Τα παλμικά μηχανήματα ανέκαθεν ήταν η ανησυχία του χρυσοθήρα πιο είναι πιο βαθύ, πιο ηρεμο, πιο τα συνδιάζει και τα δύο και πιο έχει καλή σχέση τίμης και δυνατοτήτων.Υπάρχουν τα εμπορικά τα οποία εχούν δοκιμαστεί στον χρόνο και οι ιδιοκατασκευές οι οποίες προσπαθούν να τα ανταγωνιστούν, η αληθεία είναι κάπου στην μέση ή μήπως όχι?
-
Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές
Γεια σου Χρήστο έχοντας δοκιμάσει διάφορα παλμικα κ εταιριών κ ας πούμε ιδιοκατασκευές έχω να πω τα εξής τα τουρκικά είναι ασταθεστατα κ με συχνές βλάβες...Τα βουλγαρικά γκρινιαρικο εκεί που δε χρειάζεται σε υγρασίες κ πετρώματα δηλαδή..Λορενζ δεν έχω δοκιμάσει..Από ιδιοκατασκευές υπάρχουν κ πρόχειρο δουλειές κ τίμια μηχανάκια σε καλές τιμές κ καλή απόδοση. Πάντως κάποιοι τα έχουν υπερκοστολογημενα για ιδιοκατασκευές χωρίς ουσιαστικά εγγύηση και προδιαγραφες
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Πάντως το 99% των παλμικων είναι ψιλοπαραλλαγες του σουπερσκαν βλέπε σνιφερ δέλτα κλπ κλπ
Ολα τα παλμικα πάνω σ αυτα τα μηχανάκια βασίστηκαν superscan και sniffer-delta!Αν ρωτούσες ψαχτιρι πριν 10 χρόνια τη παλμικο έχεις το 95% θα σου έλεγε superscan και delta-sniffer!
-
@omerta13_12 γ αυτό τ πα φίλε..κ όσοι είχαν γνώσεις πριν 20-25 έτη κ είχαν το σουπερσκαν πιστεύω φτιάχτηκαν. Την εποχή εκεινη το να εχεις δισκο με 25 πόντους δυνατότητα θεωρούνταν υπερτεχνολογια το 99% ήταν με βέργες ραβδοσκοπιυς κ σιδηροβεργες παλούκια που κάρφωναν στ χώμα για να βρουν στόχο..Γ αυτό πιστεύω όσοι είχαν παλμικό έβγαλαν δουλειες
-
Διρθωνω
όσοι είχαν γνώσεις πριν 20-25 έτη κ είχαν το σουπερσκαν πιστεύω φτιάχτηκαν. Την εποχή εκεινη το να εχεις ακόμα κ δισκο vlf με 25 πόντους δυνατότητα θεωρούνταν υπερτεχνολογια το 99% ήταν με βέργες ραβδοσκοπιυς κ σιδηροβεργες παλούκια που κάρφωναν στ χώμα για να βρουν στόχο..Γ αυτό πιστεύω όσοι είχαν παλμικό έβγαλαν δουλειες -
@omerta13_12 μη νομίζεις ότι άλλαξε κ τπτ ακόμα οι περισσότεροι τέτοια έχουμε λίγο βελτιωμενα
-
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
@omerta13_12 μη νομίζεις ότι άλλαξε κ τπτ ακόμα οι περισσότεροι τέτοια έχουμε λίγο βελτιωμενα
Ετσι ακριβώς είναι!Παντος να ξέρεις της ζημιές (σκαψιματα οπου να νε) και το μεγαλύτερο πρόβλημα στο χομπι μας το έφαραν η ραβδοσκοποι και η καινούργια μόδα τα ''ηλεκτρονικά απόστατικα''.Οσοι βασίστηκαν σε τοπικά και κύριος στα παλμικα απο το 2000 εως το 2010 για μένα βγήκαν κερδισμένοι!Επίσης πιστευω οτι το 1960-1970 και 2000-2010 βγήκαν και η ποιο πολλες δουλειές.Τωρα τι απέμεινε είναι το θέμα...
-
Παιδια εγω θα συμφωνησω στα πιο πολλα απο αυτα που λετε αλλα επειδη τα συγκεκριμενα παλμικα τα εχω δουλεψει ολα ειτε απο φιλους ειτε δικα μου εβγαλα το συμπερασμα πως σε τεχνολογια και δυνατοτητες μπορει μικρες για τα χρηματα που κοστιζουν αυτα που προχωρησαν ειναι τα minelab και τα lorenz τα υπολοιπα εμειναν εκει που ηταν και πριν 20 χρονια.
-
Ο/Η @Teacher είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Παιδια εγω θα συμφωνησω στα πιο πολλα απο αυτα που λετε αλλα επειδη τα συγκεκριμενα παλμικα τα εχω δουλεψει ολα ειτε απο φιλους ειτε δικα μου εβγαλα το συμπερασμα πως σε τεχνολογια και δυνατοτητες μπορει μικρες για τα χρηματα που κοστιζουν αυτα που προχωρησαν ειναι τα minelab και τα lorenz τα υπολοιπα εμειναν εκει που ηταν και πριν 20 χρονια.
Θα διαφωνήσω. Το Λόρενς είναι η κορυφή για εσάς αλλά είναι έτσι γιατί δεν έχει έρθει αντίστοιχο σε ιδιοκατασκευη δίπλα σας.
