@dimitrisps ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΜΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Teacher λοιπον Χρηστο τα πολλα λογια ειναι φτωχια!! παιρνουμε τα κλαπατσιμπανα μας και βγαινουμε στο βουνο . να δουμε ποιος μηδενιζει και ποιος πιανει στοχους. το σκαψιμο επι τοπου. ΔΕΧΕΣΑΙ??? ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΠΑΕΙ!!
Δημητρη οχι οτι εχω θεμα αλλα ουτε και ειπα πως το λορεντζ δεν μπορει να κανει λαθος αυτη την προταση κανε την στο κυριτση που ειναι αντιπροσωπος,εγω χειριστης ειμαι και δεν εχω να αποδειξω κατι οπως και εκει που ηρθες ηρθες πρωτα για σενα και για τα φιλαρακια σου αλλα και για τους πελατες σου εγω δεν εχω κατι να κερδισω παντως αν τυχει γιατι οχι να τα ξαναδοκιμασουμε
Υγ. Και οπως σου ειπα και πριν δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου
| last edited by Teacher Φήμη: 153 | Δημοσιεύσεις: 478 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps γιατι βλεπω πως μιλαμε οι δυο μας οι υπολοιποι που ειναι να πουν και αυτοι την γνωμη τους δεν εχω κατι να κερδισω αλλα ουτε και να χωρισω μαζι σου
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Ουτε εγω επισης. οσο για τους υπολοιπους που δεν μιλανε να με ξανακαλεσουν παλι!! η προταση ομως μεταξυ μας οχι προσωπικα αλλα των μηχανηματων ισχυει. περιμενω απαντηση και φυγαμε για το αγνωστο
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Αν θα προσέξεις καλά το τελικό video της δοκιμής Χρήστο θα δεις ότι όλοι οι στόχοι ακόμη και αυτός στα 3 μέτρα έχουν μεγάλο εύρος, αυτό είναι λόγω της ισχύος του μηχανήματος (6,5KW peak power). Για παράδειγμα τα 3 μέτρα βάθος είχαν περίπου 7 βήματα εύρος ή 4,5 μέτρα.
Όταν κάνουμε tune όχι reset που αναφέρεις το κάνουμε 1 φορά και όταν πούμε "πάμε" δεν πειράζουμε τίποτα, αυτό το καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πάλι από το video διότι είναι δύσκολο όταν δεν γνωρίζεις που είναι ακριβώς οι στόχοι να κάνεις πολλές ρυθμίσεις εν κινήσει.
Αυτό που έβλεπες ως συνεχόμενη ρύθμιση πριν ξεκινήσουμε 1 μέτρηση ήταν η τοποθέτηση του νούμερου στο παράθυρο του tune, για κάποιο λόγο ο Γιάννης που τοποθετούσε τα νούμερα δυσκολευόταν στη τοποθέτηση τους, δεν ξέρω μήπως υπήρχε και κάποιο πρόβλημα στην οθόνη αφής στο συγκεκριμένο υπολογιστή.
Όταν ανεβάζουμε ένα video, ανεβάζουμε το τελικό που δείχνει συνολικά τους στόχους που πιάνουμε. Ε λοιπόν αφού κάναμε τα δοκιμαστικά μας, δεν μας πήρε στο τέλος πάνω από 48 δευτερόλεπτα να πιάσουμε τους 4 συνεχόμενους στόχους (διάρκεια του video). Λόγω του ότι οι 4 στόχοι ήταν στα 30 περίπου μέτρα ο βηματισμός με το τελάρο ήταν περίπου 1,6 δευτερόλεπτα / μέτρο. Αυτό δεν μπορεί να το πετύχει κανένα μηχάνημα αν δεν έχει τη κατάλληλη ισχύ και την κατάλληλη αυτόματη εξισορρόπηση. Ήταν γελοία για παράδειγμα η υπόδειξη του Μάκη ότι ο στόχος στα 3 μέτρα βάθος ήταν 50 πόντους αριστερότερα από την ευθεία που είχαμε όταν σε simple mode το μηχάνημα τον έπιανε με 4,5 μέτρα εύρος! τη στιγμή που τα περισσότερα παλμικά ούτε καν προσεγγίζουν αυτά τα βάθη το δε δικό σου που είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στο κόσμο έπρεπε να το κεντράρουμε με αρκετή προσπάθεια.
Δες ξανά το τελικό Video των 48 δευτερολέπτων για να καταλάβεις με τι άνεση πιάνει και τους 4 στόχους ειδικά το τελευταίο που είναι και ο πιο βαθύς.
