Ο ΝΕΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΤΗΣ GARRETT
ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΙΜΗ 2.500 €

Δείτε περισσότερα:metal-detectors.gr

0_1555672492763_01_atx_935x340.jpg

Ο ανιχνευτής μετάλλων Garrett ATX είναι ο απόλυτος ανιχνευτής για τους φίλους της περιπέτειας! Τώρα μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στα πιο ακραίο περιβάλλον ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. Αδιάβροχος ανιχνευτής μπορεί να φτάσει σε βάθος μέχρι 10 πόδια (3,05 μέτρα). Μια έξυπνη επιλογή που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του στρατού. Το ειδικό DD πηνίο του ανιχνευτή χρυσού της Garrett σας προσφέρει εξελιγμένο εντοπισμό από στόχους όπως ψήγματα φυσικού χρυσού μέχρι μεγαλύτερους σβώλους χρυσού (gold nuggets). Νιώστε την αγωνία και την έκσταση καθώς κάνετε αναζήτηση με έναν από τους καλύτερους ανιχνευτές μετάλλων της αγοράς που σας παρέχει ταυτόχρονα αξιοπιστία και ασφάλεια για όλους τους στόχους που μπορεί να υπάρχουν.

0_1555672508428_garrett-atx-.jpg

Από δω και πέρα δεν θα αλλάζετε τρόπο αναζήτησης για να βελτιώσετε τον εντοπισμό διαφορετικών στόχων. Ο παλμικός ανιχνευτής χρυσού Garrett ATX διαθέτει πηνίο 20 ιντσών (50,80 εκατοστά) DD και μια σκληρή βαλίτσα μεταφοράς στρατιωτικών προδιαγραφών. Η αρχή λειτουργία του ανιχνευτή βασίζεται σε μα νέα επαναστατική τεχνολογία παλμικής επαγωγής. Σύνθετη ρύθμιση εδάφους και έλεγχος σιδήρου. Το μηχάνημα χρυσού αυτό μπορεί να διπλώσει με τρόπο τέτοιο για αποθήκευση σε διαστάσεις μικρότερες των 20 ιντσών. Αυτή τη στιγμή αποτελεί το κορυφαίο μηχάνημα για τις ανάγκες σας.

Μέγιστο βάθος εντοπισμού για όλους του στόχους. Δεν απαιτείται η αλλαγή του τρόπου λειτουργίας ώστε να αυξάνεται το βάθος για έναν συγκεκριμένο στόχο και να μειώνεται για έναν άλλο.
0_1555672522633_11_atx_935x340.jpg
Προηγμένη ρύθμιση εδάφους: ο ανιχνευτής διαθέτει ευρύ φάσμα απόρριψης ορυκτών εδάφους από χρυσόπετρες μέχρι αλμυρό νερό χωρίς να χρειάζεται αλλαγή στην λειτουργία αναζήτησης.

0_1555672610947_garrett-atx-basic5-768x279.jpg

Εξειδικευμένος σχεδιασμός DD πηνίου αναζήτησης: βελτιώνει τον εντοπισμό μικρών αντικειμένων χωρίς να απαιτείται η μείωση της ταχύτητας σάρωσης του πηνίου.

Αναζήτηση με κίνηση και χωρίς κίνηση: παρέχει μέγιστη απόδοση βασιζόμενο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της έρευνας.

Πλήρως λειτουργικό. Ο ανιχνευτής μετάλλων και χρυσού Garrett ATX μπορεί να λειτουργήσει πλήρως εκτεταμένος ή πλήρως μαζεμένος πιάνοντας ελάχιστο χώρο. Έτσι σε συνδυασμό με μικρό πηνίο έχουμε ένα ισχυρό διακριτικό ανιχνευτή μετάλλων. Εννοείται ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε και ενδιάμεσα το ύψος του ανάλογα με την δική μας προτίμηση.

0_1555672628018_garrett-atx-basic4-768x279.jpg

Γρήγορος έλεγχος σιδήρου (Quick Iron Check feature) και ρυθμιζόμενος διαχωρισμός.

Αναγνώριση Εδάφους 4 επιλογών: Επιλέξτε την κατάλληλη ρύθμιση για να αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικότητα τα δύσκολα χώματα και εδάφη υψηλής ανοργανοποίησης.

Φωτεινές ενδείξεις LED: έντασης σήματος και ρυθμίσεων λειτουργίας.

Αδιάβροχο ηχείο: ενσωματωμένο για να κάνετε αναζήτηση χωρίς ακουστικά ακόμη και μέσα στο νερό. Αδιάβροχος ανιχνευτής για αναζήτηση σε θάλασσα ποτάμια και λίμνες.

Σάρωση Συχνότητας (Frequency Scan): αυτόματη προσαρμογή για την εξάλειψη ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών.

Ρύθμιση Έντασης: τώρα μπορείτε να έχετε καλύτερη ποιότητα σήματος που προέρχεται από στόχους σε μεγάλο βάθος ή από πολύ μικρά αντικείμενα. Περιορισμός σήματος προερχόμενο από μεγάλα επιφανειακά αντικείμενα.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ανιχνευτή ATX με 20 ιντσών πηνίο

Πηνίο 12 ιντσών

Ακουστικά Υψηλής Ποιότητας (Αδιάβροχα ακουστικά πωλούνται ξεχωριστά)

Τσάντα μεταφοράς ταξιδιού

Βαλίτσα μεταφοράς ταξιδιού

Garrett Detector Sling - Ειδικός Ιμάντας Μεταφοράς

Αλκαλικές μπαταρίες ΑΑ και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ΑΑ

Φορτιστής μπαταριών

Τύπος Κυκλώματος Προηγμένη παλμική τεχνολογία
Διαχωρισμός Προσαρμοζόμενος, 25 θέσεις
Λειτουργίες έρευνας 2: Κινητική και Στατική
Φάσμα Ρύθμισης εδάφους έως αλμυρό νερό Από σιδηρούχα εδάφη (σιδηρόπετρες)
Ήχος συντονισμού ΝΑΙ, ρυθμιζόμενος
Συχνότητα ανίχνευσης 730 παλμοί/δευτερόλεπτο, ρυθμιζόμενη
Αδιάβροχο μέχρι 3 μέτρα
Ευαισθησία/ Ρυθμίσεις βάθους ΝΑΙ
Ηλεκτρονικό κεντράρισμα στόχου ΝΑΙ
Γρήγορος έλεγχος σιδηρούχων ΝΑΙ
Στάνταρ πηνίο αναζήτησης 10"x12" PROformance™ DD
Στάνταρ ακουστικά Περιλαμβάνονται (βάρος 450 γραμ)
Μήκος (προσαρμόσιμο) 0.51μ - 1.72μ
Συνολικό βάρος 2.5 kgs
Μπαταρίες 8 AA (περιλαμβάνονται) επαναφορτιζόμενες- περιλαμβάνεται και ο φορτιστής
Εγγύηση 2 χρόνια
Οδηγίες χρήσης Ελληνικά & Αγγλικά

0_1555672656954_garrett-atx-deepseeker.jpg

Η εταιρία POLATIDIS GROUP διαθέτει τους καλύτερους και ικανότερους τεχνικούς ώστε να παρέχει με υπευθυνότητα συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλα τα θέματα ανιχνευτών μετάλλων.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία καλέστε στο 23810 23237 ή στο 694-1550822