O νεος ανιχνευτής χρυσού NOKTA IMPACT συνθλίβει τον ανταγωνισμό στην παγκόσμια αγορά ανιχνευτών μετάλλων! Ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποκτήσετε τον ανιχνευτή μετάλλων των ονείρων κάθε χρυσοθήρα σε χαμηλή τιμή. Το IMPACT συνδυάζει 36 ανιχνευτές σε ένα και χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, επιτρέποντας μια μοναδική εμπειρία στους ανιχνευτές μετάλλων και εύκολο χειρισμό για νέους και έμπειρους χρήστες. Με πολλαπλές συχνότητες λειτουργίας και 2 ισχυρά παλμικά προγράμματα για να μην χάσετε κανένα στόχο μέχρι τα 2,5 μέτρα! Μέχρι τώρα αυτοί που είχαν ένα παλιό ανιχνευτή μετάλλων δεν μπορούσαν να ξεπεράσουν το 1 μέτρο βάθος. Διαθέτει το καλύτερο διαχωρισμό μετάλλων και απορρίπτει με μεγάλη επιτυχία και ευκολία μικρούς σιδηρούχους στόχους που ταλαιπωρούν τους χειριστές όπως καρφιά, σίδερα, σύρματα, βίδες και άλλα άχρηστα αντικείμενα. Λειτουργεί εξαιρετικά στα Ελληνικά εδάφη ακόμα και στα πιο δύσκολα χωρίς να επηρεάζεται από κεραμίδια, κεραμικά υλικά και χρυσόπετρες. Στο πλήρες πακέτο περιλαμβάνεται και το μεγάλο πηνίο αναζήτησης 40 εκατοστών για βαθιά έρευνα.
0_1555660586136_nokta-impact-banner-2.jpg
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
0_1555660653804_impact-logo.jpg

  1. Πολλαπλή συχνότητα Λειτουργίας

Επιλέξτε ανάμεσα στις 3 επαναστατικές συχνότητες λειτουργίας του Impact 5khz, 14khz και 20khz. Τρείς ανιχνευτές μετάλλων σε ένα για να βρίσκετε από ένα μικρό ψήγμα φυσικού χρυσού gold nugget επιφανειακά μέχρι και ένα κιβώτιο ή σεντούκι θησαυρού σε μεγάλο βάθος.

  1. Δυο (2) λειτουργίες αναζήτησης παλμικού

Το Impact είναι ξεχωριστό γιατί μεταμορφώνεται από VLF σε παλμικό χωρίς κίνηση. Έτσι ο στόχος γίνεται σχήμα στον χειριστή και γνωρίζει το μέγεθος του αντικειμένου.

  1. Υψηλή Απόδοση και Ασύγκριτο Βάθος

Χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, προηγμένος σχεδιασμός και εργονομία που προσφέρουν βάθος ανίχνευσης μέχρι τα 2,5 μέτρα όπως ένα μεγάλο καζάνι.

  1. Επιλέξιμα Βάθη ID Στόχου

Ρυθμίστε εύκολα το βάθος που το Impact αναγνωρίζει ψηφιακά ένα στόχο.

  1. Ισορροπία Εδάφους με 3 Επιλογές

Αυτόματη, Ημί-Αυτόματη και Χειροκίνητη. Απορρίψτε και τα πιο δύσκολα εδαφικά και πετρώματα και σκάψτε μόνο πολύτιμα ευγενή αντικείμενα.

  1. Δόνηση

Η αθόρυβη ρύθμιση του Impact για διακριτική έρευνα. Το Impact δεν εκπέμπει ήχο και δεν χρειάζεται να φοράτε ακουστικά για να ανιχνεύσετε ένα στόχο. Μόνο ο χειριστής καταλαβαίνει την παρουσία στόχου και ελέγχει απόλυτα το περιβάλλον γύρω του.

  1. Φακός LED

Ενεργοποιήστε τον ενσωματωμένο φακό του Impact όταν κάνετε έρευνα σε βραδινές ώρες ή σκοτεινά μέρη. Πολύ χρήσιμος σε μέρη όπως πηγάδια, σπηλιές και τούνελ.

  1. Προαιρετικά Ασύρματα Ακουστικά 2,4 GHz

Ξεχάστε τα καλώδια και προμηθευτείτε τα ασύρματα ακουστικά της NOKTA για άνετη αναζήτηση.

