Πριν κανένα μήνα το τελείωσα,τωρα θέλω να του φτιάξω τελάρο
-
ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@μερακλης το δέλτα ναι συμφωνώ το άλλο πιο είναι ;;;κ που ξέρεις ότι δεν έχει αλλαχτεί το σχέδιο ;
Ξέρω περισσότερα από ότι νομίζεις αλλά και ποιος φτιάχνει τις πλακέτες καμία φορά. Χιχιχι Ελπίζω να έχεις το καλύτερο. Το ότι αποσύρθηκαν 3 χρόνια από το χόμπι δεν παύει να με κάνει ηλεκτρονικό. Διαβάζω τα σχέδια μόνο από τα ολοκληρωμένα, άσε να ξέρω λίγο καλύτερα κάποια πράγματα. Άνοιξε το μηχάνημα σου από πάνω και θα σου βάλω και σχηματικά εάν θες. Είναι απλά τα πράγματα για κάποιους και για κάποιους άλλους όχι. Πάντως ελπίζω να έχεις τούμπανο μηχάνημα και να βρεις ότι επιζητάς
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@μερακλης δεν αμφισβήτησαν τις επιστημονικές σου γνώσεις φίλε ..Αν θες πες μου κ μένα τι είδες δημόσια η και σε μήνυμα αν θες γτ μπορεί να μην είναι ηλεκτρονικός αλλά μου αρέσει να ψάχνω τ πράγματα και με ενημερωνομσι ..Θέλω επιχειρήματα όμως όχι γενικότητες κ αοριστίες
-
Ο/Η @omerta13_12 είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Σταθεροποιηση έβαλες; 24v?
-
Ο/Η @μερακλης είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
Σταθεροποιηση έβαλες; 24v?
Δουλεύει 18 και 24 αλλά είναι ποιο σταθερό 18βολτο.Αν και μου φάνηκε σαν περιττό τοσα βολτ μπορούσε και με 12v.Αύριο θα σου στείλω το κυκλωμα να το δεις το έχω στο pc
-
@μερακλης δεν αμφισβήτησαν τις επιστημονικές σου γνώσεις φίλε ..Αν θες πες μου κ μένα τι είδες δημόσια η και σε μήνυμα αν θες γτ μπορεί να μην είναι ηλεκτρονικός αλλά μου αρέσει να ψάχνω τ πράγματα και με ενημερωνομσι ..Θέλω επιχειρήματα όμως όχι γενικότητες κ αοριστίες
Φίλε αυτά από κοντά, για να σου αποδείξω και αυτά που λέω. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Τα λέει όλα το βίντεο που ανέβασε ο loukilouk, δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Έβαλα μια φωτογραφία του μηχανήματος, μπορώ να βάλω και άλλες. Καλύτερα αόριστος πάρα κακός. Εδώ ο twin λέει 2,5 μέτρα. Οκ και εγώ 4,5 μέτρα με πιστεύεις;;; Εάν όχι ρώτησε για ένα μηχάνημα που ήρθε πριν 12 μέρες σε δοκιμαστηριο Τρίκαλα και πάρε τηλ μετά. Άχρηστο είναι το βάθος για εμένα. Το πήγαμε αλλού το θέμα. Προτείνετε εάν θέλετε τον άνθρωπο, όπως πρότεινα και εγώ και όλα καλά. Δεν θα μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη
-
@omerta13_12 ρωτησα ποιο πανω σε ποσο βαθος επιασε τον στοχο η παλμικη ιδιοκατασκευη με δισκο κ μου ειπανε 1,30 τενεκε...κ ρωτησα αν στο ιδιο βαθος τον ιδιο στοχο τον πιανει vlf...
-
@μερακλης όχι απλά εγώ τ έχω τ μηχανημα κ όντος πάει όσο τ λέει ο twins...περιμένω έστω μήνυμα ν μάθω γ τ πλακέτα μου κ αν αμφισβητείς ότι είναι αντιγραφή σουπερσκαν
-
@omerta13_12 εγώ στα 16 δουλεύω. 4 x3, 7v 4amp και είμαι οκ. Όμορφο, καλή δουλειά. Εάν δεν έχεις κολλήσει την πλακέτα να αλλάξεις 2- πράγματα
-
@ypokosmos όχι βρε λέμε 30 φορές στ πσμε ..αν θες πάλι να πείσεις τον εαυτό σου πάρε ένα vkf και πες ότι πιάνεις στ άγρια 1.3 τι να σε πω...σε δοκιμαστηριο πάντως φουλ τσίτα τ χει ναι
-
@ΑΝΔΡΕΑΣ καταλαβα... Δεν ρωτησα ξανα....στον omerta εξηγησα επειδη μαλλον δεν ειδε τα παραπανω που ρωτουσα....
-
@μερακλης όχι απλά εγώ τ έχω τ μηχανημα κ όντος πάει όσο τ λέει ο twins...περιμένω έστω μήνυμα ν μάθω γ τ πλακέτα μου κ αν αμφισβητείς ότι είναι αντιγραφή σουπερσκαν
Αμφισβητο ότι είναι αντιγραφή σούπερ σκαν! Μόνο ένας έκανε και δεν ζει πια. Από Πειραιά. Θέλεις φώτο;
-
@μερακλης τον ξέρω τον συγχωρεμενο...αλλά κ αυτό είναι και σε καλώ να αποδείξεις ότι δεν είναι
-
@μερακλης τον ξέρω τον συγχωρεμενο...αλλά κ αυτό είναι και σε καλώ να αποδείξεις ότι δεν είναι
Δείξε μου την αρνητική Σταθεροποιηση στο κύκλωμα και το ne5534 και συνεχίζουμε την συζήτηση
-
Ο/Η @μερακλης είπε στο ποιον ανιχνευτη να αγορασω μεχρι 1000 ευρω:
@omerta13_12 εγώ στα 16 δουλεύω. 4 x3, 7v 4amp και είμαι οκ. Όμορφο, καλή δουλειά. Εάν δεν έχεις κολλήσει την πλακέτα να αλλάξεις 2- πράγματα
Στείλε μου μήνυμα
-
Ο θυσαυρος μου! 😁Μην βάζεις όλα τα κουμπιά ρε εσύ. Θα σου στείλω κάτι εάν θες. Στείλε μου email και αύριο θα σου στείλω