Καθαρά για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις.Γνωρίζει να μου πει κάποιος από δώ μέσα,αν έχει ακούσει κάτι για ένα Ρωμαϊκό μουσείο γεμάτο με θησαυρούς? Είμαστε στο καφενείο,κι απλά κουβεντιάζουμε.Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο λόγο που ρωτάω.Απλά το διάβασα σε κάποιο παρόμοιο φόρουμ με το δικό μας.Λέγανε οτι είναι κοντά του και ένα κάστρο.Έχετε ακούσει κάτι?Πείτε μου κ θα σας πώ τι λέγανε γι'αυτό.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
@Βασιλης Χμμμ.......Λογικά,θα είναι κάπου όπου ήταν εγκατεστημένοι οι Ρωμαίοι για πολλά χρόνια.Το θέμα είναι, ότι και να το βρεις,δεν μπορείς να μπεις μέσα.Θα ρισκάρεις τη ζωή σου.Έχει πολλές παγίδες μέσα.Ετσι θα το αφήνανε νομίζεις? Τώρα που το ξανασκέφτομαι,κάποιο μέλος δικό μας νομίζω είχε γραψει κάποτε γι'αυτό.Και νομίζω είχε γράψει κ κάτι κουφά.Για περίεργα πλάσματα αν δεν κάνω λάθος? Πρέπει να υπάρχει οδοιπορικό.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Για δείτε εδώ : Είναι από το φόρουμ μας
http://psaxtiria.net/topic/134/ρωμαικο-μουσειο -
Ρωμαϊκό μουσείο?
@DRAGON Κάτ εμε Σόφια Βουλγαρία. Πολλά για διάφορα είδη κλπ.Στο καφενε τη σου είπαν δεν μας είπες.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Δείτε και εδώ.Πάλι απτο δικό μας φόρουμ http://psaxtiria.net/topic/1277/ρωμαικό-μουσείο/6 Μα εδώ είναι ο καφενές.Την ιστορία με το μουσείο την κουβεντιάζουν και σε άλλα παρόμοια σάιτ.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Εγώ ξέρω,οτι το μουσείο,θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε.Δεν λέγανε τίποτα το σπουδαίο,απλά ότι έχει πολλές παγίδες.Αυτό είναι από τον 'συνάδελφο':
"Το ρωμαικό μουσείο το οποίο λέγεται οτι έχει αμύθητους θησαυρούς μέσα , λέγεται οτι είναι σε μια σπηλιά δίπλα από ένα κάστρο που είναι σε μια κορυφή βουνού....
Και απαντάει ένας άλλος:"Δηλ βρίσκουμε μια κορυφή με ένα κάστρο και κάπου εκεί δίπλα θα είναι και η σπηλιά με το μουσείο???" -
Ρωμαϊκό μουσείο?
@stefanos150 Εγώ απλά είπα ότι έχει πολλές παγίδες,κι αν δεν έχεις το οδοιπορικό μαζί σου,δεν ξαναβγαίνεις ζωντανός από κει μέσα.Εξάλλου πρέπει να είσαι τελείως αναίσθητος με αυτά που πρόκειται να δεις.Αν είσαι καρδιακός δεν τη βγάζεις καθαρή,κι αν δεν είσαι,θα γίνεις.Μια κουβέντα είναι να μπεις.Μια σκέψη.Το θέμα είναι θα το κάνεις?Αν μπεις μέσα, πρέπει να έχεις κανονίσει διαθήκη κ να έχεις μεταλάβει
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Όσο θα υπάρχουν κουτοί θα ακούγεται εσαεί!
Ρωμαίικο αλληγορικό παραμύθι! Το ρωμαϊκό από πού προκύπτει?
Λάφυρο τράπεζα, κλεμμένα από Ρωμιούς και όχι από γύφτο σκοπιανούς
Ή γενικά βαλκάνιους φτωχούς!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ρωμαϊκό μουσείο?
Ας μην αναπαράγουμε το κάθε μασάλι καφενείου που μεταφέρεται στο διαδίκτυο.
Αλλά ειδικά για τέτοιου είδους δουλειές, οι άνθρωποι που μπορούν να ασχοληθούν με αυτές-αν είναι υπαρκτές- δεν φοβούνται, δεν τους απασχολούν διαθήκες, είναι αφοσιωμένοι ψυχή τε και σώματι σε όλη τους τη ζωή στη ανάλυση κάθε πιθανού στοιχείου, ώστε κάποια στιγμή να καταφέρουν να μπούν στην κρύπτη. -
Ρωμαϊκό μουσείο?
