Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@TechnoManiak
Καλησπέρα Κυριάκο ,
Μάλλον δεν συμφωνεί η άποψη σου με τον Μήτσο , γιατί αυτός μου είχε πει τηλεφωνικά ότι θα το ξετινάξει μέχρι στα 1,4 - 1,5 Μέτρα βάθος.
Κατά την άποψη μου είναι εξαιρετικά σπάνιο να υπάρχει ομιογενές - ολόμαζος θαμμένος χρησός , είναι όλα σε νομίσματα ( λύρες ) θησαυρός
Μάλλον δεν θα κατάλαβε τι του έλεγες, εδώ σε αυτό το βάθος στο 1,2 μέτρα είναι ζήτημα να πιάσουν μία χάλκινη επιφάνεια 40 πόντους διάμετρο των 2 κιλών τα περισσότερα παλμικά όχι χρυσό 120 γραμμαρίων!!!
Προχτές το Hellenic σε δοκιμαστήριο στη Κρήτη με χειριστή εμένα μέσα από wifi και internet σύνδεση έπιασε 2 στόχους, αλουμίνιο στους 80 πόντους και χρυσό 1,5 κιλό στα 2 μέτρα βάθος με το τελάρο και tune 3 σε simple mode. Έχω και τη 3D απεικόνιση όπου το αλουμίνιο το έβγαλε στο 1 μέτρο και το χρυσό ακριβώς στα 2 μέτρα.
Κυριακο Καλησπερα,τα βαθη που αναφερεις στο τεστ στην Κρητη, το χρυσο ειδικα, ειναι απιθανο για μενα τουλαχιστον να πιασει παλμικο εκει κατω τοση ποσοτητα χρυσου...ουτε με σφαιρες... οση δυναμη και εαν εχει...εχω ομως μια απορια, για ποιο λογο αναφερεις τον παραγοντα βαρους??? ειδα οτι το εγραψες οταν σου ειπε ο Σταυρος το τεστ...αν δοκιμαζαμε Μαγνητομετρο θα ειχε ρολο το βαρος, σε παλμικο ομως οχι...η επιφανεια που ανεφερε ο Σταυρος για τα νομισματα αν ηταν σιδηρος θα τα επιανε...
Οσο για τα παραπανω βιντεο παρολο που δεν ημουν εκει εχω να πω οτι, σε εναν στοχο που επιμενατε πολυ το μηχανημα ΔΕΝ ηταν σταθερο και ηρεμο...για αυτην την σταθεροτητα αναφερομουν στην προηγουμενη συζητηση που ειχαμε σε αλλο θεμα πριν δυο βδομαδες σχεδον...για ποιο λογο να μηδενιζεται συνεχως οταν γυριζε καθε φορα ο Δημητρης?