Αν το φερει η κουβεντα και δεν το παιξει βαρυ πεπονι
-
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
@Geo:
Λοιπον δοκιμασα σημερα. Δυστυχως δεν γινεται στην τοπικη εφορεια μου ειπαν και μου εδωσαν τηλ για Αθηνα στο Υπ.πολιτισμου. Παιρνω ζηταω το τμημα αρχαιοπωλων (η κατι τετοιο μου ειπαν), και ζηταω τον υπευθυνο για τη δηλωση του μηχανηματος. Δυστυχως….. μου δωσαν ενα αλλο τηλ απο αλλη υπηρεσια και μου ειπαν να παρω εκει. Παιρνω εκει το σηκωνει μια κυρια, της λεω τα σχετικα περι αδειας.... μισο λεπτο...... και ξαναβγαινει στο τηλ και μου λεει να ξαναπαρω αυριο τον κυριο ταδε γιατι εκεινη τη στιγμη απουσιαζε (11 η ωρα και προφανως θα ελειπε για ολη τη μερα).
Θα ξαναπαρω αυριο και θα σας ενημερωσωΤρίχες κατσαρές, απλώς βαριούνταν, η μάλλον εκεί στα μέρη σου δέν έχει ξαναπάει κάποιος άλλος για δήλωμα και πιθανόν δέν γνώριζαν οτι είχαν και αυτοί τη δυνατότητα να το κάνουν ή έπεσες σε καναν ανίδεο, εγώ όταν είχα πάει μου λέει ένας οτι φίλε είσαι υποψήφιος ύποπτος … του λέω τράβα διάβασε πρώτα τι λέει το Αρθρο και μετά πες με ύποπτο, στο τέλος πήγα στήν προισταμένη και έβγαλα άκρη, άδικα θα τραβολογίεσε με τηλέφωνα στήν Αθήνα.
-
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
Μια καλη συμβουλη σε ολους!
Οταν ζητατε πληροφοριες απο δημοσιες υπηρεσιες να ξεκινατε παντα απο την κορυφη!
Το Υπουργειο και τον διευθηντη του τμηματος!
Απο εκει και μετα θα εχεται το ονομα του και το τηλεφωνο του σε περιπτωση που κολλησεται καπου!
Παντα ετσι κανω και γλυτωνω νευρα και ταλαιπωρια!
Η μαγικη κουβεντα ,το ονομα του διευθηντη του αρμοδιου τμηματος του υπουργειου!:36_11_15:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
Συνεχεια απο το προηγουμενο…..
Τι ψιλη κουβεντα να πιασω και πρασινα αλογα......
Περνω σημερα τηλ. και ξαναζηταω τον Κο ταδε. Βγαινει μια ευγενικη φωνη.... και του εξηγω. Φυσικα μου εξηγησε και αυτος οτι αυτοι απλα ενημερωνονται και δεν χορηγουν τις συγκεκριμενες αδειες. Αναλαμβανει να μου βρει το τηλ για να απευθυνθω. Τελικα μετα απο κανενα δυωρο τον εβγαλα και μου εδωσε ενα νουμερο.... περνω ζητω τον υπευθυνο για αδειες .... περιμενετε λιγο.... επανερχεται, παρε στο ταδε.... παιρνω στο ταδε... Ναι ... για μια αδεια για ανιχνευτη μεταλλων.... σας ψαχνω δυο μερες .... Αααα ναι εδω ειναι αλλα θα παρετε το απογευμα στην Κυρια ταδε... ειναι απογευματινη.... (αυτο δεν τοξερα οτι κανουν και βαρδιες.... α ρε ΔΕΗ που εισαι να δεις...). Παιρνω το απογευμα... Ναι..... για μια αδεια για ανιχνευτη...... ναι.... τι χρειαζεται??? ... μια αιτηση....... και τι να γραφει η ρημαδα????? τον τυπο τον σειριακο αριθμο και απο που το πηρες δηλ αποδειξη- τιμολογιο κλπ, ...... Για εκτελωνισμο θελετε χαρτια γιατι το πηρα απευθειας απο το εργοστασιο???? Οχι.... τι να την κανω την αιτηση???.... να μου την στειλετε....... με τι??? με κουριερ??? οχι, καλυτερα με ταχυδρομειο...... απλο η συστημενο....... καλυτερα για εσας να ειναι συστημενο..... ωραια σε ποια διευθυνση???? εδω που πηρατε τηλ...... ναι αλλα δεν ξερω που εισαστε...... ααααα ταδε... ταδε ταδε..... καλως, σας ευχαριστω..... παρακαλω... γεια σας γκρρρρρρ
Τι ειπες Νιονιο για κουβεντουλα ... χαχαχαχαχχα
:36_2_1::36_2_1::36_2_1: -
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
σου είπε και αυτό το ξυνό <<ααα το έφερες από έξω>>> που λέει συνήθως ?
