-
HELLENIC PULSE στο δοκιμαστηριο της Πυλης Τρικαλων
| last edited by moyia Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
@dimitrisps αυτο συναδελφοι ειναι ενα δοκιμαστηριο που εχουνε περασει πληθωρα μηχανηματων. εβαλα μονον αυτο το βιντεακι για τον εξης λογο. τον συγκεκριμενο στοχο επωνυμα παλμικα ουτε καν τον εχουν ακουμπησει κατ ομολογια του ιδιοκτητη. οι παρευρισκομενοι επωνυμοι θεατες αν θελουν μπορουν να πουν την γνωμη τους
-
Ο/Η @dimitrisps είπε στο HELLENIC PULSE στο δοκιμαστηριο της Πυλης Τρικαλων:
Στο παρόν δοκιμαστήριο το μηχάνημα του Δημήτρη έπιασε όλους τους στόχους με το δίσκο των 60 εκατοστών.
Επίσης έπιασε έναν από τους πιο δύσκολους στόχους κάτι που σε προηγούμενες δοκιμές τα τότε Lorenz της αγοράς είχαν αποτύχει.
Μπορείτε να δείτε στο αντίστοιχο θέμα της δοκιμές που είχανε γίνει με τα Lorenz.
http://psaxtiria.net/topic/3724/lorenz-vs-δοκιμαστηριο/474?page=14Επισυνάπτω το τι ήτανε το κάθε δοκίμιο.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
Στο δεύτερο δοκιμαστήριο το μηχάνημα έβγαλε όλους τους στόχους έως και τα 3.5 μέτρα. Αυτό που θεωρώ κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι η δυνατότητα εντοπισμού οποιουδήποτε στόχο σε μεγάλο βάθος ανεξαρτήτου υλικού (ευγενές ή μη). Ο διαχωρισμός μετάλλων για εμένα προσωπικά ήταν είναι και θα είναι άχρηστη λειτουργία σε βάθη κάτω των 50 εκατοστών μιας και κάθε λογικό ψαχτηρι που λειτουργεί στοχευμενα ένα οποιοδήποτε αντικείμενο σε βάθος μεγαλύτερο των 50 εκατοστών πρέπει να έρθει υποχρεωτικά στην επιφάνεια.
Τώρα επειδή για το συγκεκριμένο μηχάνημα ακούστηκαν πολλά, έχω να ρωτήσω το εξής τι θέλετε διαχωρισμό η αποτελεσματικότητα (?), υποστήριξη ή αδιαφορία (?), καταλαβαίνετε ότι πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή δε γίνεται (?) να έχουμε και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο.
Φοβάστε μη σας παρακολουθούν, λογικό, ξεκινήστε κλείνοντας όλους τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πετάξτε τα κινητά και το σημαντικότερο όλων που μας αφορά όλους, λέτε ότι επειδή έχει υπολογιστή μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Εξηγήστε μου το εξής γιατί νομίζετε ότι χρειάζεται Υ/Η κάποιος για να ξέρει που πήγατε (?) η minelab έχει ενσωματωμένο GPS και απομακρυσμενη αναβάθμιση γιατί νομίζεται ότι δε ξέρει πιο μηχάνημα της ποτέ και σε πιο σημείο του πλανήτη έκανε αναβάθμιση, επειδή δε σας το λέει??? Η Lorenz τα ίδια ή XP τα ίδια.
Ξέχασα μέχρι και ο ηλεκτρονικός της γειτονιάς σας μπορεί να το κάνει χωρίς να πάρετε είδηση.Αυτά.
ΥΓ.
Και μακριά απο την αναζήτηση της Google!!!!"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@moyia ετσι ειναι σακη τα καλυψες ολλα,βαρεθηκα να διαβαζω συνεχεια τα ιδια κια τα ιδια.
Μονο μια ενσταση εχω,οταν θα ξαναρθη ο μπαρμπας να παρη αδεια και απο μενα ,εχω και εγω δικαιωματα στην πυλη τωρα. -
Τα Λορενζ εινε πολυ μπροστα αμα σιγκρινεις ποιοτιτα και δουλεμα. Οποτε θελεις το πουλας σιμαντικη στο χρυσοθυρα η μεταπωληση. Ασε που δε χαλανε με τιποτα. Ακομα δεν ακουσα για καποιο που χαλασε. Δουλευουν σοστα οσο και να παλιοσουν. Αυτη την αληθεια ξερω απο αυτους που τα εχουν. Η διαφιμιση ερχετε με τα χρονια οχι με μαρτιρες
-
@toktok Τα Λορενζ εινε πολυ μπροστα αμα σιγκρινεις ποιοτιτα και δουλεμα.
