Μπράβο Περσεα!!!
-
κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου
Ο/Η @stampa είπε στο κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου:
Οπως λεει κι ο Van και φυσικά μπορούν να φτιαξουν. Αν ειναι για πουλημα ή οχι αυτο δεν το γνωριζω.
Αυτο που θα έπρεπε να ενδιαφερει καθε ψαχτηρι θα επρεπε να ειναι οι δυνατοτητες που προσφερουν στο συνολο ως προς την καλυτερη ερευνα του αγοραστη.
Μιλάμε δλδ για πολυ καλο GB, ενσωμάτωση διαφόρων προγραμμάτων αναλογων των τυπων εδαφους, οσο το δυνατόν καλυτερο διαχωρισμο, ευαισθησία, επιλογες πληθωρας πηνιων, εξυπηρετηση service και αναλογα και τον τυπο του μηχανηματος δυνατοτητα απεικόνισης αναλόγου προγράμματος ... ισως και άλλα που μου διαφεύγουν αυτη τη στιγμη να ονομασω.
Τα μηχανηματα δεν ειναι κοστουμια και συνολακια Armani, Roberto Cavalli κτλ ωστε να κοιτατε εμφανιση μονο.
Καποιες εταιριες παραμενουν στην κλασικη γραμμή παραγωγής, σε λιτες γραμμές δυνοντας τις απαραιτητες πληροφοριες στοχου στον χειρηστη μεσα απο τους ηχους. Άλλες εταιριες ή σε άλλα μοντέλα τους μεσα απο συνδιασμο ηχων και οθονης.
Δεν εχει σημασία με λιγα λογια το πως οι πληροφοριες αυτες δίνονται στο χειριστη αλλα το κατα πόσο πλησιαζουν σε μεγαλο ποσοστο το καλυτερο δυνατον αποτέλεσμα.
Ειναι θεμα χειριστη λοιπον το πως θα ηθελε εναν ανιχνευτή στα χερια του.Αυτο που μετράει στην τελική, ειναι το αποτέλεσμα που προσφέρει το καθε μηχανημα και οχι απολυτα η εμφανιση τους.
-
στις προσεχεις μερες θα εχω στα χερια μου το θρυλικο τεσορο. αμα πω να το πουλησω και ζητησω 100 ευρω θα μου πουν οσοι το δουνε οτι ειμαι ηλιθιος. κανα πενηνταρικο και πολυ ειναι. σπασμενοι διακοπτες σπασμενη χειρολαβη σπασμενη βιδα πηνιου........και μεσα στη σκονη και την αλμυρα. στα χερια μου πιανω τα απιαστα. τι βαθος να βγαλω τι μεγεθος τι ευγενες φρεσκο τι ευγενες ετων δηλαδη τρελα πραγματα. αυτος που θα το δει ομως θα πει οτι ειναι ενα σκουπιδι. και σε καμια περιπτωση δεν θα πιστεψει οτι εχει βγαλει χουφτες χρυσα και χιλιαδες νομισματα
-
@soulis1 Δεν σε αμφισβητώ φίλε μου, κάνεις λάθος. Εγώ δεν μπορώ να έρθω σύντομα λόγω δουλειάς. Απλώς σου περιέγραψα το τεστ. Όταν μπορέσω ,θα έρθω να σε βρω, να φτιάξουμε μαζί το τεστ με τις στάμνες. Μακάρι να τις περάσει και να αγοράσω ένα από όποιον το πουλάει ,εγώ μηχάνημα ψάχνω για ειδική περίπτωση,δεν ψάχνω γνωρίσω εμπόρους, που τους ποιο πολλούς τους ξέρω. Ποτέ δεν κατηγόρησα κανέναν χωρίς λόγο. Ούτε τις φόλες που αγόρασα τις έφερα κανενός πίσω. Αυτό έχει αυτό πουλάει ο κάθε ένας έμπορος . Αλλά μην ακούω οτι το GARETT πιάνει 4 μέτρα βάθος,γιατί το γράφει κάποιος στην βιτρίνα του. Αγοράζεις στην κάψα σου ένα μηχάνημα τοπικό παλμικό κλπ,και μόλις το πας σε τεστ χάνει την φωνή του. Πας στον έμπορα και σου λέει ΤΙ ΣΚΑΣ αμυγδαλιές έχει δώστου έναν σορόπι (ΔΊΣΚΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ). Αν αρχίσει ο έμπορος τις δικαιολογίες για τα μηχανήματα που πουλάει ότι φταίει το κρύο φταίει η ζέστη φταίει το ένα αλλά και ότι φταίει το άλλο... αλλά ,,,το έχασε το παιχνίδι. όταν δεν αποδέχεσαι, ότι, ρε παιδί μου μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό το τεστ της στάμνας που μου λέει ένας κακός ,τότε θα σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ ΞΙΦΙΕΣ στο Χ λιμάνι ,ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΦΕΡΝΩ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΏΣΕΙ ΞΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Επαγγελματικά και μόνο σε συμβουλεύω να μην τσατίζεσαι, με όσους θέλουν ένα μηχάνημα ΤΟΠ. ΚΆΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ οτι έχω άδικο.
-
Ο/Η @twins είπε στο κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου:
όταν δεν αποδέχεσαι, ότι, ρε παιδί μου μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό το τεστ της στάμνας που μου λέει ένας κακός ,τότε θα σου πω ότι κάνεις μεγάλο λάθος. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ ΞΙΦΙΕΣ στο Χ λιμάνι ,ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΦΕΡΝΩ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΏΣΕΙ ΞΕΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Επαγγελματικά και μόνο σε συμβουλεύω να μην τσατίζεσαι, με όσους θέλουν ένα μηχάνημα ΤΟΠ. ΚΆΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ οτι έχω άδικο.Πόσο πιο καθαρά θέλεις να σου το πουν ότι κάνεις λάθος???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @twins είπε στο κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου:
Μακάρι να είναι έτσι αυτό θέλω και εγώ. Αλλά ένα ίδιο στον άγιο κωνσταντινο δεν είπε κουβέντα πάνω από την στάμνα. Την στάμνα την άφησα εκεί θαμενη στο χωραφι του Μήτσου. Αν την πιανει το δικό σου θα χαρώ πολύ.
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις στο εξής σημείο : Αλλά ένα ίδιο στον άγιο κωνσταντινο δεν είπε κουβέντα πάνω από την στάμνα.
Αν θες πες το λίγο διαφορετικά.