Το τι κυκλοφορεί απο ρωμαϊκα μουσεία ,μακεδονικά μουσεία, βοιβόδες ,μέχρι ασταρχάν. κλπ καλό το κόνσετ των μύθων για την κονόμα των συγγραφέων. Κάποτε βρήκα μία τρύπα,μέσα είχε ραπτομηχανές και υλικό ενδύσεως,και μερικά μασούρια χρήματα κατοχικά. Είχα βρει καθ υπόδειξη αντάρτη ,πολλά σημάδια τρίγωνα καρδιές σταυρούς κλπ έφερα πολλούς και έναν συγγραφέα ενός βιβλίου για χαμένους θησαυρούς με λυσάρια σχεδίων ,σημαδιών γραμμάτων κλπ πριν πολλά χρόνια και πριν τον Μπαίμπάκη κλπ θα μας έλυνε και καλά τα σημάδια. Με πήγε μακρυά από την τρύπα 3 χιλιόμετρα και αν δεν είχε γκρεμό θα με έφτανε στην Γ.ΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΊΑ. Μία μέρα να και ένας μάγος ,αυτός έβλεπε τράγους να φυλάνε τον θησαυρό 600 μέτρα μακρυά από την τρύπα. ΑΦΟΎ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ πάει ο ΜΠΙΛ το βουνό να κάτσει ανάμεσα σε δύο δέντρα και του φεύγει το ένα πόδι μέσα στην τρύπα. Από το βάρος των 145 κιλών υποχώρησε η καταπαχτή. Και να η τρύπα που μας είχε πει ενας αντάρτης εν ζωή τότε. Αυτή είναι μας είπε και αν δεν τα πήραν φέρτε και σε μένα καμία χούφτα.βρέθηκαν τα παρακάτω 7 ραπτομηχανές και μερικά μασούρια κατοχικά λευτά,και ενα αδειο κιβώτιο. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΖΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΉ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ. και πέθανε φτωχός με την σύνταξή του.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
το καστρο των σερδων. ηταν κελτες απο την θρακη κατοικουσαν στα σοφια βουλγαριας (παλια serdica) διωχτηκαν και φυγανε στον αιμο. αν υπαρχει το καστρο ειναι εκει, αλλα δεν πιστευω οτι θα μπορεσει ανθρωπος να το βρει.!! οι ιστοριες που λεγονται ειναι παραποιησεις και μια παραποιηση ειναι αυτη <<Στο κάθε τετράγωνο υπάρχει και από ένα ζώο κατασκευασμένο από συμπαγές χρυσό. Τα μάτια των ζώων είναι από διαμάντια που έφεραν από την ρώμη.>> η συγκεκριμενη αιθουσα φερνει τρομο/ανατριχιλα και οχι γουρλωμενα ματια απο τον χρυσο!!!
οι πραγματικες γραφες για το καστρο πιστευω οτι υπαρχουν μονο στο βατικανο και μονο οι γραφες θα αξιζουν εκατομμυρια...οποιος εχει τις γραφες δεν χρειαζετε να βρει το καστρο! καλη αναζητηση για τα κλειδια που κραταει ο παπας....
| last edited by goldmaniac Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17160 -
Ρωμαϊκό μουσείο?
Ο Αίμος έχει μήκος σχεδόν όσο είναι όλος ο νομός,κ η κορυφή του ξεπερνά τα 2300 μέτρα?Πανεύκολο.Παιχνιδάκι μου φαίνεται.Προτείνω να μισθώσουμε από το φόρουμ λεωφορείο όσοι θέλουνε να πάνε.52 άτομα είναι πιο εύκολο να το βρούνε, παρά ένας μόνος του.Γιατί όχι και διώροφο λεωφορείο.Διήμερο, τριήμερο,κάπως έτσι.Εκδρομούλα.Να κάνουμε και λίγο χαβαλέ.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
@DRAGON Τέτοιες ομαδικές αναζητήσεις πολλών ατόμων αν μπορούσαν να γίνουν με την κατάλληλη οργάνωση πιστεύω ότι πάντα θα υπήρχαν ευρήματα σημαντικά.
Ο επιμένων νικά!!!