καλησπερα. αυτο απο που το συμπερανες??
αποδεδειγμενα και με βιντεο μαλιστα αυτοαναιρεισαι,
οσο αναφορα την μεταπωληση να ρωτησεις αυτους που το πουλανε
καλη νυχτα -
Ο/Η @toktok είπε στο HELLENIC PULSE στο δοκιμαστηριο της Πυλης Τρικαλων:
Τα Λορενζ εινε πολυ μπροστα αμα σιγκρινεις ποιοτιτα και δουλεμα. Οποτε θελεις το πουλας σιμαντικη στο χρυσοθυρα η μεταπωληση. Ασε που δε χαλανε με τιποτα. Ακομα δεν ακουσα για καποιο που χαλασε. Δουλευουν σοστα οσο και να παλιοσουν. Αυτη την αληθεια ξερω απο αυτους που τα εχουν. Η διαφιμιση ερχετε με τα χρονια οχι με μαρτιρες
Να συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι ένα καλό μηχάνημα αλλά μέχρι εκεί
Ειλικρινά πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν χρόνια πίσω από HELLENIC PULSE ??
Γράφεις και για μεταπώληση δυο τινά η δεν σε εξυπηρέτησε ή δεν σου άφησε
κάτι για να θυμάσαι/ κοινός παρανομαστής λοιπόν η αυτοαναίρεση στα γραφόμενα σου!!!
Για αυτό πάρε το ελληνικό και πες και ευχαριστώ!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3573 | Δημοσιεύσεις: 9106 -
@toktok καλημέρα.
Επειδή ήμουν κάτοχος του X5, μπορώ να σου πω ότι πω ότι με τον δίσκο του, τα 2 μέτρα που γράφεις είναι αδύνατο να τα πιάσει. Κάτι κατάλαβες λάθος. Συμφωνώ ότι είναι πολύ καλή και ανθεκτική κατασκευή, αλλά μην παραμυθιαζουμε τους συναδέλφους για τα βάθη του... 2 μέτρα με τον δίσκο??? Σε τι στόχο στα άγρια??? Βρήκατε μήπως το περίφημο τρένο??? -
Eιδα μια φορα με δισκο το Χ5 να περνη στοχο κοντα στα δυο μετρα στο βουνο και οχι δοκιμαστιρια που σου λεη αλλος που εινε ο στοχος και πας να δεις αν πιανης και ρυθμιζεις οπος θελης στο στοχο πανο.
Μονο 2 μετρα???
-
Αλλο παλιο στοχο και αλο δοκιμαστηριο 5 και 10 χρονων. εχη διαφορα μεγαλη. Ποιος εχη αυτι για να καταλαβαινη ομως
Το αφτι δεν αρκει φιλε μου...δυστηχως οι μεγαλυτερες ανακριβιες προερχονται απο τα αφτια...και οχι απο τα ματια...καλυ σου μερα
-
@dimitrisps To μεγαλο πλεονεκτημα απο τα μηχανηματα σου ειναι οτι ποιανουν στοχο μεταλο μες στα κενα αμπρια πχ Αμπρι 3 μετρα βαθος 2 αδειοι τενεκεδες κ μισο μετρο πριν το μεταλο κ μισο μετρο μετα απο αυτο Ακουμε ηχο ολλα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε κ κατι ακομη οταν το GARRET κανει 1,5 χιλ Τι αλλο να πουμε Τζαμπα λογια ε
-
Δεν είχα σκοπό να μιλήσω γιατί δεν μου αρέσει να θίγω θέματα που δεν έχω έστω και λίγο τεχνολογική κατάρτηση....αλλά θα πω το εξής. Με κ'αλεσε ένας φίλος σε δοκιμαστήριο να περάσουμε από τρεις στόχους στο 1,5μ στα2μ και στα2,5 μέτρα, αυτός με το HELLINIC PULSE και εγώ με το δικό μου (δεν θα πώ ποιας εταιρείας για ευνόητους λόγους) η αλήθεια είναι ότι έπιασα άνετα τους δύο πρώτους στόχους και πολύ ελαφρά "πιθανόν να γρατζούνισα" τον τρίτο (με 60αρι δίσκο) Ο φίλος με το HELLINIC PULSE τους ξετίναξε και σε απλή αλλά και σε "τούρμπο" λειτουργία... που δεν ξέρω τι είναι και τι κάνει..
