Στο θέμα, που ανέβασε ο @stampa ''Δωρίζονται μηχανηματα'' είδα ρε παιδιά πάνω κάτω 100 διαφορετικους χρήστες που σχολίασαν και μακάρι να φτάσουν ακόμα παραπάνω,αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι αφού μπαίνετε και μπαίνετε στο φόρουμ γραψτε και εσείς ρε αλάνια κάτι στα άλλα θέματα μην γράφουμε μόνο 5-10 άτομα μπείτε και εσείς στης συζητήσεις να έχουμε πλούσια θέματα!!!
-
Συζητήσεις
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Συζητήσεις:
φιλε ιταλε για πες γιατι να φοβουνται???τι εχουν να φοβηθουν εκτος απ τον @panasss
Θα γράψω σε λίγο να τελειώσω κάτι. Και μην αρχίσετε την γκρίνια.😁
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Συζητήσεις
@omerta13_12 Φίλε μου καλησπέρα . Για χίλιους δυο λόγους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δεν τους παρεξηγώ. Τέλος πάντων. Υπάρχουν και άτομα που ίσως δεν θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους η τις εμπειρίες τους δημόσια. Αυτό όμως δεν είναι καλό για κανέναν στο φινάλε. Ούτε για αυτούς ούτε για τους λοιπούς. Κάπως έτσι γίνεται και αυτές οι λίγες δουλειές που έχουν απομείνει δεν πρόκειται να βγουν . Ίσως αν γίνει ισιαδι ο Όλυμπος και τα λοιπά βουνά τότε μπορεί......! Καλή συνέχεια !
-
Συζητήσεις
Είναι πολλοί οι λόγοι. Ένας λόγος που φοβούνται είναι ότι οι σελιδες που αφορούν το χόμπυ παρακολουθούνται και ότι γράφοντας η ανεβάζοντας κάτι θα εκτεθούν. Σε αυτό θα συμφωνήσω μιας και τα ηλεκτρονικά ίχνη που αφήνει ο καθένας μας πίσω του είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί. Ένας άλλος λόγος είναι ότι κάποιος που έχει γνώσεις και εμπειρία και γνωρίζει πράγματα δεν θα ασχοληθεί με τον κάθε άσχετο που μπήκε τώρα στο χόμπυ να του πει Κάνε αυτό και αυτό και πήγαινε σκάψε εκεί για τον απλούστατο λόγο που είναι ότι αν πάει ο άλλος και σκάψει και κατά τύχη πέσει πάνω σε καμία νάρκη και πάει στον Άγιο πετρο καταλαβαίνετε ποιον θα ψάχνουν. Αυτα τα λίγα και για άλλους 100 λόγους ακόμα.
Το κυνήγι του θησαυρού είναι ένα πολύ δύσκολο άθλημα. «Επιζούν» μόνο οι σκληροτράχηλοι και δυνατοί ( ενίοτε και οι πιο πονηροί ).
-
Συζητήσεις
Ο/Η @italos2 είπε στο Συζητήσεις:
Είναι πολλοί οι λόγοι. Ένας λόγος που φοβούνται είναι ότι οι σελιδες που αφορούν το χόμπυ παρακολουθούνται και ότι γράφοντας η ανεβάζοντας κάτι θα εκτεθούν. Σε αυτό θα συμφωνήσω μιας και τα ηλεκτρονικά ίχνη που αφήνει ο καθένας μας πίσω του είναι πολύ εύκολο να εντοπιστεί. Ένας άλλος λόγος είναι ότι κάποιος που έχει γνώσεις και εμπειρία και γνωρίζει πράγματα δεν θα ασχοληθεί με τον κάθε άσχετο που μπήκε τώρα στο χόμπυ να του πει Κάνε αυτό και αυτό και πήγαινε σκάψε εκεί για τον απλούστατο λόγο που είναι ότι αν πάει ο άλλος και σκάψει και κατά τύχη πέσει πάνω σε καμία νάρκη και πάει στον Άγιο πετρο καταλαβαίνετε ποιον θα ψάχνουν. Αυτα τα λίγα και για άλλους 100 λόγους ακόμα.
