος στις σελιδες και οπως σωστα λες πολλοι περασαμε τετοιες καταστασεις και απομακρυνθηκαμε ενα διαστημα γι αυτο ακριβως, επειδη διαπιστωσαμε οτι καποια πραγματα δεν ηταν οπως φαινονταν.
Σε οσα γραφτηκαν παραπανω για την κληρωση στις συμμετοχες ηταν μονο και μονο σαν αναφορα στο οτι καλο ειναι να γραφουν πιο πολλα μελη σε διαφορα θεματα και ειδικα τα πιο νεα μελη και οχι μονο να ποσταρει καποιος για την συμμετοχη. Ηταν καλοπροαίρετα λογια πιστευω γενικως που γραφτηκαν και ειχαν σκοπο να κανουν καποιους να αναρωτηθουν για ολα αυτα.
Η συμμετοχη λοιπον ηταν για ολα τα μελη ανεξαρτητως το ποσο καιρο εχει καποιος μελος στη σελιδα.
Δικαιως κερδισες στην κληρωση την οποια προσπαθησα να ειναι οσο το δυνατον αληθινή και να μη δινει περιθωρια για δευτερες σκεψεις ως προς την τιμιοτητα της, οποτε δεν θελω να ακουω τετοια πραγματα, συγνωμη κτλ που ελαβα μερος.
Μακαρι να υπαρχουν παντα φιλοι μας τετοιοι γνωστοι - αγνωστοι που προσφερουν απλοχερα δωρα για ολους, για ολα τα μελη του φορουμ .. την καλημερα μου σε ολουςPS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909