καλημέρα
ο λόγος που ζήτησα γνώμες είναι για κάποια δοκίμια εκτος από τα κλασικά
όπως η στάμνα με τον χαλκό ,
τα κλασικά δοκίμια κιβώτια, αλουμινένια σκευη τις εποχής ,
όπως και κάλυκες μπρούτζινη με λίγο μολύβι θα μπούν .
για έξτρα στόχους θέλω να μου δώσετε γνώμες .
στην ραιδεστό έβαλα κράνη εποχής ,κάτι που παρομοίαζε με οβίδα , χαλκό , και σιδερα .
αφού θα έρθει που θα έρθει το jcb ας βάλουμε και επιπλέον στόχους .
-
κατασκευή νέου δοκιμαστηρίου
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 Ποιο παλιά έχω υποδείξει ακριβώς πως να γίνει το τεστ σωστά με την στάμνα. είχα βάλει και φωτογραφίες . Το τεστ με την στάμνα θέλει δύο στάμνες η μία γεμάτη και η άλλη άδεια και σε απόσταση τριών μέτρων οι τρύπες και σε βάθος 1+30 οροφή,και αφού έχουμε περάσει το τελάρο στον διάδρομο ελέγχου πριν βάλουμε τις στάμνες με την ίδια ισχύ που θα επιλέξουμε και δεν ακούγετε κιχ από σκουπίδια..Γιατί μπορεί κάποιο μηχάνημα να βαράει το κεραμίδι και να νομίζουμε ότι πιάνει τα ευγενή μέταλλα που έχουμε βάλει μέσα. Το θέμα μας εδώ δεν είναι να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον η στην τελική να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι το μηχάνημα που αγοράσαμε κάνει εκείνο κάνει το άλλο κάνει καφέ και π@πες. Είναι να δούμε τι δυνατότητες υπάρχουν σε διάφορα μηχανήματα και να μην τσαντίζονται μερικοί. Αυτό το τεστ είναι καλό και για τους εγχώριους κατασκευαστές , να περνάνε τέτοια τεστ ώστε να ξέρουν τι πιάνουν και αν δεν πιάνουν στόχο διευκρινίζω (μην παρεξηγηθώ για το πιάνουν) ώστε να βελτιώσουν τις κατασκευές τους ,καλό είναι και για τους εμπόρους που έχουν το θάρρος να μπουν στην διαδικασία της πώλησης με τεστ. Καλό και για τους αγοραστές να υπάρχει ένα τεστ σοβαρό και με εισιτήριο 50 ευρώ να χρησιμοποιούν τον χώρο μαθαίνουν τα μηχανήματα που αγόρασαν αξίζουν η να ανακαλύπτουν ότι είναι για την μαύρη σακούλα.
-
@twins στο φίλυρο έκανα το test σου και τα αποτελέσματα τα ανακοίνωσα
θα βάλω 2 στάμνες μια με χαλκό μέσα και 1 άδεια το έχω στο πρόγραμμα
όσο για το θέμα του εισιτηρίου δεν είμαστε μαλωμένοι με τα λεφτά φιλε μου
εγώ το κάνω για εμάς όχι για κανέναν σκοπό άλλο
από μηχανήματα έχω αρκετά και νομίζω ότι είμαι αντικειμενικός ως προς τι κάνουν και τι όχι
ποτε δεν θα ακούσεις να πω για 1 μηχάνημα μονο ότι είναι καλο για την κατηγορια του και ο λόγος είναι ότι κάποιο θα υστερεί κάπου και αλλου θα υπερτερεί , οποτε πάντα μιλάω για τα 3 καλύτερα που έχω δει σε κάθε κατηγοριαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@twins Να κάνω μια ερώτηση? έχει μεγάλη διαφορά η στάμνα σου από έναν πήλινο κουμπαρά με χάλκινα του Γεωργίου????
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@soulis1 ακόμα με δοκιμαστήρια;;; Τα δοκιμαστήρια βγαίνουν εύκολα, αρκεί να ξέρεις τι έχει μπει μέσα. Θέλεις να το κάνεις δύσκολο; πέτα κεραμίδια παντού σε όλους τους στόχους η βάλε τους μέσα σε τεχνιτο κενό η φυσικό. Θα έχει ενδιαφέρων
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@μερακλης φιλαράκι σε piano αδιάβαστο ....
