@PERSEAS
Χαμηλά την μπάλα και πρόσεχε πως εκφράζεσαι και κάτι ακόμα σταμάτα να αναμασάς
σερβιριζόμενο προπαγανδιστικό υλικό! βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος!
γιατί να σε πονά η βόρειος ήπειρος που την λένε Αλβανία?
Αυτή ήταν δικιά μας το μοναστήρι ήταν ξένο?
Χίλιες φορές λοιπόν Μακεδονία!!!!
-
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI)
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @panasss είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
@PERSEAS
Χίλιες φορές λοιπόν Μακεδονία!!!!To προπαγανδιστικο υλικο μαλλον εσυ το ασπαζεσαι. Τα δεντρα και τα δαση αφησέ τα ησυχα γιατι αυτα αντιλαμβανονται περισσοτερα απο σενα.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ που αμφιβαλω και αν αισθανεσαι Ελληνας -
Ο/Η @PERSEAS είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Ο/Η @panasss είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
@PERSEAS
Χίλιες φορές λοιπόν Μακεδονία!!!!To προπαγανδιστικο υλικο μαλλον εσυ το ασπαζεσαι. Τα δεντρα και τα δαση αφησέ τα ησυχα γιατι αυτα αντιλαμβανονται περισσοτερα απο σενα.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ που αμφιβαλω και αν αισθανεσαι ΕλληναςΈχεις παρωπίδες και δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου?
Κάτι σου έγραψα αλλά δεν το διάβασες!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@GoldHunter φιλτατε goldhunter δε βρισκω το λογω που ενοχληθηκες απ τα γραφωμενα μου απ τη στιγμη που δεν αναφερομουν σε εσενα.. τυγχανει να ειμαι συντονιστης σε καποια σελιδα σχετικα με το χομπι μας στο φβ και γνωριζω πολυ καλα ποιες ειναι οι απαιτησεις και οι υποχρεωσεις της διαχειρησεις και ποσο δυσκολο εργο εχει και φυσικο ειναι να γινονται λαθη ομως ακομη πιο φυσικο ειναι η παραδοχη των οποιον λαθων οχι (αν και δεν αναφερθηκε καπου απο τον ιδιο οτι ηταν λανθασμενη η αποφαση του) αντι λοιπον να υπαρξει κατανοηση βγαινει και λεει αμα θελεται ξαναγραψτε τα εγω το εσβησα πραγμα που δειχνει ασεβεια προς τα μελη και τα γραφομενα τους απ τη στιγμη που ουτε καν παρεβησαν καποιον ορο της σελιδας εκτος το οτι ηταν σε λαθος ενοτητα.. δεκτο το οποιο λαθος αλιμονο αν δε συγχωρουμε τα λαθη ολοι εχουν κατανοηση οχι ομως οχι ομως να βγαινεις και να μιλας για αυτοεξυπηρετηση σε υφος ειρωνικο και να δειχνεις οτι εισαι αφιψυλου και δεν υπολογιζεις κανεναν... αυτο με ενοχλησε εμενα προσωπικα γιατι αν δεν υπαρχει αλλιλοεκτιμηση μεταξυ μας τοτε παμε χαμενοι και μη ξεχναμε πως η διαχειριση πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα στα μελη οχι το χειριστο.. εγω προσωπικα δεν εχω σκοπο να συνεχισω αλλο το θεμα για το καλο της σελιδας και για την ομαλοποιηση των σχεσεων δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν απο δω μεσα αλλα καλο ειναι να υπαρχει πολυφωνια κι οχι λογοκρισια με το ετσι θελω.. φιλικα χρηστος
-
@goldmaniac αξιοτιμη κυρια διαχειριστρια για εμενα προσωπικα το θεμα τελειωσε (αν και θεωρω πως δεν λυθηκε) δεν εχω προσωπικα με κανεναν ομως θεωρισα χρεος μου σαν ενεργο μελος της σελιδας αυτης, διαβαζοντας ολα τα νηματα και ολα τα σχολια με πολλες επισκεψεις μεσα στη μερα, να πω δημοσια οτι με ενοχλησε ενενα προσωπικα και τιποτα παραπανω.. δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο εσεις βαζεται τους κανονες εσεις πρεπει να βαζεται και τις υποχρεωσεις ειμαστε ολοι στη κριση σας... καλο σας βραδυ φιλικα χρηστος
-
Ο/Η @goldmaniac είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
οσο για το θεμα που σβηστηκε ζηταω εγω συγνωμη για την κινηση του αλλα οχι για τον τροπο που απαντησε, ομως και εσεις δεν απαντησατε με καλυτερο υφος προς ολη την διαχειρηση.