Δεν ξέρω γιατί αλλά ρε φίλε εδώ στην Ελλάδα το 60% όσοι ασχολούνται με αυτό το χομπι νομίζουν ότι αυτό που κάνουν το βλέπουν σαν κάτι κακό,ενα πράγμα λες και είναι τρομοκράτες.Εχω παρατηρήσει ότι οταν λες σε κάποιον ότι ασχολουμέ με αυτό το χομπι μερικοί σε κοιτούν λες και τους ειπες ότι είσαι χωμένος σε καμία εγκληματική οργάνωση ΕΛΕΩΣ,δεν πρέπει κανένα ψαχτιρι να σκέφτεται έτσι και εφόσον ξέρει και τηρεί τους νόμους από εκεί και πέρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα,όσο για την παρακολούθηση να φοβάσαι ποιο πολύ το Instagram και Facebook πάρα τα φόρουμ συζητήσεων!Το δεύτερο που είπες δεν υσχυει με τίποτα,είτε ξέρεις τα πάντα είτε τίποτα αυτό δεν σήμανει οτι δεν πρέπει να μπαίνεις στης συζήτησεις.
-
Συζητήσεις
Ο/Η @mangojingo είπε στο Συζητήσεις:
@omerta13_12 Φίλε μου καλησπέρα . Για χίλιους δυο λόγους μπορεί να συμβαίνει αυτό. Δεν τους παρεξηγώ. Τέλος πάντων. Υπάρχουν και άτομα που ίσως δεν θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους η τις εμπειρίες τους δημόσια. Αυτό όμως δεν είναι καλό για κανέναν στο φινάλε. Ούτε για αυτούς ούτε για τους λοιπούς. Κάπως έτσι γίνεται και αυτές οι λίγες δουλειές που έχουν απομείνει δεν πρόκειται να βγουν . Ίσως αν γίνει ισιαδι ο Όλυμπος και τα λοιπά βουνά τότε μπορεί......! Καλή συνέχεια !
Εμένα φίλε παντος μου άρεσε όταν είδα τόσα άτομα που έδωσαν συμμετοχή στην κλήρωση επίσης θα δώσουν και άλλα ακόμα,αυτό δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον στο χομπι μας τώρα για ποιο λόγο δεν γράφουν αυτό το ξέρουν μόνο οι ίδιοι
-
Συζητήσεις
@omerta13_12 θα τους ξαναδεις στην επομενη κληρωση τετοιο γαλα βγαζει αυτηη στρουγκα!
θα επρεπε αναλογα με την συμμετοχή και τους λαχνους!
για την επομενη ισως μαζευαν ποντους?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Συζητήσεις
@omerta13_12 Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι όποιος ξέρει και τηρεί τους νόμους δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα πρέπει να συμμετέχει στα θέματα της σελίδας. Όσο για την εγκληματική οργάνωση που έγραψες θα είδες στις ειδήσεις τι έγινε στην Πελοπόννησο εχθές.
-
Συζητήσεις
Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει κι αυτό που λέει ο Κώστας @panasss, όχι τίποτε άλλο αλλά και σαν τιμητικη επιβράβευση σε οσους λαμβάνουν μέρος σε συζητήσεις.
Ας αναρωτηθούν λοιπόν πως πρέπει να πράξουν στο εξής γιατί την επόμενη φορά θα βάλω πορτιερη για το φειςκοντρολ τον ιδιο τον πανας και θα πάει η μεταβολή σύννεφο χαχαχαPS
-
Συζητήσεις
@Α.Ν.Π.Α Έχεις δίκιο φίλε και γι αυτό το λόγο η κλήρωση είναι για όλα τα μέλη του φόρουμ.