Έδωσα σε ένα κοινό μας φίλο ένα μηχάνημα (δώρο)μόνο με έναν δίσκο.Παλμικο! Πες τον να έρθει να πάτε να συγκρίνετε με το Λόρενς με ίδιους δίσκους,θα εκπλαγείς. Το συγκεκριμένο είναι σε διάφανο κουτί για να φαίνεται το κύκλωμα του. Καθαρά ψηφιακό κύκλωμα παλμικού.
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης αναλογικά με ψηφιακά. Έχει βουλγαρικά και τούρκικα καλά μηχανήματα.......μην τα βάζετε στο ίδιο τσουβαλι όλα και μην συγκρίνετε ανομία πράγματα.
Στο άλλο θέμα ο Ομερτά ανέφερε ότι δεν χρειάζονται πολλά χρήματα και ότι δεν έχει μεγάλες διαφορές ένα απλό μηχάνημα ιδιοκατασκευη με ένα του εμπορίου.Που έχετε διαφωνίες και που συμφωνούν οι απόψεις σας;Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@μερακλης Ανδρεα καλημερα εγω εγραψα συμφωνα με αυτα που ειδα και σιγουρα δεν τα ειδα ολα και δεν ειμαι παντογνωστης αλλα ουτε και θελω να πεταω στον αερα χιλιαρικα απλα απο αυτα που κυκλοφορουν ευρεως το λορενζ ειναι μακραν καλυτερο
-
@μερακλης Ανδρεα καλημερα εγω εγραψα συμφωνα με αυτα που ειδα και σιγουρα δεν τα ειδα ολα και δεν ειμαι παντογνωστης αλλα ουτε και θελω να πεταω στον αερα χιλιαρικα απλα απο αυτα που κυκλοφορουν ευρεως το λορενζ ειναι μακραν καλυτερο
Εδώ συμφωνώ! Για εμένα τώρα είναι σωστή η διατύπωση σου. Γνώμη μου πάντα....για να μην παρεξηγουμαστε
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@μερακλης πιστευω πως ο καθενας που γραφει μια γνωμη ειναι συμφωνα με αυτα που εχει συναντησει.Εσυ εγραψες κατι συγκεκριμενο το οποιο το κατασκευασες εσυ γι αυτο και η γνωμη σου ειναι σεβαστη ο φιλος ομερτα εγραφε γενικα και αοριστα εχει μεγαλη διαφορα πιστευω
-
@μερακλης οσο για δισκο που λες δεν θα ελεγα οτι το λορενζ εχει και τον καλυτερο δισκο εκει θα πηγαινα στην επιλογη minelab
-
@Teacher δεν θεωρώ ότι λέει ότι να ναι ο Ομερτά , αλλά έχουν παρεξηγηθεί τα γραφόμενα του
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Τα παλμικά μηχανήματα ανέκαθεν ήταν η ανησυχία του χρυσοθήρα πιο είναι πιο βαθύ, πιο ηρεμο, πιο τα συνδιάζει και τα δύο και πιο έχει καλή σχέση τίμης και δυνατοτήτων.Υπάρχουν τα εμπορικά τα οποία εχούν δοκιμαστεί στον χρόνο και οι ιδιοκατασκευές οι οποίες προσπαθούν να τα ανταγωνιστούν, η αληθεία είναι κάπου στην μέση ή μήπως όχι?
Η ανησυχια του χρυσοθηρα τελειωνει τη στιγμη που εχει στα χερια του ενα τελαρο λορενζ ή οταν εχει στα χερια του ενα Gpx δισκο (αναλογα τις προτιμησεις, τελαρο ή δισκο), οι υπολοιποι δε χρυσοθηρες .. θα βρισκονται παντα στην ανησυχια. (για οσους ανησυχουν δλδ)
Για ιδιοκατασκευες (αντιγραφες) .. απλα δεν λεω τιποτα.PS
-
@μερακλης πιστευω πως ο καθενας που γραφει μια γνωμη ειναι συμφωνα με αυτα που εχει συναντησει.Εσυ εγραψες κατι συγκεκριμενο το οποιο το κατασκευασες εσυ γι αυτο και η γνωμη σου ειναι σεβαστη ο φιλος ομερτα εγραφε γενικα και αοριστα εχει μεγαλη διαφορα πιστευω
Τι έγραφα φίλε μου εγώ????Γενικά και αόριστα???Βλέπεις καλα τι γράφω?η βλέπεις μόνο αυτά που θέλεις να δεις??
-
Ο/Η @stampa είπε στο Παλμικοί ανιχνευτές και διαφορές:
Η ανησυχια του χρυσοθηρα τελειωνει τη στιγμη που εχει στα χερια του ενα τελαρο λορενζ ή οταν εχει στα χερια του ενα Gpx δισκο (αναλογα τις προτιμησεις, τελαρο ή δισκο), οι υπολοιποι δε χρυσοθηρες .. θα βρισκονται παντα στην ανησυχια. (για οσους ανησυχουν δλδ)
Για ιδιοκατασκευες (αντιγραφες) .. απλα δεν λεω τιποτα.Η ανησυχία στους χρυσοθήρες είναι αν υπάρχει αυτό που ψάχνουν γιατί στο 1,5 μέτρο που βρίσκονται σχεδόν όλες η απόκρυψης θα τα βρουν και με ενα απλό delta τον 50€,αρα σου βρήκα και αλλον ενα λόγο παραπάνω να κλαις τα λεφτά σου που πήγες και το πήρες.