@panosgold Μην πάρεις τίποτα πίσω και μην δώσεις τίποτα λεφτά
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panosgold Σε καμία περίπτωση δεν θα το πάρεις πίσω,η πονηρός είναι η πάντελος άσχετος που δεν ξέρει καν από που ανοίγει και που κλείνει γιατί υπάρχουν και τέτοιοι
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@italos2 βρε εγώ του είπα και να πληρώσω κ την επισκευή δεν με πειράζει αλλά..
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Ο/Η @panosgold είπε στο Θα ήθελα την γνώμη σας.:
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.θα ήθελα την γνώμη σας σχετικα με κάτι που μου συμβαίνει και έχω στεναχωρηθει.ειχα αγγελία για πωληση ένα γραδιομετρο .το αναβα και δούλευα κάθε μέρα ειδικά στις μέρες τις αγγελίας έτσι ώστε να ξέρω ότι δουλεύει.και έστελνα και φωτό στους ενδιαφερόμενους.το πακεταρησα καλά εγώ ο ίδιος την μεγάλη Τετάρτη απόγευμα για να το στείλω την Πέμπτη το πρωί.σε δύο διαφορετικά πακετα.(μπαστούνι+τάμπλετ)το παιδί μου είπε ότι το μεγάλο Σάββατο πήρε μόνο το μπαστούνι και ότι το τάμπλετ το πήρε σήμερα.ωραια τον παίρνω τηλ να του πω πως να το δουλέψει και τα σχετικά και μου λέει ότι τα φόρτισε ήδη αυτός ενώ είχαν μπαταρία και τα δύο.και μου λέει ότι δεν δουλευει έχει πρόβλημα και να το πάρω πίσω. Να πω πως του είπα αν είναι έτσι να του πληρώσω την επισκευή μπαταρίες θα θέλει το μπαστούνι γιατί το συνδέει στο φορτιστή και ανάβει κανονικα οταν μιλήσαμε και μετά μου ειπε ότι δεν αναβει παλι.Για πέστε μου τώρα εγώ τι να κάνω και τι να πιστέψω.συγνωμη αν σας κούρασα αλλά θα ήθελα την γνώμη σας γιατί ούτε απατεώνας είμαι αλλά ούτε κ μαλ....ας.καθε γνώμη δεκτή.
Πρώτα από όλα το μηχάνημα έχει προστασία φόρτισης μέσα για τις μπαταρίες. Έχει 18650, απλά δεν μπορεί να έχει πρόβλημα. Όταν λέει το φορτισε, μην ακούς βλακιες και τον πιστεύεις. Η έβαλε άλλον φορτιστή ή έβαλε χέρι. Μετά από 4 μέρες, παίρνοντας και καλά σήμερα το 1 δέμα . Ελενξε ποτέ παραδόθηκε το κάθε δέμα. Είναι ο αριθμός παραλαβής του μέσα στο site της κάθε κουριερ. Κάποια βλακεια έκανε ή δεν του άρεσε το μηχάνημα. Δεν έχεις λόγο να στεναχωριέσαι για λάθη άλλων. Εάν δεν ανάβει το led φόρτισης. Πες να βάλει 3.4 φορές γρήγορα μέσα έξω τον φορτιστή έχοντας τον ήδη στην μπριζα. Εάν σου πει δεν δουλεύει ακόμα και με παράκαμψη τις προστασίας των μπαταριών σε λέει μακακιες. Το τι θα κάνεις είναι δικό σου θέμα, αλλά το κόβω για στημένο το συμβάν. Καλό βράδυ από εμένα.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης Έλα ρε φιλαρακι.του το έστειλα σε δύο κομμάτια.το μπαστούνι το πήρε Σάββατο και το τάμπλετ σήμερα.με είπε ότι το φόρτισε χωρίς να ξέρει αν χρειάζετε .και δεν άναβε.μςτα τον λέω με βιντεοκλήση βάλτο στον φορτιστή και άναψε.ε του είπα πως δουλειά.κλεισαμε .και μετά με ξαναλει δεν ανάβει.δεν ξέρω δουλεύει αλλά ο ηλίθιος κάτι με είπε για ,blutooth δεν έδωσα σημασία εκείνη την ώρα και πρέπει να τα έκλεισε και δεν συνδέθηκε με το τάμπλετ.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
Πάλι καλά που έχει 1 κουμπί. Πες του ότι πρέπει να περιμένει 17 δευτερόλεπτα για την σύνδεση και πως γίνεται η κατάσταση. Το ότι δεν γνωρίζει είναι δικό του πρόβλημα όχι δικό σου. Στην βιντεοκληση που έκανες άναβε; Μην ασχολείσαι δεν είναι φερρεγγυος