  1. Δώδεκα (12) Λειτουργίες Αναζήτησης

2 παλμικές χωρίς κίνηση, 2 για όλα τα μέταλλα και 8 λειτουργίες διαχωρισμού για έρευνα σε όλα τα εδάφη και ανίχνευση όλων των διαφορετικών μεταλλικών στόχων.

  1. Προηγμένος Διαχωρισμός & Δυνατότητα Ανίχνευσης

Το Impact διαθέτει τον καλύτερο διαχωρισμό μετάλλων παγκοσμίως και βρίσκει ακόμα και τους καλά κρυμμένους στόχους πίσω από ανεπιθύμητα αντικείμενα.

  1. Δυνατότητα Online Αναβάθμισης

Συνδέστε το Impact με τον υπολογιστή σας και αναβαθμίστε τον με μελλοντική ανανεωμένη έκδοση λογισμικού.

  1. Μηδενικό Κόστος Λειτουργίας

Δεν θα ξαναχρειαστεί να αγοράσετε μπαταρίες μπαταρίες. Ο ανιχνευτής έρχεται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες υψηλής ποιότητας, φορτιστή σπιτιού και φορτιστή αυτοκινήτου. Η αυτονομία των μπαταριών μπορεί να ξεπεράσει τις 17 ώρες συνεχόμενης αναζήτησης.

  1. Τρία σύγχρονα αδιάβροχα πηνία τύπου DD

Το Impact έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ανάλογα με τον στόχο που ψάχνουμε το ιδανικότερο πηνίο. Όταν ψάχνουμε για φυσικό χρυσό χρησιμοποιούμε το μικρότερο πηνίο, όταν ψάχνουμε νομίσματα, κειμήλια το μεσαίο και όταν θέλουμε στόχους θησαυρών όπως μια κατσαρόλα, ένα κιβώτιο ή ένα καζάνι χρησιμοποιούμε τον επαγγελματικό δίσκο για αποκρύψεις θησαυρών και χρυσών λιρών. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΒΥΘΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

  1. Ειδικά Φίλτρα για Πετρώματα

Το impact διαθέτει ειδικά φίλτρα για να μην επηρεάζεται από πετρώματα. Είναι ο μοναδικός ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού που δε χτυπάει ΣΕ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ, ΧΡΥΣΟΠΕΤΡΕΣ, ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ, ΕΔΑΦΙΚΑ. Έτσι το χόμπι μας γίνεται πιο ευχάριστο.

IMPACT! ΝΕΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ NOKTA!
0_1555660718577_nokta-impact-pro-package-10-600x500.jpg

IMPACT σημαίνει ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ…η σύγκριση του συνθλίβει κάθε ανιχνευτή μετάλλων σε όλα τα επίπεδα και χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού τεχνολογίας VLF! Με 3 ισχυρά πηνία αναζήτησης τύπου DD, τα καλύτερα στη κατηγορία τους για να μην χάσετε κανένα στόχο μέχρι τα 2,5 μέτρα! Στο πλήρες πακέτο περιλαμβάνεται και το μεγάλο πηνίο αναζήτησης 40 εκατοστών για βαθιά έρευνα μέχρι τα 2,5 μέτρα για αντικείμενα όπως ένα μεγάλο καζάνι. Ο ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού IMPACT μπορεί και βρίσκει ένα χρυσό νόμισμα με μεγάλη ακρίβεια, χωρίς να κάνει λάθος με τίποτα. Ο χειριστής μπορεί να αναγνωρίσει εύκολα ένα χάλκινο νόμισμα επίσης το ίδιο καλά. Το μηχάνημα είναι εξαιρετικά γρήγορο στα νομίσματα γιατί είναι VLF και βρίσκει με μεγάλη ακρίβεια τα ασημένια νομίσματα.