στο κεντρικό post λέω ότι θα γίνει αμπρί στην πλαγια με φουρνάκια άσκαφτο από πάνωΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 όταν γίνει με το καλό, πες μου να έρθω να κάνω δοκιμές. Αδιάβαστο μπορεί.... Γιατί δεν είδα την ανάρτηση. Κολοκινητα τηλέφωνα. Υπερτεχνολογια
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@omerta13_12 Καλησπέρα, οι στόχοι είναι μικροί σε όγκο οπότε τα 3 μέτρα διαφορά μεταξύ τους είναι καλά, σαφώς αν έχει χωράφι περισσότερο ας τους βάλει πιο απομακρυσμένους, απλά τα 3 μέτρα είναι το μικρότερο όριο για να έχεις ένα καλό βήμα μεταξύ των στόχων.
-
Σουλη βαλε κ κατι για το γραδιομετρο -μαγνητομετρο
https://ibb.co/mDqvKPV -
Για μενα το καλύτερο το ειπε ο technomaniak 5 στόχοι σε διαφορα βάθη 4-5 μετρα αποσταση το ενα με το αλλο πιστευω ειναι καλα. Επίσεις για να το δυσκολεψουμε αρκετα αναμεσα απο τους στόχους και σε βάθος 30-40 πόντους βαλε ενα πέταλο η βαζάκι αναψυκτικού, οποιο μηχάνημα περασει και σου δώση ΜΟΝΟ 5 στόχους για εμενα ειναι το καλύτερο.
-
@omerta13_12 Για μένα το καλύτερο θα είναι ένα μηχάνημα να τα εντοπίσει όλα και προσεγγιστικά να σου δείξει εφόσον έχει τη δυνατότητα το βάθος και τον όγκο του κάθε αντικειμένου.
-
@soulis1 Κoίτα Soulis εγώ συμφωνώ με όσα γράφεις ,δεν έχω προσωπική άποψη για το ΤΕΣΤ στο Φίλυρο,Oπως θα ξέρεις ταξιδεύω συνέχεια στην θάλασσα και δεν μπαίνω συχνά στο forum. Τώρα μιας και θα κάνεις το τεστ καν το σωστά αφού σκουπίσεις με το καλύτερο τελάρο τα σκουπίδια στο μήκος και στο πλάτος του τεστ. Έπειτα να κάνεις στο πλάι δυο τρύπες δεξιά και δυο αριστερά στο σκάμμα ώστε να μην είναι η μία πάνω στην άλλη ούτε δίπλα δίπλα και το χώμα μέχρι το υλικό να είναι συμπαγές . Η τρύπες στο πλάι να έχουν βάθος ένα μέτρο με ενάμιση μέσα στο χώμα για να μην το βλέπει το τελάρο ως επιφανειακό το υλικό . Βάλε μπροστά σε κάθε τρύπα μία τάπα από χώμα τριάντα εκατοστά και βάλε απέξω από κάθε τρύπα ένα σανιδάκι με το βάθος και τι είναι μέσα. Οσο για τις στάμνες βάλε δύο μία άδεια και μία γεμάτη ταπωμένη με καπάκι πήλινο .Δες τις φωτο που είχα αναρτήσει παλαιότερα και βάλτες βάθος 1+30 οροφή και σφράγισε τις τρύπες με λασπόχωμα . Τράβα την διαδικασία με ενα VIDEO να μην υπάρχει αμφιβολία από κανένα. ΟΣΟ για τα μηχανήματα σου τα ίδια σχεδόν έχουμε όλοι. Το θέμα μας είναι να γίνει ένα μηχάνημα να καθαρίζει σε όλα τα εδάφη. Και επειδή γνωρίζω τι δυνατότητες υπάρχουν από τους ηλεκτρονικούς του FORUM εγώ θα κάνω πάντα τον <<κακό?? για να γίνει ένα μηχάνημα όπως το θέλω εγώ και ένα εκατομμύριο ακόμα χρυσοθήρες. Δεν με νοιάζει αν μερικοί πουλάνε μεσω του FORUM στους συμπάσχοντες μηχανήματα που είναι για να τα κρεμάς στο τζάκι. Ο κάθε ένας ας ανοίξει τα μάτια του. Με νοιάζει όμως να μην κυνηγάμε την ουρά μας συνεχώς λέγοντας λόγια ,και στο τέλος της ημέρας να είμαστε πάλι στα ίδια.
-
@twins φιλε μου αμφισβήτηση δεν δέχομαι από κανέναν η πορεία μου όλα αυτά τα χρονια έδειξε ποιος είμαι .
το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες να μου ετοίμαζες εσύ τις στάμνες οποτε θα ήμασταν σίγουρη ότι γίναν με τις προδιαγρφές σου .
τις ημερες κατασκευής θα ζητήσω από οποιον θέλει να έρθει να βοηθήσει με τοπικάΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1