Αυτά από μένα,
Καλή συνέχεια -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @wilhelm είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@TechnoManiak Να το βλεπαμε και ολο το βιντεο
Και τι θα κερδίσεις μ' αυτό? Σε κάποιες φάσεις φαίνονται πρόσωπα και σε άλλες ακούγονται μπινελίκια. Το τελικό video είναι συνεχόμενο και αντανακλά το πραγματικό τελικό αποτέλεσμα.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Τι γινεται ρε παιδια ??αρχισε η επανασταση???επειδη ημουν και γω παρων στο ενα δοκιμαστηριο στο χωραφι θα γραψω αυτο που ειδα χωρις να δωσω δικιο ειτε στον χρηστο ειτε στον τυρεμπορα και βγαλτε συμπερασματα οπως τα ειδα εγω το λορεντζ καταρχην πηγε μεχρι τα 2 η 2.5 μετρα αν θυμαμαι καλα κανα δυο φορες και τα 3 μετρα τα επιασε την 3 η 4η φορα με υποδειξη ρυθμισεων απο τον Κυριακο ...το hellenik περασε αερας 3 φορες απο μισο λεπτο πιανοντας ολους τους στοχους...υπηρχε λιγο ενα θεμα οταν ζητηθηκε να κεντραρει τα 3 μετρα και υπηρξε μια διαφωνια με την αποκλιση του κεντρου κατα 50 εκατοστα (στα 3 μετρα βαθος???) απο τον μακη αλλα χωρις αφτος να αναφερει προς τα που εινα το κεντρο και οταν μετα το σταυρωσαν προσεκτικα γιατι πιο μπροστα ο μπαρμπας ετρεχε το κεντραραν ακριβως συμφωνα με τα λεγομενα του μακη επισης αυτο που δεν αναφερε κανενας ειναι οτι το hellenik επιασε και τους στοχους με το πηνιο το 60αρι .........αυτα ειδα στο δοκιμαστηριο του μακη ....στο βουνο δεν πηγα γιατι δουλευα η γνωμη μου ειναι ομως οτι χτυπαει το κενο απο αυτα που ειδα στο βιντεο....καλο ξημερωμα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @macgyver είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Τι γινεται ρε παιδια ??αρχισε η επανασταση???επειδη ημουν και γω παρων στο ενα δοκιμαστηριο στο χωραφι θα γραψω αυτο που ειδα χωρις να δωσω δικιο ειτε στον χρηστο ειτε στον τυρεμπορα και βγαλτε συμπερασματα οπως τα ειδα εγω το λορεντζ καταρχην πηγε μεχρι τα 2 η 2.5 μετρα αν θυμαμαι καλα κανα δυο φορες και τα 3 μετρα τα επιασε την 3 η 4η φορα με υποδειξη ρυθμισεων απο τον Κυριακο ...το hellenik περασε αερας 3 φορες απο μισο λεπτο πιανοντας ολους τους στοχους...υπηρχε λιγο ενα θεμα οταν ζητηθηκε να κεντραρει τα 3 μετρα και υπηρξε μια διαφωνια με την αποκλιση του κεντρου κατα 50 εκατοστα (στα 3 μετρα βαθος???) απο τον μακη αλλα χωρις αφτος να αναφερει προς τα που εινα το κεντρο και οταν μετα το σταυρωσαν προσεκτικα γιατι πιο μπροστα ο μπαρμπας ετρεχε το κεντραραν ακριβως συμφωνα με τα λεγομενα του μακη επισης αυτο που δεν αναφερε κανενας ειναι οτι το hellenik επιασε και τους στοχους με το πηνιο το 60αρι .........αυτα ειδα στο δοκιμαστηριο του μακη ....στο βουνο δεν πηγα γιατι δουλευα η γνωμη μου ειναι ομως οτι χτυπαει το κενο απο αυτα που ειδα στο βιντεο....καλο ξημερωμα
Καλημερα φιλε Γιαννη φανταζομαι πλακα κανεις οταν λες οτι ο Κυριακος με βοηθησε να ρυθμισω το λορεντζ το οποιο ρυθμιστικε μια φορα και μηδενιστικε δυο στα 10 λεπτα που δουλεψε και κεντραρε ολους τους στοχους παντως εγω δεν εχω θεμα παροτι φαινομαι να ανεβει βιντεο καλημερα και καλη συνεχεια
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Teacher είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Καλημερα φιλε Γιαννη φανταζομαι πλακα κανεις οταν λες οτι ο Κυριακος με βοηθησε να ρυθμισω το λορεντζ το οποιο ρυθμιστικε μια φορα και μηδενιστικε δυο στα 10 λεπτα που δουλεψε και κεντραρε ολους τους στοχους παντως εγω δεν εχω θεμα παροτι φαινομαι να ανεβει βιντεο καλημερα και καλη συνεχεια
Καλημέρα κι από μένα στη παρέα, όταν λέει ρυθμίσεις ο @macgyver εννοεί ρυθμίσεις κατεύθυνσης και εγώ προσθέτω μόνο στο τελευταίο στόχο των 3 μέτρων. Συγκεκριμένα πέρασες και το κέντραρες ακριβώς στο σημάδι που είχαμε βάλει περνώντας με το hellenic τη τελευταία φορά.