Ανακαλύψτε τους βαθιά κρυμμένους θησαυρούς με το πιο σύχρονο τεχνολογικά και κορυφαίο μηχάνημα παγκοσμίως. Το IMPACT συνδυάζει 36 ανιχνευτές σε ένα και χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής, επιτρέποντας μια μοναδική εμπειρία στους ανιχνευτές μετάλλων και εύκολο χειρισμό για νέους και έμπειρους χρήστες. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποκτήσετε τον ανιχνευτή μετάλλων των ονείρων κάθε σοβαρού χρυσοθήρα σε χαμηλή τιμή. Ερευνήστε στα ίδια μέρη που είχατε πάει και βρείτε καινούργιους στόχους που έχασε ο παλιός σας ανιχνευτής σε μεγαλύτερο βάθος. Το Impact είναι ο ανιχνευτής που με την κυκλοφορία του άλλαξε την νοοτροπία και τον τρόπο ανίχνευσης στους χρυσοθήρες σε Αμερική και Ευρώπη και έκανε όλους τους άλλους κατασκευαστές να χάσουν σε πωλήσεις. Η εργονομία και ο έξυπνος σχεδιασμός του έκρυψε τα καλώδια των κλασσικών ανιχνευτών, ενσωμάτωσε εύκολα κουμπώματα συναρμολόγησης, το έκανε ελαφρύ από ανθεκτικά υλικά, του έδωσε σχήμα όπλου δείχνοντας το κύρος της εταιρίας και μεταξύ άλλων καινοτομιών περιλαμβάνει 3 διαφορετικές συχνότητες λειτουργίας για να μην χάσετε κανένα υπόγειο στόχο από τον πιο μικρό μέχρι και το μεγαλύτερο.

Το IMPACT είναι ο μοναδικός ανιχνευτής μετάλλων που διαθέτει (12) λειτουργίες αναζήτησης σχεδιασμένες για να βρίσκουν πολλούς και διαφορετικούς στόχους, όπως νομίσματα, πολύτιμα αντικείμενα και σεντούκια θησαυρών βαθιά με τον καλύτερο τεχνολογικά διαχωρισμό. Απορρίπτει με μεγάλη επιτυχία και ευκολία μικρούς σιδηρούχους στόχους που ταλαιπωρούν τους χρήστες όπως καρφιά, σίδερα, σύρματα, βίδες και άλλα άχρηστα αντικείμενα χωρίς όμως να χάσει ένα σιδηρούχο κιβώτιο που μπορεί να έχει μέσα ένα πολύτιμο αντικείμενο. Διαθέτει σκανδάλη την οποία πατάει ο χειριστής για να βρίσκει εύκολα το κέντρο του στόχου (pinpoint), δείχνει το βάθος του στόχου μέχρι τα 40 εκατοστά αλλά και το μέγεθος του στόχου με βάση το ηχητικό ίχνος του στόχου. Λειτουργεί επίσης εξαιρετικά καλά στα Ελληνικά εδάφη όπως και σε διαφορετικά εδάφη όπως τα αλκαλικά εδάφη, αλμυρό νερό, υγρή άμμο παραλίας και σε δύσκολα εδάφη που περιέχουν χρυσόπετρες, σιδηρόπετρες, πετρώματα χαλαζία, κεραμικά, ασβεστολιθικά και χαλαζιακα εδάφη κτλ, επιτρέποντάς σας να ψάξετε εύκολα και χωρίς περαιτέρω δύσκολες ρυθμίσεις.

Είναι ο μοναδικός παγκοσμίως ανιχνευτής που διαθέτει τρεις (3) ισχυρές καινοτόμες συχνότητες λειτουργίας 5khz, 14khz και 20khz που μπορείτε να αλλάξετε εύκολα στις ρυθμίσεις για να βρίσκεται αντικείμενα όπως ένα ψήγμα φυσικού χρυσού επιφανειακά αλλά και για ένα θησαυρό σε βάθος, δυνατότητα online ενημέρωσης υλικολογισμικού (μέσω USB) για να έχετε τον ανιχνευτή σας ενημερωμένο πάντα με τις τελευταίες τεχνολογίες και ισχυρό σχεδιασμό και εργονομία. Εάν αναζητάτε δυνατότητα βάθους και προηγμένου διαχωρισμού, το IMPACT θα έχει τέλεια αποτελέσματα στα μελλοντικά σας ευρήματα.