Απλά χτυπάει λίγο άσχημα να μη γράφει κάποιος τίποτα και λόγο κλήρωσης να ποστάρει. Σαφώς είναι δικαίωμα του καθενός να γράφει αν θέλει και οπότε θέλει και γι αυτό το λόγο δεν σχολιάστηκε κάτι εκ των προτέρωνPS
-
Συζητήσεις
Ο/Η @Α.Ν.Π.Α είπε στο Συζητήσεις:
Μην βαζουμε σε ενα καζανι ολους τους χαραχτηρες των ανθρωπων ...............Και ουτε πρεπει να υπαρχει η απαιτηση να γραφουν ολοι για τον απλο λογο που αναφερθηκα παραπανω λογο χαραχτηρως........Και δεν νομηζω να χρειαζετε αναλυσει.
θα μπορουσαν να δηλουσουν παρουσια με ενα κλικ σε οτι ειπωθηκε και αφουγκράστηκαν θετικα ή αρνητικα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Συζητήσεις
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Συζητήσεις:
Σε καμία περίπτωση δεν τα λέμε αυτά να πιέσουμε σονι και καλά να γράψει κάτι κάποιος αλλά αφού μπαίνουν και μπαίνουν καλό θα ήταν να συμμετείχαν και αυτοί σε διάφορα θέματα για να υπάρχει και ποιο πολύ ενδιαφέρον γιατί άλλο να γράφουν 5-10 και άλλο 50-100
Αν και καθιστός ορθά μιλάς
PS
-
Συζητήσεις
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο Συζητήσεις:
Ο/Η @italos2 είπε στο Συζητήσεις:
Δεν ξέρω γιατί αλλά ρε φίλε εδώ στην Ελλάδα το 60% όσοι ασχολούνται με αυτό το χομπι νομίζουν ότι αυτό που κάνουν το βλέπουν σαν κάτι κακό,ενα πράγμα λες και είναι τρομοκράτες.Εχω παρατηρήσει ότι οταν λες σε κάποιον ότι ασχολουμέ με αυτό το χομπι μερικοί σε κοιτούν λες και τους ειπες ότι είσαι χωμένος σε καμία εγκληματική οργάνωση ΕΛΕΩΣ.
Πες τα Χρυσοστομε....!!! Πες τα....!!! Ετσι ειναι αδερφε.... Και λιγο ειναι το ποσοστο που δινεις.... Υπαρχει μια γαμημενη αντιληψη, ακομα και τωρα, εν ετει 2020 οτι οσοι ασχολουνται με το χομπι της χρυσοθηριας ειναι εξισου παρανομοι με τους εμπορους ναρκωτικων.... Και οτι ειναι χωμενοι μεχρι το λαιμο στα σκατα.... Και οτι ειναι μπλεγμενοι σε εγκληματικες οργανωσεις κλπ κλπ.... Ελεος ρε πουστη μου...!!! Ας ξυπνησουμε λιγακι.... Που βρισκομαστε....;;;Στον Μεσαιωνα....;;;; Που οποιος η οποια ειχε διαφορετικη αντιληψη των πραγματων η ειχε καποια αλλη θεωρια περαν των γνωστων η αν τολμουσε να αμφισβητησει τις ηδη υπαρχουσες ιδεολογιες, τους εδεναν σε πασαλο και τους εκαιγαν στις πλατειες....;;;;; Ας σοβαρευτουμε..... Στο εξωτερικο το εχουν σαν ενα απλο χομπι οπως εχουμε κι εμεις εδω το κυνηγι και το ψαρεμα.... Και το λεω εκ πειρας γιατι εχω ταξιδεψει πολυ στο εξωτερικο και ειδικα Ευρωπη λογω της προηγουμενης δουλειας μου.... Τελος παντων.... Οι Νεαντερνταλ θα ζουν και θα βασιλευουν σε αυτην την ερμη χωρα..... Οσο για την συμμετοχη οι λογοι ειναι ολοι οσοι προαναφερθηκαν απο τους προλαλησαντες και συν ενας ακομα.... Ο ελευθερος χρονος που εχει ο καθενας για να