παιδια με τοσο γρηγορες εξελιξεις μερα με την ημερα νομιζω οτι θα γινει κατι μεσα στο Σ.Κ. αν δεν γινει τοτε θα γινει μεσα στην εβδομαδα.
Ο Θεος να με βγαλει ψευτη.
-
Μου μυριζει πολεμος
| last edited by manosgr Φήμη: 106 | Δημοσιεύσεις: 2261 -
Μου μυριζει πολεμος
@Τσολιας και το μηχανημα που θαχει αξια, θαναι μονο αυτο για κενα..
να χωθουμε σε καμια τρουπα..χε χε -
Μου μυριζει πολεμος
@Τσολιας και εκει που θα βρουμε την τρουπα ε, νασου και ενα κιβωτιο με κιτρινα..
φωναζεις, η δε φωναζεις μετα, εδω ειμαι ριχτε μου..χε χε -
Μου μυριζει πολεμος
@manosgr λετε να μασ σκευτικαν κ λευτεροσαν ,, κοντρολσ ,, να μην μασ φανε τα λευτα ? δεν νωμιζω....
-
Μου μυριζει πολεμος
EΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ ,ΠΟΥ ΜΟΛΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ 17..Ο ΣΥΖΥΓΟΣ 42... ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΧΑΛΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,.ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ. ΠΟΝΤΙΑ ΜΑΝΑ.-Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΕΥΦΥΚΤΟ...ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ,ΟΛΑ.. ΠΡΙΝΝ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΝΤΑΤΑ...Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ....ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ...............................................Κ..Α..Ψ...ΘΙ...ΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Μου μυριζει πολεμος
απο την μια δεν αφήνουνε κανεναν να πλησιασει τα ιμια απ την άλλη όμως δεν πανε να καρφώσουνε μια ελληνικη σημαια να κυματιζει ελευθερα γιατι είναι κοτες λυρατες , είναι γκριζες ζωνες και τα αρ.......ια του καραμπελα.......όπως τοτε το 96 που εκεινο το γουρουνι ο παγκαλος ειπε στο λυμπερη να μαζεψει τα βατράχια και να καψουν την σημαια......ρε ενας να παει να βαλει μια σημαια , ενας ψαρας κανενας παπας από κει γυρω ........μουγκα κανενας ......ενώ οι αλλοι σε λιγο θα περνανε με τα μαχητικα και πανω απ την αθηνα ........δεν ντρεπονται λιγο οι ανθέλληνες που τα πουλησανε ολα για το χρημα που π
-
Μου μυριζει πολεμος
Το ΝΑΤΟ πάει προς διάλυση.... ο Τραμπ θα αποσύρει πολύ στρατό και Χρήμα από το ΝΑΤΟ.... στις επόμενες κινήσεις θα το δείτε .....οι Ευρώπη θα αναγκαστεί να κάνει δικό της Ευροστρατό ..πραγματικό αυτή την φορά .... η Γερμανία βλέπει με καλό μάτι ένα τρίτο RAIX και τον έλεγχο με ευρωπαϊκά στρατεύματα δηλαδή γερμανικά...του κόσμου της ενέργειας..... τον ISIS θα τον ενισχύσει αυτή η κατάσταση....πάμε για παγκόσμια γεγονότα....
-
Μου μυριζει πολεμος
Μετά το καλοκαίρι του 2017 θα σημειωθεί ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ανάμεσα σε Τουρκία, Ρωσσία, Αμερική όπου και θα καταστραφούν ολοσχερώς.
Επίσης, πριν το τέλος του 2017 θα επιστρέψει στην Γη η αποστολή που στείλαμε στο διάστημα πριν πολλές χιλιάδες χρόνια και αυτός που θα κατέβει από το διαστημόπλοιο θα χαρακτηριστεί ως ο "Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" και θα βασιλεύσει σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Αν έχω αποδείξεις οτι τα έγραψα στο psaxtiria άραγε θα χαρακτηριστώ προφήτης;
| last edited by spyrakos7 Φήμη: 267 | Δημοσιεύσεις: 1618 -
Μου μυριζει πολεμος
@manosgr καλά θα ήταν να κάναμε εμείς πρώτη επίθεση, αλλά τώρα πριν παραλάβουν τα F35 τότε θα είναι αργά. Θα δεις όταν τα παραλάβουν με την πρώτη ευκαιρία θα μας επιτεθούν, τα Ίμια ήταν μία καλή ευκαιρία τότε για μας αλλά την χάσαμε με τον πάγκαλο και τον Σημίτη προδότες, τότε θα τους περναμε τα σοβρακα, σε λίγο θα είναι αργά, και θα δεις φίλε θα μας επιτεθούν.
