καλησπερα ..πολεσ φορεσ στοισ βολτεσ κ οταν ειμουν για κινιγι , εχω σηναντισει αυτο το παραξενο πετρομα , εχω ροτισει κ μου εχουν πει οτι εινε απο κεραυνο , [ οταν πευτει στη γη λενε κεει κ μαζευει διαφορα πετροματα ] ,ειδα τορα στην τηλεορασει οτι εινε μετεοριτεσ , ξερει καπιοσ κατι για αυτα ? εχουν καπια αξια ?? εχουν τιποτα παρατραγουδα οποσ ολα τα αλα???
-
μετεοριτησ ..
Στο εξωτερικό πχ Αμερική,πληρώνονται για κομμάτια μετεωριτών,τι είδη όμως είναι αυτά που αξίζουν και πόσο κοστολογούνται δεν ξέρω.Απτην άλλη να μου πεις οι παλιοαμερικανοι αγοράζουν και πωλούν τα πάντα δεν βγάζεις άκρη. Μπορεί η αξία τους να είναι απλά συλλεκτική.Εσυ είσαι σίγουρος ότι αυτό που βρήκες είναι μετεωρίτης?
-
μετεοριτησ ..
@JONY ενα κοματι μετεωριτη σε μεγεθος φουντουκιου κανει 3 με 5 χιλιαδες δολαρια στην αμερικη μπες στο ιντερνετ"κυνηγοι μετεωριτων "και δες ..... και θα πρεπει να πας σε αναγνωρισμενο εργαστηριο πχ Δημοκριτος.... να το πιστοποιησεις
-
μετεοριτησ ..
@lyras νε φιλε αγοραζουν τα παντα γιατι δεν τουσ λεει κανενασ τιποτα κοβουν οσα δοτλαρια θελουν κ ασ εινε κ χρεομενοι ...χαχα
-
μετεοριτησ ..
@JONY δεν κοροιδευω.. θα ρωτησω τον γιο μου στο πανεπιστημο στα γιαννενα στο φυσικο αν μπορουν σε πρωτη φαση να το αναλυσουν εκει ..και αν μπορουν το πας μετα στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ για δευτερη πιστοποιηση και μετα αναλαμβανω για δημοπρασια στην αμερικη...θα ρωτησω τον γιο μου πρωτα και θα σου πω
-
μετεοριτησ ..
@JONY στην Αίγυπτο φίλος μου ο Αχμετ Αιγύπτιος βρήκε ένα μετεωρίτη στην έρημο σαν βράχο και τον πούλησε κομμάτι κομμάτι και έγινε πλούσιος αυτό όμως απο κάτω έχει πατούρα η με ξεγελάει η φοτογραφία
-
μετεοριτησ ..
@andromed νομιζω οτι εχεις λαθος....δεν εχει μαγνητισμενο σιδερο ο μετεωριτης ετσι νομιζω μονο σιδερο και πετρωμα
-
μετεοριτησ ..
@macgyver ειχα μισο κουβα σαν αυτες στη φωτο τις οπιες της βαραγε τοτε το minelab κ μερικες απο αυτες μεταξη τους μαγνητιζοτανε.. τι να πω δεν ξερω αφου το ειχα ψαξει αρκετα τοτε κ εδω μεσα τελικα απλα της πεταξα, ξερω ομως το μερος που υπαρχουν αρκετες ακομα.. μακαρι να κανω λαθος
-
μετεοριτησ ..
@andromed μπορει να ηταν σιδεροπετρες γηινες με περιεκτιοτητα σε μαγνητη και γιαυτο να μαγνητιζαν καρφια δεν λεω οτι κανεις λαθος σε αυτο που λες αλλα αν δαβασεις για συσταση μετεωριτων οι σιδηρουχοι ειναι50τοις 100 σιδερο και το υπολυπο πετρωμα ετσι λει
-
μετεοριτησ ..
@macgyver δεν ξερω αδερφε, ελπιζω κ ευχομαι να ειναι μετεορητης. κ αν χρειαστιτε κιαλα στειλτε μου να παμε να μασουμε κιαλα χαχα. καλη επιτυχια