15 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ IMPACT

  1. Το NOKTA Impact προσφέρει ανίχνευση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μπορούμε να βρούμε τα αντικείμενα που δεν μπορούσαν να βρουν οι άλλοι ανιχνευτές μετάλλων και χρυσού στο παρελθόν. Περιλαμβάνει 3 νέες επαναστατικές και καινοτόμες συχνότητες λειτουργίας στα 5Khz, 14Khz και 20Khz. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά χωρίς όμως να είναι βαρύ για τον χειριστή.
  2. Διαθέτει 2 πρωτοπόρες λειτουργίες αναζήτησης παλμικού χαρακτήρα, όπου χωρίς κίνηση μπορεί να δουλέψει τόσο σε σπηλιές, όσο και σε σπίτια, αμπριά και αποθήκες.
  3. Έχει σχεδιαστεί έξυπνα, έχουν κρύψει τα καλώδια μέσα στο κοντάρι, έχουν ενσωματώσει εύκολα κουμπώματα συναρμολόγησης και ρύθμισης ύψους για να κάνουν το μηχάνημα διακριτικό, πιο πρακτικό και εύχρηστο για κάθε έρευνα. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους ανιχνευτές χρυσού είναι ότι το καθιστά μοναδικό στο να βρίσκει φυσικό χρυσό (nuggets). Διαθέτει θύρα USB και σας δίνει τη δυνατότητα Online αναβάθμισης.
  4. Ο ανιχνευτής χρυσού Impact διαθέτει μεγάλη ψηφιακή φωτιζόμενη οθόνη όπου μπορεί και φαίνεται ξεκάθαρα η ταυτότητα του μετάλλου με τέλειο διαχωρισμό.
  5. Το μηχάνημα είναι εύκολο στη χρήση του, δεν είναι περίπλοκο όπως πολλά μηχανήματα ανίχνευσης που δυσκόλευαν τους χειριστές.
  6. Ο ανιχνευτής μετάλλων Impact της εταιρίας NOKTA είναι η μοναδική συσκευή που συνδυάζει 36 ανιχνευτές μετάλλων σε ένα χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής σε τιμή που συναρπάζει στα 1.370€ ΜΟΝΟ όλο το πακέτο για να μη χρειαστεί να ξοδέψετε άλλα χρήματα.
  7. Ήρθε επιτέλους η στιγμή να αποκτήσετε τον ανιχνευτή μετάλλων των ονείρων κάθε χρυσοθήρα σε χαμηλή τιμή. Η τιμή του μπορεί να είναι χαμηλή όμως η τεχνολογία και η καινοτομία που υπάρχει είναι από πολύ ακριβότερους ανιχνευτές μετάλλων που κοστίζουν 5.000€, 10.000€ και 15.000€. Τώρα μπορείτε να τον αποκτήσετε μόνο με 1.250€. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία για να αποκτήσετε τον καλύτερο ανιχνευτή του κόσμου.
  8. Το μηχάνημα μετάλλων και χρυσού Impact της NOKTA έχει στιβαρή κατασκευή, μοντέρνο σχεδιασμό, σύγχρονο λογισμικό, ασύρματη μετάδοση ήχου και αθόρυβη λειτουργία με δόνηση που διαθέτουν οι έξυπνες συσκευές και έχει πλέον ενσωματωθεί στον ανιχνευτή μετάλλων και χρυσού.
  9. Ο ανιχνευτής ΝΟΚΤΑ Impact είναι ο μοναδικός που έχει 3 χρόνια εγγύηση, οδηγίες χρήσης στα ελληνικά και πλήρη τεχνική υποστήριξη εφ’ όρου ζωής.