μπει και να συμμετεχει σε συζητησεις.... Σε αυτους μεσα βαζω και τον εαυτο μου.... Στην προηγουμενη δουλεια ελειπα 25 μερες τον μηνα απο το σπιτι μου και ταξιδευα 16 ωρες την ημερα (οδηγος νταλικας) και στο εξωτερικο δεν ειναι ευκολη υποθεση το ιντερνετ και ειδικα στο δρομο που ημουν εγω μερα νυχτα..... Εδω με το ζορι μιλουσα με τη γυναικα μου.... Στη δουλεια αυτη που ξεκινησα πριν 7 μηνες, 12 ωρες την ημερα μεσα σε ενα διυλιστηριο και 20 με 25 μερες τον μηνα καταλαβαινετε πως δεν σου αφηνουν και πολλα περιθωρια για ενασχοληση με κατι αλλο εκτος απο δουλεια - σπιτι - υπνο και παλι δουλεια.... Αυτα δεν τα γραφω για να δειξω το ποσο δουλευταρας ειμαι εγω αλλα γιατι αυτο μπορει να αντιπροσωπευει και καποια αλλα παιδια εδω μεσα..... Τωρα που μας γαμησαν με τους κορωνοϊους και τις μαλακιες τους και μας εβαλαν σε αναστολη με το ετσι θελω βρηκαμε απλετο χρονο να μιλησουμε και να ανταλλαξουμε πεντε αποψεις..... Οσο για αυτους που δεν γουσταρουν να μοιραστουν γνωσεις και εμπειριες με τους υπολοιπους ειναι δικαιωμα τους αλλα εγω θα τους ελεγα καποια στιγμη να κατσουν και να σκεφτουν ενα πραγμα: Ας φανταστουν λοιπον, οτι ειναι σε μια δουλεια βοηθοι και κανενας μαστορας η τεχνικος δεν τους δειχνει και δεν τους αφηνει να μαθουν τη δουλεια για να γινουν κι αυτοι καποτε μαστορες και να ανεβουν μισθολογικα..... Θα τους αρεσε, δηλαδη να μεινουν για παντα βοηθοι με 3 και 60.....;;;; Ας προβληματιστουν λιγακι με αυτο..... Οσο για την παρακολουθηση, ας ειναι καλα τα facebook, instagram και τοσα αλλα καριολια που εχουν βγαλει..... Μεσω αυτων των μπουρδελων ξερουν ακομα και τι ωρα παμε για χεσιμο.... Οποτε σιγα μην περιμενουν να μαθουν απο ενα forum το τι καπνο φουμαρουμε.....
-
Συζητήσεις
Πάντως ρε παιδιά επικρατεί και μια άποψη ότι τα ψαχτηρια γενικώς είναι κατωτερας μορφώσεως και άνευ παιδειας και σιγουρα το εχετε ακουσει αυτο .. πως καταφεραν τωρα ολοι αυτοί που δεν ασχολήθηκαν ποτε με το αντικειμενο να βγαλουν και να διαλαλούν αυτό το συμπέρασμα ένας Θεός ξέρει.. αν και παει σε κάποιο λόγο το μυαλό μου .. τεσπα. Τι να πεις, μπλέξαμε με ξερόλες μου φαινεται
PS
-
Συζητήσεις
@stampa φιλε αν μπεις στις φεισμπουκοσελιδες θα καταλαβεις οτι δεν εχουν και τοσο αδικο οσοι τα λεμε
-
Συζητήσεις
@ΑΝΔΡΕΑΣ Δε ξέρω φίλε δεν έχω facebook, εχω κλείσει το λογαριασμό μου καιρο τωρα. Παρατηρώ τις συζητήσεις στα φόρουμ όμως και βλέπω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Υπόψιν μιλάω για συζητήσεις, όχι για πραξεις
PS
-
Συζητήσεις
@stampa φιλε σταμπα εδω λιγο πολυ γνωριζομαστε εχουμε σχεση με τ αθλημα και εχουμε καποιες γνωσεις..το 90% ειναι δυστυχως οπως τα λεν οποιος ειναι στα φεις μπορει να το επιβεβαιωσει