@TechnoManiak ΚΑΛΉ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...
-
hellenic pulse second version
ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ 1+20 ΟΡΟΦΗ ...δηλαδή σκάβεις μία τρύπα 1+50 βάθος 30 πόντους η στάμνα ...και έχεις 1+20 καθαρό να την φτάσεις...ξεκαθαρίζεις τα μπάζα και τον γύρω χώρο με το ίδιο μηχάνημα από μεταλλικά σκουπίδια ...έχεις μαζί σου ένα φελλό πλαστικό από κρασί και σφραγίζεις σφιχτά τον πάτο της στάμνας αν έχει τρύπα ...πάρε γλάστρα πήλινη να σου έρθει ποιο φτηνά....βάζεις μέσα τα ευγενή μέταλλα ...ρίχνεις λίγο χώμα μέχρι ίσα που να καλυφθούν τα μέταλλα μέσα στην στάμνα και βάζεις από πάνω το πιάτο της στάμνας να εφαρμόσει με το χείλος και το χώμα που έριξες μέσα στην στάμνα..το βάζεις μέσα στην τρύπα με προσοχή δεμένο με σχοινιά η μέσα σε σακούλα...για να μην σκορπίσει ξανά εφαρμόζεις το πιάτο καπάκι της στάμνας και το σκεπάζεις σιγά σιγά μέχρι επάνω ...το πατικώνεις και μετά η το θαύμα η θα πάθεις ήτα...αυτό αν το κάνεις όπως σου το λέω το τεστ και το πιάσεις τράβα και κανένα video...δες φωτογραφίες με τις στάμνες σε μια παλιά μου ανάρτηση και τα ξαναλέμε...
-
Καλησπέρα σε όλους.Χθες παραβρέθηκα σε δοκιμαστήριο στα Τρίκαλα για να δω από κοντά σε λειτουργία το Hellenic Pulse.Προς τιμήν του Τυρέμπορα μπαρμπά Μήτσου,που ξαναέκανε τον κόπο πραγματικά να ανέβει Τρίκαλα μιας και την προηγούμενη φορά ο καιρός έκανε "παπάδες".Το hellenic πήρε μπροστά και σήκωσε όλους τους "στόχους" απ το δοκιμαστήριο του Κωστή,επτά τον αριθμό,από 80 πόντους εώς και 3.5 μέτρα.Άαανετα όπως είδα.Κι όλα αυτά τα βλέπαμε real time στο λάπτοπ σε απεικόνιση 3D(το οποίο χτίζεται..και να περιμένουμε ..)Απεικόνιση στόχου που,όπως είναι το 3D σ αυτή τη φάση μπορείς να καταλάβεις τον όγκο του και τη μέτρηση βάθους,εύκολα.Έπειτα,μετά από πρόταση παραυρισκομένου στο χώρο,μεταφέρθηκαμε σε άλλο χώρο δοκιμαστήριο,όπου και εκεί σήκωσε με χαλαρότητα 2 στόχους σε βάθη 1.70 & 2.35μ.Εμένα προσωπικά με ενθουσίασε και η απλότητα χειρισμού του παλμικού και η απλότητα απεικόνισης των στόχων στο laptop,Μπράβο στην οικογένεια του Hellenic Pulse για το εργαλείο τους.Μπαρμπά Μήτσο keep walking και μείνε όπως σε είδα..
-
@Λεων Απ όσο γνωρίζω μία φιάλη υγραερίου.Εκτός άν ψεύδεται ο κάτοχος του δοκιμαστηρίου.Που δε νομίζω...
-
@costasmo13 Δεν είδα κανείς να ζορίζεται.Ούτε το hellenic ούτε η ομάδα του..Γι αυτό είπα άνετα.Διατύπωσα ότι είδα.Αυτά..
-
Ο/Η @costasmo13 είπε στο hellenic pulse second version:
@costasmo13 Δεν είδα κανείς να ζορίζεται.Ούτε το hellenic ούτε η ομάδα του..Γι αυτό είπα άνετα.Διατύπωσα ότι είδα.Αυτά..
Ο τροπος που μου απαντας για το ζορισμα σαν ψιλοειρωνικος μοιαζει...δεν ειπα οτι θα δεις να κοκκινιζει κανας χειριστης ή κανα μηχανημα απο το ζορισμα...!!!
-
@Λεων Φίλε μου διατύπωσα τη γνώμη μου και δεν εμπεριέχει κανένα ψήγμα ειρωνείας αυτό που είπα. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.
-
@costasmo13 οι κουβεντες ειναι περιττες!!!οταν ερθει η ωρα θα γραψω και εγω. ησουν αντικειμενικοτατος το παλιολιονταρο εχει τους λογους του που γραφει και με χαροποιει ιδιεταιρως γιατι οταν κοιταζομαστε στα ματια δεν χρειαζεται να μιλαμε. εχουμε μπεσα και οι δυο που δυστυχως σε αυτον τον κλαδο ειναι λεξη αγνωστη. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