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης στην αρχή οχι. Αλλά δεν φένονταν καλά.οτι ανοιγοκλείνει δλδ το κουμπί.μετα άναβε
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης στην αρχή οχι. Αλλά δεν φένονταν καλά.οτι ανοιγοκλείνει δλδ το κουμπί.μετα άναβε
Μην ασχολεισαι
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης ε μην ασχολησε .αυτός Μ είπε ότι θέλει να το στείλει πίσω κ τέτοια.καιν αν αρχίσει να με κράζει στον κόσμο.μετα? Θα βγω εγώ ο μα.....ας
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@panosgold φίλε δεν σε ξέρω προσωπικά αλλά διάβασα με κάθε λεπτομέρεια όσα έγραψες και η εντύπωση μου είναι ότι είσαι ειλικρινής άνθρωπος. Μάλλον να το θέσω πιο σωστά πιστεύω όσα λες επειδή αν δεν ήσουν σωστός δεν θα το έκανες θέμα εδώ. Όποιος έχει λερωμένα τη φωλιά του κρύβεται δεν την δημοσιοποιει όπως κανείς εσυ. Εγώ δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις αν και συμφωνώ με τα άλλα παιδιά με όλα όσα σου είπανε γιατί είναι δύσκολο θέμα και δεν θέλω να σε παρασύρω.
Θα πω το εξής μόνο... Λόγω της δουλειάς μου παλιότερα διαπίστωσα ότι μερικοί είναι πονηροί και έχουν στο αίμα τους την απατεωνια...αυτοί λοιπόν αν σε δουν να έχεις φιλότιμο κοιτάνε μπας και μπορέσουν βασιζόμενοι σε αυτό να σε δαγκώσουν... Να σε φάνε... αγωνισου για το συμφέρον σου λοιπον...Από την εμπειρία μου όταν παραδίδεις μια συσκευή φορτισμένη και που λειτουργεί εξετασμενη από εσένα προσωπικά μια στις χίλιες υπάρχει η πιθανότητα να μην δούλεψε εκεί που πήγε και 999 κάτι παίχτηκε με αυτόν είτε από αμέλεια είτε από πονηριά. Επίσης δεν δέχεται επισκευή αλλά θέλει επιστροφή. Δηλαδή παρέλαβε ένα μηχάνημα που λειτουργούσε και θέλει να το επιστρέψει με πρόβλημα....τι να πω είναι να μη σου τύχει...όπως είπα κοίτα το συμφέρον σου είναι η γνώμη μου -
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης ε μην ασχολησε .αυτός Μ είπε ότι θέλει να το στείλει πίσω κ τέτοια.καιν αν αρχίσει να με κράζει στον κόσμο.μετα? Θα βγω εγώ ο μα.....ας
Εάν σου πω εγώ πόσες φορές βγήκα εγώ μακακας.. Θα πάθεις ζημιά!! Άλλες τόσες και περισσότερες βγήκα καλός. Τι να κάνεις έτσι είναι η κατάσταση. Κάνουμε ότι μας βολεύει, κρίνοντας οπότε θέλουμε αλλά εάν το κάνει άλλος για Εμας υπάρχει πρόβλημα. Η αλήθεια, πάντα μα πάντα θα βγαίνει, έστω και αργά. Η γνώμη μου;;; Έμπλεξες με βλακα...
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@george44 σευχαριστω φίλε μ για τα καλά σου λόγια.κοιτα αν ήταν χαλασμένο θα προτιμούσα η να τι φτιάξω εγώ και να το στείλω η να τον έλεγα ξέρεις έχει αυτό το πρόβλημα σε κόβω πχ 50-100 €να το φτιάξεις εσύ.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης δεν ξέρω ρε Ανδρέα. απλά στεναχωριεμε γιατί μπενω και στην δικιά του θέση δλδ να έχει δίκιο.που δεν το νομίζω αλλά λέμε.
-
Θα ήθελα την γνώμη σας.
@μερακλης δεν ξέρω ρε Ανδρέα. απλά στεναχωριεμε γιατί μπενω και στην δικιά του θέση δλδ να έχει δίκιο.που δεν το νομίζω αλλά λέμε.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Γι αυτό σου έδωσα την συμβουλή μου