Καλή συνέχεια -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher καλημερα χρηστο οχι δεν ενοησα πως σου ρυθμισε το μηχανακι σου αλλά πως να κινηθεις ....ισως την λεξη ρυθμιση δεν επρεπε να την γραψω...καλημερα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@macgyver και επισης συγνωμη που δεν το ανεφερα οτι αυτα ολα μονο για τα 3 μετρα ...τους αλλους τους χτυπησες υσυχα και κατευθειαν
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Καλημέρα κι από μένα στη παρέα, όταν λέει ρυθμίσεις ο @macgyver εννοεί ρυθμίσεις κατεύθυνσης και εγώ προσθέτω μόνο στο τελευταίο στόχο των 3 μέτρων. Συγκεκριμένα πέρασες και το κέντραρες ακριβώς στο σημάδι που είχαμε βάλει περνώντας με το hellenic τη τελευταία φορά.
Καλή συνέχειαΚαλημερα Κυριακο για ρυθμισεις κατευθυνσης πρωτη φορα ακουω τελος παντων οταν περασα την πρωτη φορα και δεν χτυπησε μου ειπες οτι δεν μπορεσε να το πιασει και σου ειπα πως δεν ειναι εδω γι αυτο δεν χτυπησε οταν γυρισα και το κεντραρα ακριβως τοτε ο δημητρης μου ειπε να ξαναπαω πισω και να ξαναπερασω και το χτυπησε και δευτερη φορα αυτα τα βιντεο υπαρχουν και αν δεν εχετε αντιρρηση μπορω να τα ανεβασω
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@macgyver και επισης συγνωμη που δεν το ανεφερα οτι αυτα ολα μονο για τα 3 μετρα ...τους αλλους τους χτυπησες υσυχα και κατευθειαν
Γεια σου Γιανναρε κανενα προβλημα δεν εχω φιλε οποτε περασεις απ τα μερη μας να πιουμε καφεδακι
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Καλή συνέχειαΚαλημερα Κυριακο για ρυθμισεις κατευθυνσης πρωτη φορα ακουω τελος παντων οταν περασα την πρωτη φορα και δεν χτυπησε μου ειπες οτι δεν μπορεσε να το πιασει και σου ειπα πως δεν ειναι εδω γι αυτο δεν χτυπησε οταν γυρισα και το κεντραρα ακριβως τοτε ο δημητρης μου ειπε να ξαναπαω πισω και να ξαναπερασω και το χτυπησε και δευτερη φορα αυτα τα βιντεο υπαρχουν και αν δεν εχετε αντιρρηση μπορω να τα ανεβασω
Δεν το έπιασες γιατί είναι ¨αναιμικό¨ σε αυτό το βάθος, στα όρια όταν είσαι ακριβώς από πάνω!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher χρηστο οταν την πρωτη φορα που δεν επιασες τα 3 μετρα ημουν λιγο μακρυτερα και κατι σου ειπε ο κυριακος και ο δημητρης και μετα τα 3 μετρα τα εβγαλες κατευθειαν και καθαρα....δηλ μια υποδειξη που δεν ακουσα καλα...αυτο ηθελα να πω...εχαριστω για την προσκληση και σιγουρα καποια στιγμη θα σου ερθω
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Teacher ?οσο για το κενο ποτε δεν υποστηριξα οτι το λορεντζ πιανει κενο εχει μια αλλαγη στην συμπεριφορα λογω του οτι χανει το συμπαγες χωμα οταν εχει συντονιστει εκει και μεχρι εκει αν λεω ψεματα ας βγει καποιος που ηταν εκει να με διαψευσει εγω λεω μονο οτι ειδα και μαζι με εμενα και αρκετοι ακομα και ποτε δεν υποστηριξα οτι δεν δουλευει αλλα μεχρι ενα οριο και δεν κανει θαυματα το ειπα και σε καποια παιδια που το αγορασαν και με ρωτησαν αυτα απο μενα και καλη συνεχεια
Παλαντζάρεις εκεί βγήκες εκτός αρχίζει γκρίνια!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @panasss είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Στα 3 μέτρα μισό μέτρο απόκλιση είναι στημένο και η αναφορά είναι για φάπες!!!
Όπως επίσης και δόλος το φρέσκο οργωμένο!!!καλα εσυ φιλε panass εισαι εκτος τοπου και χρονου δηλαδη τι ηθελες να σημαδεψουμε τα σημεια για να παμε απο πανω να τα χτυπησουμε το μηχανακι που θα αγορασεις εσυ να το δοκιμασεις ετσι και ασε τα περι δολου