@JONY ειναι απομειναρι απο καμινι
μετεωριτης με πορους δεν υπαρχει
-
μετεοριτησ ..
@dimitrisps oταν το ειδα μου εμιασε σαν ενα πεταμενο σιδερο σκοριασμενο , το πηρα στο χερι κ εινε ελαφριτερο , σπαει ευκολα , τετιο πρεπει νανε η απο καμινι η απο αστραπη ,
αμα εινε μετεοριτησ ποσ το πουλασ εδω εχεισ ενα δαχτιλιδι σε σου κοβουν το δαχτυλο να στο παρουν ,,.. δεν εινε τιποτα αστραποπετρα εινε αμα εινε μετεοριτησ θα μασ κοψουν το λεμο ....χαχα .. καλημερα ... -
μετεοριτησ ..
@JONY καλημερα
θα βρεις και αλλα γυρω στην περιοχη
ειναι οπως το ειπα
απομειναρι απο αρχαιο καμινι -
μετεοριτησ ..
@JONY εχει καμια σχεση η πρωτη φωτο με αυτην η και την μεσαια στο προ τελευταιο ποστ δεν μοιαζουν
-
μετεοριτησ ..
@JONY στην πρωτη φενοταν οτι ισως ηταν μετεωριτης... αλλα στις υπολυπες δεν ειναι σιγουρα..
-
μετεοριτησ ..
Ο/Η @JONY είπε στο μετεοριτησ ..:
@macgyver οι πεντε εινε ιδιο κοματι , η φωτογραφικη μου εινε για σερβισ..
γιατι πεδευεσαι ορε jony
ειπαμε ειναι καμινια τελος!!! -
μετεοριτησ ..
Ο/Η @macgyver είπε στο μετεοριτησ ..:
@JONY στην πρωτη φενοταν οτι ισως ηταν μετεωριτης... αλλα στις υπολυπες δεν ειναι σιγουρα..
γιαννη οι μετεωριτες η φεγγαροπετρες η αστροπετρες δεν εχουνε πορους
-
μετεοριτησ ..
Ο/Η @paoktsis είπε στο μετεοριτησ ..:
Συναδελφοι ειναι σιδηροπυριτης και δεν εχει καμια αξια..στην περιοχη που το βρηκες και αν εχει και αλλα,ειναι πολυ παλια μεταλλεια...
στελιο ο σιδηροπυριτης ειναι φυσικο ορυκτο
αυτο ειναι υπολειμμα καυσης καμινιου
μην ασχολειστε -
μετεοριτησ ..
@JONY καλησπερα κ χρονια πολλα, καθομουν κ εψαχνα στον υπολογιστη οταν ειδα αυτα που <<πεζωμε >>εδω φορουμ , παραξενευτικα , πωσ γινετε ?πεστε μια γνωμη......
αυτα μ το κοκινο [+] ενε αυτα που εχω εγω..... -
μετεοριτησ ..
@μερακλης δεν εχει ορυχειο , εινε σα να επεσε ζεστο κ κολισε στην πετρα , βλεπεισ τη <<φλεβα>>σαν σκουρια στην πετρα.....
εινε οπωσ κολαει ηλεκτροκολιση σε σιδερο ... -
μετεοριτησ ..
@JONY δεν είναι φλεβα η σκουριά. Δεν είναι φυσικό. Αφού δεν έχει ορυχείο, έχει μεταλλεία, παλιά... παλιά
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!