:36_2_1::36_2_1::36_2_1:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
σου είπε και αυτό το ξυνό <<ααα το έφερες από έξω>>> που λέει συνήθως ?
:36_2_1::36_2_1::36_2_1:
Οχι, γιατι της ειπα οτι μου το χαρισανε απο το εργοστασιο αλλα μουβαλανε και ενα τιμολογιο για τη δηλωση…... Ααααα Ναιιιιι καλααα...... ξερετε εχω συνεργασια σε τεχνικο επιπεδο με καποιους οικους της Αμερικης πανω στο συγκεκριμενο αντικειμενο.... γκουχ, γκουχ... ξεροκαταπιε και συνεχισε.
-
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
@Geo:
Συνεχεια απο το προηγουμενο…..
Τι ψιλη κουβεντα να πιασω και πρασινα αλογα......
Περνω σημερα τηλ. και ξαναζηταω τον Κο ταδε. Βγαινει μια ευγενικη φωνη.... και του εξηγω. Φυσικα μου εξηγησε και αυτος οτι αυτοι απλα ενημερωνονται και δεν χορηγουν τις συγκεκριμενες αδειες. Αναλαμβανει να μου βρει το τηλ για να απευθυνθω. Τελικα μετα απο κανενα δυωρο τον εβγαλα και μου εδωσε ενα νουμερο.... περνω ζητω τον υπευθυνο για αδειες .... περιμενετε λιγο.... επανερχεται, παρε στο ταδε.... παιρνω στο ταδε... Ναι ... για μια αδεια για ανιχνευτη μεταλλων.... σας ψαχνω δυο μερες .... Αααα ναι εδω ειναι αλλα θα παρετε το απογευμα στην Κυρια ταδε... ειναι απογευματινη.... (αυτο δεν τοξερα οτι κανουν και βαρδιες.... α ρε ΔΕΗ που εισαι να δεις...). Παιρνω το απογευμα... Ναι..... για μια αδεια για ανιχνευτη...... ναι.... τι χρειαζεται??? ... μια αιτηση....... και τι να γραφει η ρημαδα????? τον τυπο τον σειριακο αριθμο και απο που το πηρες δηλ αποδειξη- τιμολογιο κλπ, ...... Για εκτελωνισμο θελετε χαρτια γιατι το πηρα απευθειας απο το εργοστασιο???? Οχι.... τι να την κανω την αιτηση???.... να μου την στειλετε....... με τι??? με κουριερ??? οχι, καλυτερα με ταχυδρομειο...... απλο η συστημενο....... καλυτερα για εσας να ειναι συστημενο..... ωραια σε ποια διευθυνση???? εδω που πηρατε τηλ...... ναι αλλα δεν ξερω που εισαστε...... ααααα ταδε... ταδε ταδε..... καλως, σας ευχαριστω..... παρακαλω... γεια σας γκρρρρρρ
Τι ειπες Νιονιο για κουβεντουλα ... χαχαχαχαχχα
:36_2_1::36_2_1::36_2_1:Στραβά κουτσά τη βρήκες την άκρη που θα στείλης την αίτηση. Την αίτηση όμως από πού θα την προμηθευτείς?:10_4_6:
-
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
Πολυ απλα στην Αιτηση και την Υπευθηνη δηλωση που συμπληρωνεις γραφεις << ιδιοχειρη κατασκευη>> και τιποτε αλλο, εννοειτε και φωτοτυπια ταυτοτητας
Το εχω κανει παλαιοτερα.
sta perisotera kena thelei stixia tou promithefti egw ti na valw? 3eroume tin diefthinsi giana to stiloume?