-
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
καλά αν νομίζεις ότι δεν έχεις φάκελο είσαι γελασμένο Πάρη, τρίτομο χειρόγραφο σου έχουν στο αρχείο και ένα dvd εικονογραφιμένο :36_2_1::36_2_1::36_2_1:
θεωρητικά Γιώργο θέλεις και το τιμολόγιο και το δελτίο εκτελωνισμού
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
@Geo:
Στη δικη μου περιπτωση με το TDI εκτος απο τη δηλωση χρειαζεται και τιμολογιο καθως και εντυπα εκτελωνισμου????
Γιατι σκεφτομαι να το δηλωσωΦίλε GEO όταν πάς για δήλωμα έτσι και αλλιώς θές απόδειξη,για να μήν αγχώνεσαι τα πράγματα έχουν ως εξής.
1] ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ
2] ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ
3] ΙΣΩΣ ΕΝΤΥΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ.
4] ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.Ζήτα εσύ έναν αριθμό πρωτοκόλλου [αν πάς στήν τοπική εφορία αρχαιοτήτων της περιοχή σου] να τόν έχεις μαζί σου στο δρόμο όταν το μεταφέρεις [να είσαι καλυμμέμος μέχρι να έρθει το κανονικό χαρτί]
Η μόνη διαφορά από παλιά είναι ότι γίνεται κοινοποίηση εκτός από τήν Εφορεία Αρχαιοπωλειών και Ιδιωτικών Συλλογών [ΑΘΗΝΑ] ΕΠΙΠΛΕΟΝ στήν Αστυνόμινη Διέυθηνση του νομού πού μένεις πχ[ καρδίτσα- λάρισα],μήν ψαρώνεις όμως, δέν θα σου πεί κανείς τίποτα, απεναντίας αν κάποιος κάποια στιγμή σου κάνει έλεγχο θα τού έρθει παράξενο πού το έχεις δηλωμένο.
Κάλες επιτυχίες.
-
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
καλά αν νομίζεις ότι δεν έχεις φάκελο είσαι γελασμένο Πάρη, τρίτομο χειρόγραφο σου έχουν στο αρχείο και ένα dvd εικονογραφιμένο :36_2_1::36_2_1::36_2_1:
θεωρητικά Γιώργο θέλεις και το τιμολόγιο και το δελτίο εκτελωνισμού
εγω ειμαι φακελλωμενος απο το 1974 οποτε οτι και να κανουν σε μενα δεν πιανη
:36_6_8::36_6_8: -
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
@Geo:
Αραγε η τοπικη εφορια θα γνωριζει την διαδικασια η να τα στειλω κατευθειαν στην Αθηνα???
Για μένα είναι καλύτερα στην τοπική εφορεία, για δύο λόγους.
1] Κάνεις τη δουλεία σου στο αψε-σβήσε.
2] Θα πάρεις χαρτί και από την τοπική εφορεία αρχαιοτήτων, και από το Υ.Πολιτισμού, γιατί εσύ όταν κάνεις την αίτηση σου, μέτα αυτοί με τη σειρά τους κάνουν επευθείας την δική σου αίτηση στο Υ.Πολιτισμού, με αποτέλεσμα, έχεις δυο πιστοποιήσεις κατοχής για το ίδιο μηχάνημα.Απλώς το χαρτί από την τοπική εφορεία θα το πάρεις ποιο γρήγορα απο αυτο του Υ.Πολιτισμού.
-
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
Λοιπον δοκιμασα σημερα. Δυστυχως δεν γινεται στην τοπικη εφορεια μου ειπαν και μου εδωσαν τηλ για Αθηνα στο Υπ.πολιτισμου. Παιρνω ζηταω το τμημα αρχαιοπωλων (η κατι τετοιο μου ειπαν), και ζηταω τον υπευθυνο για τη δηλωση του μηχανηματος. Δυστυχως….. μου δωσαν ενα αλλο τηλ απο αλλη υπηρεσια και μου ειπαν να παρω εκει. Παιρνω εκει το σηκωνει μια κυρια, της λεω τα σχετικα περι αδειας.... μισο λεπτο...... και ξαναβγαινει στο τηλ και μου λεει να ξαναπαρω αυριο τον κυριο ταδε γιατι εκεινη τη στιγμη απουσιαζε (11 η ωρα και προφανως θα ελειπε για ολη τη μερα).
Θα ξαναπαρω αυριο και θα σας ενημερωσω -
ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ
@Geo:
Λοιπον δοκιμασα σημερα. …. μισο λεπτο...... και ξαναβγαινει στο τηλ και μου λεει να ξαναπαρω αυριο τον κυριο ταδε γιατι εκεινη τη στιγμη απουσιαζε (11 η ωρα και ..................
Στα υπουργεια κατα καιρους , προσλαμβανονται και ατομα απο ειδικες κατηγοριες , οπως πχ μια μορφη αναπηριας.
Τωρα , ο κυριος που ελειπε , ενδεχομενως να μην ειχε @ρχιδι@ . Και επειδη στο δημοσιο , ως τις 11 , τα ξυνουν , αυτος δεν εχει θεση εκει μεσα !