Τι δεν μου αρέσει στο HELLINIC PULSE.- Είμαι υποχρεωμένος να έχω και άλλον παρέα.... συνεπώς μαθαίνει και άλλος κάτι που δεν θα ήθελα να το μάθει.
- Έχει ένα καλώδιο μακριά από τον δίσκο γύρω στα τρία μέτρα.... σε δυσκολεύει να ψάχνεις γύρω γύρω από δέντρα
- Δεν ξέρω αν έφταεγε κάτι αλλά η αυτονομία του στις 2 ώρες δεν με ικανοποίησε..
Ωφείλω να ομολογίσω όμως ότι το μηχάνημα πάει πολύ βαθειά.... μα πολύ βαθειά.
Έχει πολύ εύκολες ρυθμίσεις.... αλλά αν έχεις την οθόνη στον ήλιο ψάχνεσαι να δεις τι ρύθμισες.
Πάντως δεν προλάβαμε να πάμε σε στόχο σε παραλιακό δοκιμαστήριο γιατί έμεινε από ρεύμα.Έμεινα με τις καλύτερες εςντυπώσεις.....
Η μνήμη του Έλληνα είναι θολή, ρηχή και κοντή.
-
@pozitron71 καλησπέρα στην παρέα. Φίλε positron τον δίσκο τον δουλεύεις άνετα και μόνος σου. Εάν πρόσεξες η μονάδα έχει ένα πιαστράκι. Περνάς λοιπόν το μηχάνημα στην ζώνη σου από την μια πλευρά ας πούμε την αριστερή και με το δεξί χέρι κρατάς το pc. MΕ το αριστερό τον δίσκο και έφυγες. Το καλώδιο δε οπως αναφερεις δεν εμφανίζεται είναι πρόβλημα προβλημα. Απλα το τυλιγεις γυρω απο το μπαστουνι και τελος. Η αυτονομια που αναφέρεις όσο αναφορά το pc αν και μου φαίνεται περίεργο .πορει να λυθεί με ένα power bank των 20 Γιούρι. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σας εύχομαι κάθε επιφυχια
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
@dimitrisps σου για τα λάθη αλλά γράφω από κινητό και δεν έχω και τα γυαλια
-
@dimitrisps δημητρη το καθε εργαλειο που βγαινει στην αγορα δικαιωμα εχει να το κρινει καποιος ο οποιος το βλεπει πως λειτουργει επιτοπου και οχι απο βιντεο... εγω σαν τον μαλακα εχω κανει αρκετα χιλιομετρα να δω το μηχανακι λαιβ σε δοκιμαστηριο .........βεβαια να πουμε του στραβου το δικιο δεν εβαλα λεφτα για τις δοκιμες που εκανες γιατι ολες τις φορες μας καλοταισες και το ειδα σαν βολτα με την οικογενεια απο κει και περα εδω και 5 χρονια στο φορουμ που διαβαζω τα δυσκολα δοκιμαστηρια ....εκεινος ο στοχος που ηταν ακατορθωτος (1.5μετρα ταψι χαλκινο με κουλουρα χαλκο)και δεν το επιασε κανενα μηχανακι (κατα τα λεγομενα και του σεβαστου moyia) ειδα με τα ματια μου οτι εκανες περιπατο....συνεχισε ετσι
-
@dimitrisps σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Αν ποτέ ξαναπάς σε δοκιμαστήριο και κανονιστεί μία επίδειξη θα με ενδιέφερε να έλθω, προκειμένου να μου λυθούν κανά δυό απορίες και να το δω στην πράξη.
Π.χ Στο πρόγραμμα είδα "διπλή δειγματολιψία" ή είναι κάτι άλλο;
Γιατί έχει ρύθμιση ξεχωριστή γιά την κάθε δειγματοληψία, αν υποθέτω σωστά ότι έχει διπλή;Η μνήμη του Έλληνα είναι θολή, ρηχή και κοντή.