θα παω καποια μερα να δω αν αξιζει τον κοπο και σασ ενημερωνω. Παρη στο στελνω τωρα το ιμειλ σε π.μ.
-
ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ
@TSAPI.:
χαρισματικιε για μουτσο με θελεισ? χα! χα! απο παραλιεσ εψαξα και φετοσ αλλα λιγα πραγματα σε σχεση με περισι! δε χανει ο κοσμοσ κερματα φετοσ. . . γιατι δεν εχει ουτε απ'αυτα!
κανα ποταμι εδω προσ ηπειρο που να κατεβαζει τετοια μεταλευματα ξερετε? ολα τα ποταμια εχουν χρυσο ή πρεπει να παω σε συγκεκριμενα?aherondas
boronofski tomas
πριν 13 χρόνια Φήμη: 54 | Δημοσιεύσεις: 539 -
κάποτε με έναν φίλο διπλα σε ένα ρυάκι ψάχναμε για σημάδια. σε μια φάση ο φίλος μου έσκυψε και πήρε μια χούφτα άμμο μέσα από το νερό. και μέσα από το άμμο πήρε ένα μικρούτσικο κομματάκι σαν άμμο αλλα κίτρινο και γυαλιστερό, μου το έδειξε και ρώτησε αν μπορεί να είναι χρυσό. εγώ το πήρα κοίταξα έμοιαζε πολύ αλλα είπα δεν νομίζω, δεν πιστεύω να είναι τόσο εύκολο να μαζεύεις χρυσαφι από την φύση. αλλα τώρα που διαβάζω αυτά που γράφονται εδώ λέω μήπως μας περιμένει ένα καλούτσικο μεροκάματο?
πριν 13 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 6 -
σε ρεμα θελετε εξοπλισμο για αυτην την δουλεια,αμοληστε και ενα διχτυ να μαζευετε και ψαρια
πριν 13 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
αγιε, αμα με την πρωτη χουφτα στο χαμο εβγαλεσ τετοιο κομματακι, τσακισου γρηγορα παλι εκει με ενα κοσκινιστιρι και ενα δισκακι και σαροσετο ολο! θα βγαλεισ παρα πολυ καλο μεροκαματο.
πριν 13 χρόνια Φήμη: 13 | Δημοσιεύσεις: 1,305 -
Ποιο μέταλλο ονομάζουν ο χρυσός του κουτού???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 13 χρόνια Φήμη: 3,635 | Δημοσιεύσεις: 9,137 -
αν εχετε σκοπο να ψαξετε για ψηγματα σε ποταμι να σας χαρτογραφησω τα ρεματα
Πριν απο χρονια ειχα παρει το Garrett Scorpion Gold Stinger για ψηγματα
και τωρα που το δοκιμαζα δουλευει σωστα μονο στον διαχωρισμοστο all metal σε καθε κινηση χτυπαει
τι μπορει να φταιει?πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 363 -
πρωτα ελενξε το πηνιο για απωλειες και μετα τα ποτενσιομετρα
ελενξε και το φισ του καλωδιου, και κουνατο δυνατα να δεισ μην εφυγε τιποτα μεσα
Ποιο μέταλλο ονομάζουν ο χρυσός του κουτού???
σιδηροπυρίτης (αγγλ. pyrite) είναι θειούχο ορυκτό του σιδήρου:36_2_53::36_2_53:
πριν 13 χρόνια Φήμη: 10 | Δημοσιεύσεις: 61 -
Γιαννη παρε και ενα σχεδιο να κατασκευάσεις μηχανή νέρού …ρίνχεις το χώμα με νερο και διαχωρίζει ότι ψίγματα χρυσού υπάρχουν στο χώμα....
πριν 13 χρόνια Φήμη: 7 | Δημοσιεύσεις: 885 -
Uploaded with ImageShack.us
πριν 13 χρόνια Φήμη: 7 | Δημοσιεύσεις: 885 -
@TSAPI.:
να πιλοταρω ξερω!! απο θαλασσα ειμαι ασχετος![/QUOTE Ερασιτέχνης συνάδελφος 3αξόνων?
πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 220 -
οχι! χειριστησ ελικοπτερου ειμαι. . . . που ακομα δε το κατασκευασα για να το πιλοταρω! χα! χα!
@TSAPI.:
οχι! χειριστησ ελικοπτερου ειμαι. . . . που ακομα δε το κατασκευασα για να το πιλοταρω! χα! χα!
Καλοοό…..και αυτό πιλοτάρισμα είναι και μαλιστα ποιο ακίνδυνο απο αυτό που κάνω εγω, που εκανα μάλλον γιατί εχω να πετάξω αρκετό καιιρό.Τώρα το ρίξα στο ψάξιμο ας είναι καλά ο GARRETT.......
πριν 13 χρόνια Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 220