δεν μ λετε ορε ανηψουδια αν ειχατε 50000 τι θα τις κανατε???
τι πιστευετε δλδ οτι θα ηταν το ανταποδοτικοτερο διατιθωντας αυτο το ποσο???
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps τωρα θα με ρωτησετε γιατι μπαρμπα μας κανεις τετοιου ειδους ερωτηση.
μα ειναι πολυ απλο!!!!!
το λιπος χανεται γρηγορα οταν δεν τρως
ετσι ειναι και τα χρηματα
αν παρακολουθηται τις καταθεσεις ολοενα και μειωνονται
αυτες ειναι το λιπος
οταν λοιπον αυτες θα εξαφανιστουν περιμενωντας την αναπτυξη η οποια θα ερθει αλλα οχι για τον ΕΛΛΗΝΑ ο πρωτος που θα πεινασει οπως και πειναει θα ειναι αυτος.
εχουμε λοιπον 50 .. 100 χιλλ λιπος
τι κανουμε???
περιμενουμε να τελειωσουν που ουτως η αλλωστε αυτο καποα στιγμη θα γινει???
εδω σας θελω μαγγες !!!!!!!!!!!!! περα απο τις λιρες τους χαρτες και την ελπιδα που τρεφει ο καθενας μας.
τι θα κανατε λοιπον με τις σημερινες συνθηκες
ειναι θεμα χρονου
ολοι θα γονατισουμε
ψαχτε την παραγωγηη το βιωσιμο εμποριο
ου μπαρμπας σας -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps μπαρμπα κανω πλακα ,,, αλα για να σκευτεισ τι θα κανεισ πρεπει να τα εχεισ ..
αμα δεν εχεισ δεν λυτουργει καθολου το καυκαλο ...
οποτε ερχομαστε γυρα με τα υπαρχοντα.... -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@JONY ακου να σ που ανηψουδ.
εγω οταν γραφου δεν απευθυνομαι μεμονομενα
ειλικρεινα λυπαμαι που εισαι ενας απο τους πλιοτερους οπως και εγω
η ερωτηση εγινε για αυτους που ταχνε και ταχνε μπαουλισμενα
καποτε θα τελειωσνε τα ρημαδια και γιαφτινους
οχι για σενα και για μενα -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps μπαρμπα ετσι που παει δεν θα υπαρχει τιποτα , εγω ειχα κατι λιγα σε ενα λογαριασμο κ μια μερα πηγα τραπεζα κ δεν εινε πια , τι γειναν δεν ξερω ,χαχαχ
δεν κανω πλακα , τορα κανα πενιντααρι το βαζω στο προσκεφαλο αμα περισεβει ... -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps
Μήτσο με 50 χιλιάδες ευρώ "παντρεύομαι" αγοράζω σπίτι στήνω και 2 δουλίτσες και πάλι μου μένουν χρήματα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps
Επειδή δεν πρόκειται να υλοποιηθεί μια σκέψη μου σου τη κάνω πάσα άμα θες να τη τσεκαρεις μόνος σου."It's only the mind which separates reality from truth."
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@GoldHunter
Πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες και στήν Ελλάδα, καλού κακού λέω να πάρω άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Αγγλία!"It's only the mind which separates reality from truth."
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Ο/Η @moyia είπε στο ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
@dimitrisps
Μήτσο με 50 χιλιάδες ευρώ "παντρεύομαι" αγοράζω σπίτι στήνω και 2 δουλίτσες και πάλι μου μένουν χρήματα.μαιμου αν μου τα ζητουσες τα εχω αλλα δεν θα στα εδινα
πρωτον γιατι θα παντρευοσουνα οποτε το κορτσακι δεν μου εφταιγε σε τιποτα
δευτερον. το σπιτι στο κανω δωρο γιατι εχω κανα 2 μπανανιες ακατοικητες. τριτον μαιμου και δυο δουλιτσες δεν γινεται.
αεινται το πολυ πολυ να σε βλεπαμε πιο συχνα στην tv να καπνιζεις κανα τσιγαρο
χιχι -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Ο/Η @takisvergas είπε στο ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
Δεν ξέρω την περιοχή σου μην τα χαλάς σε μαγαζιά που κλείνει τό ένα πίσω στο άλλο, άμα η περιοχή σου έχει ελιτσες πάρε τρία τέσσερα χωράφιακια που θα τα κάνει απόσβεση γρήγορα και κάθε χρόνο θα έχεις αποδοχές και τό λαδακι σου
εγω ανηψουδ δεν μιλησα για καμοια επενδυση
οσο αναφορα αυτη πουαναφερειε εσυ για τις ελιιες εχω 1500 δεντρα και οπως το ειπες θελω μονο το λαδακι μου. αν εχεις ορεξη ελα κα δουλεψετα -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@takisvergas
Ο μακαρίτης ο πατέρας μου με έμαθε να μήν ασχολούμαι με ότι ζητά να "φάει" και συνεταίρο το καιρό εγώ δε βάζω."It's only the mind which separates reality from truth."
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps
Όλα γίνονται, αρκεί να ξέρεις το τρόπο!
Δηλαδή με την υπάρχουσα θα έχω τρείς στο σύνολο!"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Ο/Η @moyia είπε στο ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
@takisvergas
Ο μακαρίτης ο πατέρας μου με έμαθε να μήν ασχολούμαι με ότι ζητά να "φάει" και συνεταίρο το καιρό εγώ δε βάζω.ο καθε ενας με την αποψη του σακη μου. ξερεις αν σε αγαπω αλλα τα επαγγελματα δεν ειναι τι μας διαταζανε οι παλιοτεροι αλλα τι ζητανε οι εποχες που ζουμε
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Θα βοηθούσα οικογένειες που ζούνε με άρρωστους ανθρώπους και έχουν μόνο τα προστοζίν απο την γειτονιά θα βοηθούσα παππούδες και γιαγιάδες που τους κόψανε την σύνταξη και δεν έχουν να πάρουν τα φάρμακα, θα βοηθούσα μερικές οικογένειες που τους κόψανε το ρεύμα......... Και αυτό θα κάνω εάν πέσουν κάποτε στα χέρια μου λεφτά (αμήν και πότε). Φυσικά θα κράταγα για εμένα και την οικογένειά μου.
Συνεργάζομαι μόνον με αυτούς που έχουν Τσίπα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Το καράβι που λέγεται Ελλάδα, όχι στραβά αρμενίζει,όχι στραβός είναι ο γυαλός,όχι πάτο θα πιάσει, όλα αυτά είναι παραμύθια. Βουλιάζει σε μιά άβυσσο και δεν θα πιάσει πάτο επειδή θα το διαλύσει η πίεση του νερού. Σε αυτό το σημείο είμαστε όποιος δεν ακούει τα έρμα που τρίζουν συνθέμελλα μάλλον έχει serious problem.
Γιαυτό, έχεις 50 χιλιάρικα ?? Πάμε γι άλλες Πολιτείες.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ| last edited by GoldHunter Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 5562