  10. Ο ανιχνευτής Impact συνοδεύεται από 3 ισχυρά αδιάβροχα πηνία αναζήτησης τύπου DD, 19 εκατοστών κατάλληλο για επιφανειακούς στόχους και φυσικό χρυσό, 28 εκατοστών γενικής χρήσης για νομίσματα και κειμήλια και ένα 40 εκατοστών βαθιάς έρευνας για κιβώτια και θησαυρούς. Προσφέρουν τέλειο διαχωρισμό και βάθος μέχρι τα 2,5 μέτρα για ένα αντικείμενο όπως ένα μεγάλο καζάνι, βαρέλι, μπαούλο. Μηχανικοί που εργάστηκαν άπειρες ώρες πάνω στο σχεδιασμό, την κατασκευή και σε δοκιμές για το καλύτερο αποτέλεσμα και για να έχετε σήμερα στα χέρια σας ένα τεχνολογικό αριστούργημα όπως είναι το Impact με τα μοναδικά του πηνία. Με την αγορά κάθε ανιχνευτή μετάλλων από το κατάστημα μας σας βγάζουμε και την σχετική άδεια κατοχής δωρεάν.
  11. Είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα για τους ανιχνευτές χρυσού και ανιχνευτές μετάλλων τρισδιάστατης απεικόνισης. Παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας με την αγορά κάθε ανιχνευτή μετάλλων από το κατάστημα μας για τρία συνεχή έτη. Οι τεχνικοί μας σας παρέχουν δωρεάν σεμινάριο χειρισμού και έχετε υποστήριξη πάνω σε οποιοδήποτε θέμα κατά την έρευνα.
  12. Ένα ακόμα πρωτοποριακό μοναδικό χαρακτηριστικό που περιλαμβάνει το Impact είναι οι 99 διαφορετικοί ηχητικοί τόνοι για να διαχωρίζεται εύκολα το κάθε μέταλλο. Το κάθε μέταλλο έχει το δικό του ήχο, ταυτότητα και ψηφιακό διψήφιο αριθμό ανάλογα με την αγωγιμότητα του.
  13. Ο ανιχνευτής μετάλλων Impact μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως ο “Βασιλιάς των Νομισμάτων” αφού μπορεί να βρει ένα νόμισμα μέχρι τα 50 εκατοστά και ηχητικά μπορεί να φτάσει και τους 75 πόντους χάρη στα τεχνολογικά επιτεύγματα που έχουν ενσωματωθεί στις καινούργιες λειτουργίες αναζήτησης που ανακαλύπτονται για πρώτη φορά σε ανιχνευτή μετάλλων όπως είναι η λειτουργία βάθους. Βάθος που ούτε ονειρεύονται άλλοι κατασκευαστές και ανιχνευτές νομισμάτων.
  14. Το Impact είναι ο πιο ανθεκτικός ανιχνευτής μετάλλων γιατί δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Αποδίδει εξίσου καλά σε θερμοκρασίες από -200 C μέχρι 500 C και σε υγρασία 0-95% χωρίς συμπύκνωση. Χρησιμοποιήστε το άφοβα σε αλμυρό και γλυκό νερό λόγω των αδιάβροχων πηνίων αναζήτησης που σας επιτρέπουν την έρευνα σε μέρη και εδάφη που μέχρι τώρα ήταν ακατάλληλα για άλλους ανιχνευτές μετάλλων. Δεν το επηρεάζει η υγρασία σε βρεγμένα εδάφη.
  15. Πατήστε τη σκανδάλη του Impact και βρείτε το κέντρο του στόχου εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια. Επίσης όταν πατάμε τη σκανδάλη, στην οθόνη εμφανίζεται ένας διψήφιος ψηφιακός αριθμός που μας δείχνει το βάθος του στόχου μέχρι τα 40 εκατοστά αλλά και το μέγεθος του αντικειμένου λαμβάνοντας υπόψη το ηχητικό ίχνος που αφήνει η επιφάνεια του αντικειμένου.

