Ειχα ανεβάσει ένα θέμα με την Μακεδονία τι συνέβει και κόπηκε.....
-
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI)
Ο/Η @twins είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Και εδώ λογοκρισία....έλεος..δηλαδή κόβονται όλα όσα ενοχλούν τον Τσίπρα και τους υπολοίπους προδότες ...δεν το πιστεύω ..μάλλον λάθος κουμπί πατήθηκε ....ελπίζω...
Αν το φορτηγάκι σου είναι δηλωμένο να κουβαλά καρπούζια δεν κουβαλάς υπολογιστές!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Μια στιγμή ......... το να εξαφανιστεί από την διαχείριση ένα θέμα χωρίς καμία προειδοποίηση είναι το λιγότερο έλλειψη σεβασμού απέναντι στον θεματοθέτη αλλά και σε όσους έγραψαν σε αυτό το νήμα !
Δεν θα ήταν καλύτερα αν κάπου ξέφυγε το θέμα να υπήρχε μια προηδοποίηση , και προπαντός μια αιτιολόγηση γιατί προσωπικά δεν κατάλαβα τον λόγο της συγκεκριμένης απόφασης !
| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Το θέμα διαγραφεί απο εμένα.
Έβαλες το θέμα σε τελείως άσχετη ενότητα.Το υπάρχον θέμα είναι στη σωστή ενότητα????
Τι νομίζεις οτι είμαστε χαμαληδες εδω?"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Μια στιγμή ......... το να εξαφανιστεί από την διαχείριση ένα θέμα χωρίς καμία προειδοποίηση είναι το λιγότερο έλλειψη σεβασμού απέναντι στον θεματοθέτη αλλά και σε όσους έγραψαν σε αυτό το νήμα !
Δεν θα ήταν καλύτερα αν κάπου ξέφυγε το θέμα να υπήρχε μια προηδοποίηση , και προπαντός μια αιτιολόγηση γιατί προσωπικά δεν κατάλαβα τον λόγο της συγκεκριμένης απόφασης !
Το φόρουμ έχει κανόνες. -
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you." -
αν νομιζεις οτι εισαι χαμαλης μην συνεχηζεις να εισαι αυτο που νομιζεις οτι εισαι.
εχετε αφισει και αφισει αλλες βλακειες και βλακειες!!!και τα εχετε μεταφερει μονοι σας εκει που πρεπει. ο twins εκανε αυτο εσκεμμενα η το κανει επανειλημεμμενα???
απαντησε μου κυριε εσυ που εχεις την ευθηνη του φορουμ? -
@manosgr
Αμα έχεις την απαίτηση ανέβασε το θέμα.
Μάθε να αυτοεξυπηρετησε."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@moyia ασε τι κανω εγω. κοιτα τι κανεις εσυ. που εισαι συντονιστης.-χαμαλης.
ζητα ενα συγνωμη στα παιδια που παρακουλουθουσαν το θεμα.
να δειξεις οτι δεν υπαρχει δολος.
εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα. φιλικα και καλη χρονια. -
ναι το θέμα ήταν σε άλλη ενότητα ....αλλά .....πατώντας στα πρόσφατα δημοσιευθέντα ΝΕΟ ΘΕΜΑ τι έπρεπε να υποθέσω οτι πάω σε ΝΕΟ ΘΕΜΑ ή ΟΧΙ ...ΜΑΛΛΟΝ πρέπει να δείτε γιατί γίνετε αυτό....γηράσκω αί διδασκόμενος ....ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο ...αλλά ρε παιδιά ....για την Μακεδονία μας ρε γαμώτο ...έπρεπε να το αφήσετε....όσο για το χαμάλης ....τι να υποθέσω
-
Ο/Η @moyia είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Το θέμα διαγραφεί απο εμένα.
Έβαλες το θέμα σε τελείως άσχετη ενότητα.Το υπάρχον θέμα είναι στη σωστή ενότητα????
Τι νομίζεις οτι είμαστε χαμαληδες εδω?Όπα ρε φίλε με το αυστηρό το ύφος ......... απαιτείς από κάποιο μέλος το οποίο είναι προφανές ότι δεν είχε την γνώση και την εμπειρία να τοποθέτησή το νήμα στην σωστή ενότητα !
Ενώ εσύ που σε έβαλαν υπεύθυνο θεματοφύλακα του forum αδυνατείς να καταλάβεις κάτι τελείως απλό , έγινε απλά ένα λάθος εκ παραδρομής , και η εμπειρεία σου.......σου είπε ότι δικαιούσε να το εξαφανίσεις ;;;;;;;;;
Και μόνο ο τίτλος του θέματος ***ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ *** ήσουν υποχρεομένος να δείξεις τον ανάλογο σεβασμό , την ανάλογη επιείκεια ( που την έχεις δείξει αλλού ) να κάνεις μια σύσταση και να το διορθώσεις !
Αν η υποχρέωση σου για να κάνεις σωστά την δουλειά σου την ένιωσες '' χαμαλίκη '' , εγώ θα σου λέγα Άι κατούρα τα μπούτια σου και πράξε απέναντι μου όπως θες γιατί μάλλον αυτό που σε πείραξε ήταν το ίδιο το θέμα !| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Να κατσουμε δηλαδη να ξαναγραψουμε;
Oxι αυτο ειναι γαιδουριά.
Μηπως καλα κρατει το Τσιπραιικο που ειπε και ο φιλος παραπανω; Aυτην ειναι η κατάντια μας.
Σκετη ξεφτιλα...| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
Ο/Η @manosgr είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
εγω κυριοι εχω την απαιτηση να ξαναανεβει ΤΩΡΑ!!
Ομοιως!