-
Μου μυριζει πολεμος
πολα τα προβληματα του τουρκικου στρατου μετα το μαιμου πραξικοπιμα. εχουν και τους κουρδους να τους χτυπαν συνεχεια, τορα τους εξοπλιζει για πρωτη φορα ο αμερικανος με τεθορακισμενα καινουριο προβλημα για τους τουρκους. συντομα αναμενετε να χτυπιθουν με τον συριακο στρατο. εεεεε του πουστη ποσα μετοπα μπορουν να αντεξουν?
-
Μου μυριζει πολεμος
Σιγα σιγα ερχονται να επιβεβαιωθουν οι προφητιες. Μακαρι να πεσουνε πανω τους αλλοι τη στιγμη που θα κανουν την κινηση προς εμας. Οι προδοτες βρισκονται εδω σε ολα τα ποστα οπως και τοτε στα Ημια οποτε πολλα ανεξελεγκτα μπορει να συμβουν.
Χωρια που εχουν μοιρασει τους Ισλαμιστες σε ολη τη χωρα ωστε να μας χτυπανε και απο μεσα.
Γιατι δηλαδη τους δινουν οι προδοτες προνομοια και τους σκορπανε δεξια αριστερα επειδη μηπως βλεπουνε και αυτοι σαν εμας την Τουρκια για εχθρο μας;;
Αν ερθει πρωτα η ωρα του επεισοδιου με την τουρκια καλα θα ητανε να ξεκινησουμε στα γρηγορα με αυτους(προδοτες και μεμετια) και μετα με τον εξωτερικο εχθρο.Το DNA μας ειναι διαφορετικο γιατι ειμαστε οντως σπορα Θεων. Ειμαστε ποιο κοντα ισως στον Ενα και μοναδικο Θεο. Ποιο εξελιγμενες οντοτητες οσον αφορα την πνευματικη μας υποσταση. Γι'αυτο και οτι μετρα παιρνουν σημερα αυτο που πραγματικα πολεμανε εχει να κανει με τις πνευματικες μας αξιες στην ουσια και οχι τις υλιστικες οπως θελουνε ολοι να πιστευουνε, Τα υλικα αγαθα και η απομακρυσνη τους απο τους ιδιους ειναι η ενδυναμωση του φοβου ωστε να υπομενεις οτιδηποτε και να σου κανουν.
Ο φοβος αυτος δεν υπαρχει μονο μεσα σε εκεινους που εχουνε συνειδητοποιησει τι πραγματικα σημαινει αγαπη οπως την διδαξε ο Υιος Του Θεου και που δεν περιστρεφονται ολα στη ζωη τους γυρω απο το χρημα ειτε ειναι φτωχοι ειτε ειναι πλουσιοι.
Βαση στατιστικης μονο ενα 15% του Παγκοσμιου πληθυσμου δεν μπορει να χαλιναγωθει με το λεγομενο "mind control" ή με τον ελεγχο του νου που επιβαλουν με αλλα λογια. Οταν με την εσωτερικη αναπτυξη μεγαλωσουμε αυτο το ποσοστο τοτε θα ερθουν και οι καλυτερες μερες για ολη την ανθρωποτητα.
Οταν αυτο αλλαξει και παλι μεσα μας τοτε θα γυρισουμε πισω εκει που πρεπει, δηλαδη στις πραγματικες αξιες τοτε θα αλλαξει και ο κοσμος που ζουμε.
Αμα περιμενουμε να αλλαξουν τα πραγματα με μετρητα και μεσα απο το μηχανισμο στον οποιο μας επεβαλαν να ζουμε τοτε δυστηχως αυτο δεν προκειται να συμβει ποτε.
Πρεπει να σκεφτουμε με οσο μυαλο απεμεινε τι ειναι αυτο που εφερε αυτον τον ξεπεσμο και να διορθωθουμε εσωτερικα. Τοτε θα επανελθουμε εκει που πρεπει και δε θα ζουμε καμια κριση γιατι ολα στην ουσια ειναι δημιουργηματα του συλλογικου νοητικου μας κοσμου που εκδηλωνονται στον φυσικο.
Η καθε επανασταση φιλοι μου ξεκιναει πρωτα εσωτερικα και μετα εκδηλωνεται και εξωτερικευεται ωστε να φερει την αλλαγη σε ολα τα επιπεδα.
Αν δεν καλιεργηθει εσωτερικα τοτε δεν προκειται να συμβει ποτε.| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
Μου μυριζει πολεμος
καινουρια μπορα μας ερχετε απο επανο [link text]http://kranosgr.blogspot.gr/2017/02/blog-post_10.html(link url)