καλημερα στην ομαδα .και χρονια πολλα .
ενα απλο θεμα αλλα πολυ δυσκολο ειναι και το σκαψιμο αφου εντοπισουμε το θεμα..
υπαρχει καμια τεχνικη σκαψιματος γιατι το βαθος πανω απο μισο μετρο ειναι δυσκολο ..
γραψτε οι πιο πολλοι καμια τεχνικη πχ σκαβουμε γυρω γυρω απο τον στοχο ;
και πως γινεται να κατεβεις 2 μετρα με την τσαπη ;
για να κατεβει καποιος στο 1 μετρο μαλλον θα χρειαστει να ανοιξουμε τρυπα μεγαλυτερη του 1νος μετρου επι ενα ;
και πιο εργαλειο ειναι το πιο χρησιμο ;
ενα απλο θεμα αλλο και δυσκολο ταυτοχρονα ..για βοηθειστε τα νεα ψαχτηρια μπας και εχει και κανενα πιο ευκολο τροπο εκτος απο φορτωτη χααααχα
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 Σε πρωτη φαση καλο ειναι να απασχολει εαν θα πιαστει στοχος στα 2 μετρα, με τι μηχανημα και τον αν ειναι οντως στοχος και οχι .. ''φαντασμα'' . Μετα να απασχολει το σκαψιμο
PS
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@stampa εμενα με πηγαν οι βεργες καπου, σταυρωσαν και ενιωσα να ζεστινονται τα χερια .εκανα
καποιες χαλκινες βεργες μονος τις εκανα και τις δοκιμασα πρωτη φορα ,
ηταν μεσα σε χορτα και καθαρισα το μερος ..
βαζω τον ανιχνευτη και χτυπουσε μεταλλο και μου δειχνει αρκετα μεγαλο στοχο ..σκαβω περιπου 50 ποντους με 60 αλλα ειναι καμια 30 αρια ακομη παρακατω.
εχει πολλες πετρες εκει και σκληρο εδαφος και ζορι η κατασταση ..
οποτε χρειζομαι μια καλυτερη αξινα και να ανοιξω καλυτερα την τρυπα γιατι δεν την εκανα μεγαλη και πλεον ξαναπεφτει το χωμα και δεν πορω να παω παρακατω .. -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@stampa έχει πολλά μηχανήματα που πιάνουν αυτό το βάθος. Ποιος θα σκάψει είναι το θέμα; Εγώ πρώτα σκέφτομαι το βάθος και μετά την δουλειά. Εάν έχει βάθος βάζεις γεωρανταρ, δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες. Θέλει τοπικό (άνθρωπο εννοώ ) και χρόνο να δουλέψεις. Ποιος το κάνει αυτό; Εγώ παντός ούτε το σκέφτομαι. Εάν υπάρχει jcb στην δουλειά..... τότε είναι η αγαπημένη μου δουλειά, χιχιι
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@fisher τι να πω ρε φιλε. εκει εχει πετρες μικρες και λιγο μεγλθυτερες κι το κανει πιο δυσκολο , ειμαι πολυ νεος στο χομπυ αυτο αλλα τωρα που εσκαψα αρκετα μου δειχνει οτι ειμαι πιο κοντα ο ανιχνευτης, και ειναι μικρος της πλακας οποτε για να τον πιανει πρπεει να ειναι μεγαλος και με το pinpointπου τον κεντραρω τον στοχο μου τον δειχνει μεγαλο ..
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@fisher εάν πας από το ίδιο σημείο και όχι από δίπλα ή από άλλη είσοδο παράδειγμα. Συμφωνώ όμως σε αυτό που γράφεις. Ότι μπάζωμα και να υπαρχει..... μπάζωμα παραμένει
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @fisher είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
Φίλε αν υπαρχει κάτι το χώμα θα είναι ξανασκαμενο και πιο ελαφρυ
Σωστός!
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @tzonakos38 είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
@fisher τι να πω ρε φιλε. εκει εχει πετρες μικρες και λιγο μεγλθυτερες κι το κανει πιο δυσκολο , ειμαι πολυ νεος στο χομπυ αυτο αλλα τωρα που εσκαψα αρκετα μου δειχνει οτι ειμαι πιο κοντα ο ανιχνευτης, και ειναι μικρος της πλακας οποτε για να τον πιανει πρπεει να ειναι μεγαλος και με το pinpointπου τον κεντραρω τον στοχο μου τον δειχνει μεγαλο ..
Με λοστο μόνο θα βγουν αλλιώς jcb
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@μερακλης Ο κοσμος απ τη μια θελει μηχανημα να ειναι αξιοπιστο στα σηματα στοχων και οπου χτυπαει να ειναι μεταλλο, να μπορει να δουλευει σε οπιοδηποτε τυπο εδαφους, να εχεις βαθος πολυ και απ την αλλη να μη σκαβει πανω απο μισο μετρο.
Προσωπικα πρωτα σκεφτομαι να ειναι εκει το ζητουμενο, να το πιασω με τα μηχανηματα μου και μετα το βαθος.
Οταν βλεπεις οτι ειναι εκει, καταβαινεις και ας στησεις και αντισκηνο στο χωρο αν χρειαστειPS
| last edited by stampa Φήμη: 4504 | Δημοσιεύσεις: 4909 -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@stampa
Γιαυτό η πρώτη ειδικότητα στα νέα ψαχτήρια είναι Σκαπανέας."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 άμα σκαβεις όπου σε παν οι βέργες θα κάνεις μπρατσα μεγαλύτερα απ' του Τζιμ αρμαο...έχει βενζινοκίνητη τριβελα στα 150-170παιρνεις καλό κινεζικό αλλά ακούγεται πολύ τ ρηναδι
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο δυσκολο το σκαψιμο!!!:
@tzonakos38 άμα σκαβεις όπου σε παν οι βέργες θα κάνεις μπρατσα μεγαλύτερα απ' του Τζιμ αρμαο...έχει βενζινοκίνητη τριβελα στα 150-170παιρνεις καλό κινεζικό αλλά ακούγεται πολύ τ ρηναδι
Σπάνια θα βρεις αφρό στο βουνό και είπαμε δεν υπάρχουν Αλβανοί πια για να την κουβαλούν!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@ΑΝΔΡΕΑΣ ναι φίλε αυτό το μικρό ..είμαι ήδη στους 50 πόντους και είναι παρακάτω το ρημαδι .
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 Σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις αυτο που ποθεις φιλε και χαλαλι το σκαψημο...
-
δυσκολο το σκαψιμο!!!
@tzonakos38 αυτο το εχω για ζεσταμα φιλε...παρε ενα γκασμα και σκαβε γυρω γυρω απο την τρυπα...Τωρα την τρυπα ανοιξε την πιο μεγαλη απο το μεγεθος του στοχου,γιατι εαν ειναι βαθια να μπορεις να δουλευεις ανετα μεσα και με ενα φτυαρι να βγαζεις τα χωματα...