0_1555660786670_nokta-impact-banner-1.jpg
0_1555660845574_idiotites.JPG

ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕΝΟΥ

0_1555660938218_nokta-impact-screen-600x600.jpg
ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ

12 Λειτουργίες αναζήτησης
2 Παλμικά προγράμματα – Λειτουργίες χωρίς-κίνηση. Όπως κάνει ένας παλμικός ανιχνευτής (με ηχητικό διαχωρισμό) (STA – STA(D)). Ερευνήστε χωρίς να κουνάτε το πηνίο, όπως ένας παλμικός ανιχνευτής, ιδανικές για έλεγχο σε στενούς εσωτερικούς χώρους, μέσα σε τρύπες, λάκκους, τοίχους, σε παλιά σπίτια, πετροντούβαρα, μύλους, σε ξύλινα δάπεδα που έχουν πολλά άχρηστα αντικείμενα όπως καρφιά και σίδερα. Ιδανικό για χρήση σε σπίτια και κτήρια γκρεμισμένα. Εντοπίστε το κέντρο του στόχου με ακρίβεια χωρίς να κουνάτε το πηνίο.

2 Λειτουργίες για Όλα τα Μέταλλα (με ηχητικό διαχωρισμό) (GEN – GEN(D)). Πρώτη φορά η NOKTA με το μοντέλο Impact δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να διαχωρίζουν ηχητικά άχρηστα μέταλλα όπως σίδερα, καρφιά, σύρματα, βίδες χωρίς έξτρα ρύθμιση.

8 Λειτουργίες Διαχωρισμού. Ο ανιχνευτής χρυσού υψηλής απόδοσης Impact της εταιρίας ΝΟΚΤΑ διαθέτει το καλύτερο διαχωρισμό μετάλλων ανάμεσα στους σύγχρονους ανιχνευτές μετάλλων που επιτρέπει να απορρίπτουμε εύκολα τους ανεπιθύμητους στόχους με το πάτημα ενός κουμπιού. Τώρα ο χειριστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει ποιους στόχους να απορρίπτει και ποιους να εντοπίζει.

– 2 Ηχητικών Τόνων (DI2). Λειτουργία που ανιχνεύει και διαχωρίζει τα μέταλλα με δύο διαφορετικούς ηχητικούς τόνους. Παρέχει καλά αποτελέσματα ειδικά σε καθαρά εδάφη χωρίς πολλούς άχρηστους στόχους.

– 3 Ηχητικών Τόνων (DI3). Λειτουργία που ανιχνεύει και διαχωρίζει τα μέταλλα με τρεις διαφορετικούς ηχητικούς τόνους. Σχεδιασμένη για κυνήγι νομισμάτων.

– 4 Ηχητικών Τόνων (DI4). Λειτουργία που ανιχνεύει και διαχωρίζει τα μέταλλα με τέσσερις διαφορετικούς ηχητικούς τόνους. Σχεδιασμένη για κυνήγι νομισμάτων σε κανονικά εδάφη.

– 99 Ηχητικών Τόνων (DI99). Λειτουργία που ανιχνεύει και διαχωρίζει τα μέταλλα με ενενήντα εννιά διαφορετικούς ηχητικούς τόνους. Τώρα το κάθε μέταλλο έχει το δικό του ήχο και ταυτότητα.

– Μεγάλο Βάθος (DEP). Λειτουργία διαχωρισμού όταν θέλουμε να ερευνήσουμε σε μέγιστο βάθος μεγάλους αλλά και μικρούς στόχους. Μπορεί να ανακαλύψει από μία καρφίτσα ως ένα καζάνι αλλά και μεγαλύτερης επιφάνειας αντικείμενο μέχρι και 2,5 μέτρα βάθος.

– Αγώγιμο Έδαφος (COG). Αυτή είναι η ειδική λειτουργία του Impact έχει αναπτυχθεί για δύσκολα εδάφη (χρυσόπετρες, σιδηρόπετρες, πετρώματα χαλαζία, υγρή άμμο παραλίας, αλμυρό νερό, αλκαλικά εδάφη, ασβεστολιθικά, χαλαζιακα εδάφη κλπ) Σε αυτή τη λειτουργία, η συσκευή δεν θα ανταποκριθεί σε σιδηρούχους στόχους και θα κάνει ισορροπία εδάφους εύκολα σε όλους τους τύπους εδάφους.

– VLX1 και VLX2. Λειτουργίες διαχωρισμού τριών και τεσσάρων ηχητικών τόνων ιδανικές για νομίσματα σε διαφορετικούς τύπους εδάφους με σταθερή λειτουργία χωρίς παρεμβολές.

Το Impact είναι ο μοναδικός ανιχνευτής χρυσού και μετάλλων που μπορεί να διαχωρίσει τα χρυσά νομίσματα με μεγάλη ακρίβεια. Για παράδειγμα ξέρουμε ότι οι λίρες είναι πολλών ειδών, όπως μια τούρκικη λίρα, αν ο χειριστής διατάξει το μηχάνημα να βρει μια τούρκικη λίρα, θα ξέρει ότι βρήκε μια τούρκικη λίρα. Αν θέλει να βρει γαλλικές λίρες, θα βρει γαλλικές λίρες. Αν θέλει να βρει αγγλικές, θα βρει αγγλικές λίρες. Αν θέλει να βρει ένα πεντόλιρο, θα βρει ένα πεντόλιρο. Επιτέλους ήρθε στη ζωή μας ο ανιχνευτής που μπορεί να ξεχωρίζει τα χρυσά νομίσματα.
0_1555660976148_nokta-impact-600x380.png

