@μερακλης Στηλε ενα vlf αν μπορείς!να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε και ενα από αυτά..
-
md σχεδια
@μερακλης δυστυχως οχι...δεν πειραζει θα παω απο αλλο υπολογιστη....σιγουρα θα τα ανοιξω...σε ευχαριστω...
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
md σχεδια
Ο/Η @μερακλης είπε στο md σχεδια:
0_1566814010189_PIM CEAMATIC.rar
ντεμοοοοοΑν δεν κανω λαθος Αυτο πρέπει να είναι σχεδον το ιδιο με το delta pulse!
-
md σχεδια
0_1566816106704_mpuls-1.zip
ενα παλμικο....οποιος το κανει εας μου πει δυνατοτητες. 3 αλλαγες για παραπανω δυναμη μπορω να δωσω.Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
md σχεδια
Ο/Η @μερακλης είπε στο md σχεδια:
0_1566816284777_Fisher 1266.part1.rar
καλο ειναι και αυτο
Ωραίος η αυτό η το tgsl θα ξεκινήσω!σε ευχαριστώ!
-
md σχεδια
Ο/Η @wilhelm είπε στο md σχεδια:
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι σκάνε που τα μοιράζεσαι αυτά με το κόσμο εφόσον οι ίδιοι δεν πουλάνε μηχανάκια για να πεις ότι τους παίρνεις το ψωμί
Γουλιέλμος θα σου απαντήσω στο θέμα με τα καβγαδάκια αργά προς το βράδυ που πιστεύω να έχω χρόνο!! !
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
md σχεδια
@μερακλης ωραιος ο φιλος για ολα αυτα που ανεβασες.....👌👌
Όταν όλα φαίνονται ότι είναι εναντίον σου, να θυμάσαι ότι το αεροπλάνο απογειώνεται με αντίθετο άνεμο.
-
md σχεδια
Μπράβο σου Ανδρέα Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι σκάνε που τα μοιράζεσαι αυτά με το κόσμο εφόσον οι ίδιοι δεν πουλάνε μηχανάκια για να πεις ότι τους παίρνεις το ψωμί
Δεν κατηγορώ τον pannass, δεν γνωρίζει την κατάσταση ή δεν γνώριζε και θεώρησε ότι ο σκοπός μου είναι άλλος. Δεν πειράζει, καλή καρδιά.Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
md σχεδια
Μπράβο σου Ανδρέα Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι σκάνε που τα μοιράζεσαι αυτά με το κόσμο εφόσον οι ίδιοι δεν πουλάνε μηχανάκια για να πεις ότι τους παίρνεις το ψωμί
Γιατί πολυ απλά έχουν κακία μεσα τούς!!Αντι να του πουν μπράβο του πανε και κοντρα κιόλας λες και εκανε κατι κακο ο άνθρωπος!Να μην το συνεχίσω παρακάτω και ξεφύγουμε τωρα...
-
md σχεδια
@ntinos-r Φιλε δεν χρειαζεται να τρεχεις να βρεις υπολογιστη που να ανοιγει αρχεια rar γαιτι υπαρχει πιθανοτητα και να μην βρεις......Θα κανεις αυτο το πανευκολο κολπο που θα σου πω και θα ανοιγεις μετα οτι αρχειο rar γουσταρεις.....Λοιπον, πηγαινε σε αυτην την διευθυνση https://ninite.com/peazip/, κανε download η μαλλον θα κανει απο μονο του αυτοματα, οταν κατεβει κανε εγκατασταση στο προγραμματακι που θα κατεβει και σε λιγα λεπτα θα εχεις το PeaZip, ενα ωραιοτατο προγραμματακι για να ανοιγεις οτι αρχειο rar θελεις......Οπου κολλησεις πες μου.....Καλη επιτυχια...!!!!
-
md σχεδια
@MariosRen σε ευχαριστω πολυ για τη διευκολυνση φιλε μου.....τα ανοιξε κομπλε ολα...να σαι καλα...