ωραια εκανε ενα λαθος πρεπει να τον λιντζαρουμε προς παραδειγματισμο?
Καμιά συγνώμη να μην ζητήσεις Χριστίνα για κίνηση άλλου στόμα έχει η μάλλον ας το γράψει ο ίδιος.
Μήπως πρώτη φορά είναι που κάνει λάθος ΟΧΙ.
Μόνος του αποκαλέστηκε χαμάλης τι άλλο να του γραψουνε με τέτοιο στυλ που απαντάει.
Βαρέα ένσημα και μια πετσέτα να του δώσετε.
Τώρα με την απάντηση μου δεν νομίζω να προσβάλω την υπόλοιπη διαχειρησει της σελίδας όπως γράφεις ποιο πάνω άπλα εκφράζω την γνώμη μου όπως και τα άλλα μελοι που ανταπάντησαν με αυτό το ύφος.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Χαμαληδες ψάχνετε.
Γιατί σας είναι κόπος να κάνετε κάτι σωστά.
Συγνώμη δε ζητώ από κανένα γιατί δεν υπάρχει λόγος.
Τα 10 λεπτά που διαθέτω για να μπω στο φόρουμ τα διαθέτω για πιο σοβαρά πράγματα απο το να μετακινω θέματα."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
-
@xristos77
Που ειδες τη λογοκρισία;
Θέματα σε λαθος ενότητα διαγράφονται Χωρίς προειδοποίηση."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
-
@twins
Δε σε βλέπω να ξαναβαζεις
το θέμα για τη Μακεδονία που τοσο πολύ σε τρώει....
Κατάλαβες, κατάλαβα να λες."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
| last edited by moyia Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4595 -
Δε μεταφέρετε το θέμα στο καφενείο πολύ έμεινε στα Ιστορικά Γεγονότα...
"Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
| last edited by moyia Φήμη: 175 | Δημοσιεύσεις: 4595 -
@PERSEAS
Τα λογύδρια αλου."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
-
@indiana-jones
Σε ξέρω και από το καλοκαίρι, λένε στο χωριό μου."Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
-
Ο/Η @indiana-jones είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Οδυσσέα το κακό είναι ότι αυτός είχε ένα, εμείς εχουμε δυο.
Για την ομορφιά ναι!
Αλλά τι να τα κάνω αφού σας ξεπερνά ο γκαβός που βλέπει με τα μάτια της ψυχής?
Κατά τα άλλα να ψοφήσει η γίδα του γείτονα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@lyras
Θες μπανάνα?"Οτι αξιζε να ειπωθει εχει ηδη ειπωθει."
-
Πραγματικα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανακυκλώνεται το θέμα ΚΟΠΗΚΕ
Δεν ΚΟΠΗΚΕ
Ναι τελικά διαγράφηκε λόγω λάθους ενωτιτας
Η Χριστίνα πήρε θέση και ζήτησε να το ξαναανεβασουν αν γίνεται γιατί δεν μπόρεσε η ίδια
Πιρε θέση και ζήτησε απο τον μογια πλέον τις μεταφορές να τις κάνει αυτή
Τουινς σε παρακαλώ διάβασε το ποστ μου στον Δημήτρη όταν έκανε το ίδιο λάθος.
Υ. Γ. Ειμαι κάθετος προς την ελληνικότητα της Μακεδονίας
Και περήφανος που καταγωγή μου ειναι απο αυτήνΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1