Ισορροπία Εδάφους με 3 επιλογές
– Ήμι-Αυτόματη. Με δύο απλές κινήσεις ρυθμίστε το Impact πάνω στο πέτρωμα ή κεραμικό υλικό που θέλετε να κάνετε αναζήτηση. Διαβάζει και συντονίζει σε όλους τους τύπους εδάφους απορρίπτοντας μεταλλεύματα και εδαφικά.
– Χειροκίνητη. Συνιστάται από πιο έμπειρους χρήστες που θέλουν λεπτομερή απόρριψη εδάφους.
– Αυτόματη. Ενεργοποιήστε την αυτόματη παρακολούθηση εδάφους στο Impact και απολαύστε γρήγορη αναζήτηση και αφήστε τον ανιχνευτή σας να απορρίπτει αυτόματα τα εδαφικά με τέλεια αποτελέσματα.

Φίλτρο Notch
Πάρτε τον έλεγχο διαχωρισμού μετάλλων στα χέρια σας. Επιλέξτε εσείς ποια αναγνωριστικά στόχου ή μέταλλα θέλετε να ανιχνεύει το Impact ή όχι.

Διακοπή Τόνου
Σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε το εύρος των ηχητικών τόνων στα αναγνωριστικά των μετάλλων. Επιλέξτε μέχρι ποιο νούμερο θα ακούτε τον ίδιο ηχητικό τόνο για το σίδερο, το χαλκό, το χρυσό, το ασήμι κτλ.

Ήχος Σιδήρου
Απενεργοποιεί ή ρυθμίζει την ένταση του χαμηλού τόνου σιδήρου. Επιλέξτε αν θέλετε να ακούτε τους σιδηρούχους στόχους με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης διαφορετικών ήχων σιδήρου.

Ήχος Τόνου
Αλλάζει τη συχνότητα του ήχου. Επιλέξτε τον τόνο που σας βολεύει σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. (150Hz-700Hz).

iSAT
Επιτρέπει μια σταθερή λειτουργία της συσκευής εξαλείφοντας τα ψευδή σήματα που προκαλούνται από την υψηλή ανοργανοποίηση εδάφους και τις χρυσόπετρες σε όλες τις λειτουργίες διαχωρισμού και στις λειτουργίες All Metal, καθώς και την εξάλειψη των ήχων απόκλισης του Threshold που προκαλούνται από τις αλλαγές εδάφους και θερμοκρασίας στις λειτουργίες χωρίς κίνηση.

Δείκτης Μαγνητικής Ανοργανοποίησης
Μας δίνει πληροφορίες για την ένταση ανοργανοποίησης του εδάφους σε πραγματικό χρόνο ανίχνευσης. Βλέπουμε εύκολα σε τι έδαφος δουλεύουμε για να ξέρουμε τι πρόγραμμα θα επιλέξουμε για δύσκολο ή εύκολο έδαφος.

Επιπλέον χαρακτηριστικά με το πάτημα ενός κουμπιού
Ενίσχυση ήχου, Σταθερότητα αναγνωριστικού, Επίπεδο βάθους ταυτότητας στόχου.

Οπίσθιος φωτισμός
Προσαρμόζουμε την φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, την ώρα εργασίας αλλά και της προσωπικής μας επιλογής. Μπορούμε να ρυθμίσουμε την οθόνη να είναι πάντα αναμμένη ή να ανάβει μόνο όταν βρίσκει στόχο.

FD / Αποθήκευση
Ο χειριστής μπορεί να φτιάξει το δικό του πρόγραμμα και να το αποθηκεύσει εύκολα ή να επαναφέρει το Impact τις εργοστασιακές προεπιλογές.

0_1555661086070_impact-photo-2.jpg

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ IMPACT PRO ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ
0_1555661110712_nokta-impact-pro-package-full-1-600x600.jpg
1 – Κουτί συστήματος
2 – IM28 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης τύπου DD 28 x 18 εκ (11″ x 7″)
3 – IM19 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης τύπου DD 19 x 10 εκ (7,5″ x 4″)
4 – IM40 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης τύπου DD 40 x 35 εκ (15,5″ x 14″)
5 – Έξτρα Κάτω Άξονα
6 – Στήριγμα
7 – Ακουστικά
8 – Καλώδιο USB
9 – Φορτιστής Σπιτιού & Αυτοκινήτου – 4 Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες AA
10 – Προστατευτικά Καλύμματα
11 – Τσάντα Μεταφοράς
12 – Εγχειρίδιο Χρήστη
13 – Καπέλο Nokta

ΠΗΝΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ IMPACT PRO ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

0_1555661408614_IM19-coil.jpg IM19 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης τύπου DD 19 x 10 εκ (7,5 “x 4”)
Εξαιρετικό για έρευνα σε βραχώδεις περιοχές ή στενούς χώρους. Ιδανικό για φυσικό χρυσό (nuggets).
0_1555661440369_impact-IM28-coil.jpg IM28 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης τύπου DD 28 x 18 εκ (11 “x 7”)
Αδιάβροχο, τυπικό πηνίο αναζήτησης τύπου DD, σχεδιασμένο ειδικά για ανίχνευση νομισμάτων, κοσμημάτων και πολύτιμων αντικειμένων.
0_1555661466280_nokta-impact-im40-coil-1-300x300.jpg
IM40 Αδιάβροχο Πηνίο Αναζήτησης τύπου DD 40 x 35 εκ (15,5″ x 14″)
Αυτό το αδιάβροχο πηνίο αναζήτησης παρέχει μεγαλύτερο βάθος και προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια σάρωσης, επιτρέποντάς σας να βρίσκετε στόχους πιο γρήγορα και βαθιά μέχρι τα 2,5 μέτρα.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Αρχή Λειτουργίας: VLF
Συχνότητα Λειτουργίας: 5kHz – 14kHz – 20kHz
Συχνότητες Ήχου: 150Hz – 700Hz ρυθμιζόμενο
Λειτουργίες Αναζήτησης :12 (2 Χωρίς Κίνηση, 2 Όλα τα Μέταλλα, 8 Διαχωρισμού)
Ήχος Σιδήρου: Ναι
Διακοπή Τόνου: Ναι
Φίλτρο Εγκοπής: Ναι
Ισορροπία Εδάφους; Αυτόματη / Χειροκίνητη / Παρακολούθηση
Σημείο Ακριβείας: Ναι
Μετατόπιση Συχνότητας: Ναι
Δόνηση: Ναι
Ρύθμιση Ευαισθησίας: 01 – 99
Ταυτότητα Στόχου: 00 – 99
Πηνίο Αναζήτησης: IM28 Αδιάβροχο DD 28 x 18 cm (11” x 7”)
Οθόνη Προσαρμοσμένη: Προσαρμοσμένη LCD
Οπίσθιος Φωτισμός: Ναι
Φακός LED: Ναι
Βάρος: 1.8 kg (4 lbs.) συμπεριλαμβανομένου του πηνίου αναζήτησης και των μπαταριών
Μήκος: 107 εκ – 143 εκ (42″ – 56″) ρυθμιζόμενο
Μπαταρίες: 4 x AA Αλκαλικές
Εγγύηση : 3 χρόνια

Η εταιρία Polatidis group προκαλεί όλους τους ανιχνευτές μετάλλων παγκοσμίως που έχουν αξία 5.000€ ή 10.000€ ή ακόμα και 15.000€ να ανταγωνιστούν το νέο καινοτόμο μηχάνημα IMPACT της εταιρίας NOKTA που η αξία του είναι στην ανταγωνιστική και απίστευτη τιμή των 1.250€. Όποιο μηχάνημα οποιασδήποτε εταιρίας μπορεί έστω και να το πλησιάσει στο 70% των δυνατοτήτων του, η εταιρεία Polatidis Group θα του δώσει 5.000€. Δεν είναι διαφήμιση είναι αλήθεια. Είναι ο καλύτερος μακράν με διαφορά ανιχνευτής μετάλλων παγκοσμίως για το 2018. Έχει κερδίσει την πρώτη θέση σε όλους τους διαγωνισμούς στον κόσμο όπως στη Γαλλία, στη Γερμανία, στη Τουρκία, στην Αγγλία, στην Ελλάδα, στο Ισραήλ, στην Αυστραλία, στη Ρωσία, στη Κίνα, Αμερική, Καναδά, Ασία.![alt text](![image url](image url))