@panasss
Για την περιεκτικότητα είναι δύσκολο να μάθουμε
Όσο για την ηλεκτρολυση μπελαλιδικο ακούγεται μας φτάνουν και τα πιατινια για αρχή
-
Φυσικος χρυσος σε ποταμια
8 years ago Φήμη: 0 | Δημοσιεύσεις: 15 -
Ο/Η @indiana-jones είπε στο Φυσικος χρυσος σε ποταμια:
Κάποτε το είχα πει άλλα άλλου βαράν τα όργανα άλλου χορεύει η νύφη.
Σε μέρος με πλούσιο υπέδαφος όπως π.χ στην Αλάσκα τα ποσοστά είναι.
1 κυβικό χώμα 4 δολάρια σε χρυσό αν τώρα εσύ με το κόσκινο μπορείς να επεξεργαστεις στον Γαλλικό ποταμό 40 κυβικά χώμα σε μια μέρα ε τότε θα έχεις περίπου 30 ευρό μεροκάματο.
Ποιο απλό δεν γίνεται.
Παραβλέπεις μάλλον το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές και διαφορετικές εμφανήσεις χρυσού.
Ο χρυσός στον Γαλλικό ποταμό είναι προσχωματικού τύπου , και υπάρχουν αναφορές από τα αρχαία και νεότερα χρόνια για σβόλους χρυσού.8 years ago Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
ριξε μια ματια σε ενα παλιοτερο θεμα πριν 3 χρονια περιπου μπορη να βρεις κατι ενδιαφερον.
http://www.psaxtiria.net/topic/10030/πιάτα-χρυσού-και-ανιχνευτής-μετάλλων-βρίσκουν-φυσικό-χρυσό/1
8 years ago Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 393 -
Καλημέρα
Εγώ πήρα Πιάτα Karma Set είναι πολύ πιο οικονομικό απ το να πάρεις το turbopan .
Τώρα άντε να βρω τον χρόνο μπας και πάω σε ποταμάκι για καφέ χιχιχι και βλέπουμε το σίγουρο είναι ότι θα περάσω πιο καλά απ’ το να πάω να κάτσω σε μια καφετερία.
Και σε δεύτερη φάση μια κατασκευή SLUICE BOX απλά και οικονομικά και ποιος ξέρει ίσως κάτι να βγει.8 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 183 -
Ο/Η @nikoss είπε στο Φυσικος χρυσος σε ποταμια:
SLUICE BOX
φιλε να ξερης οτι ειναι σημαντικο να εχεις σωστη κλιση στην πλιστρα SLUICE BOX πολυ ψυλα ξεπλενη γρηγορα και χανης χρυσο πολυ χαμηλα μπουκωνη και παλη χανης. κανε πειραματα στην αυλη σου και βρες το σωστο υψος.
8 years ago Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 393 -
έχεις δίκιο https://www.youtube.com/watch?v=tzFX5g984HI
8 years ago Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 183 -
@nikoss
Καλησπέρα φιλε
Είχα δει τα συγκεκριμένα της karma και αν έπαιρνες της garrett ίσως σου έβγαιναν πιο φθηνά φίλε μου!!
Όσο για το sluice κοίταξε προσεκτικά τι "χαλακια" (matts) θα βάλεις μέσα
Αφού εξετάσεις τον ποταμό σου, την ροή του το βαθος, την ορμητικοτητα κτλ.
Διαλέγεις και matts μπορείς να παραγγείλεις από το ίντερνετ διάφορα!
Τσιμπάνε λίγο (κάνουν φοβερή δουλειά) αλλά προσοχή αλλά είναι για χαμηλό νερό και ορμητικοτητα και το αντιθετο!
Ότι απορία ρώτα με!8 years ago Φήμη: 0 | Δημοσιεύσεις: 15 -
@lostre σε ποια περιοχή είσαι? Το karma set το πήρα 35€ και νομίζω είναι πολύ καλή τιμή και έχει και πιο μεγάλα πιάτα από την garret που έχουν από 40€
Τώρα για τα χαλάκια το ψάχνω δεν ξέρω ακόμα
Ευχαριστώ
@nikoss
Εντάξει σε καλή τιμή τα βρήκες
Ε παίζουν σε διάφορες τιμές τα garrett εγώ τα είχα πάρει η 30 η 35 δεν θυμάμαι ακριβώςΓια τα χαλακια τα καλύτερα του εμποριου είναι τα gold hog matts
Μπορείς να βρεις εδώ ολόκληρο έτοιμο σλους σε αρκετά καλή τιμή ίσως καλύτερη και από έξω με τα συγκεκριμένα χαλακια
Θεσσαλονίκη ειμαι8 years ago Φήμη: 0 | Δημοσιεύσεις: 15 -
Τα gold hog matts τα έχει και κάποιος εδώ Ελλάδα ή κάτι άλλο ανάλογο να βρω
φιλε ειμε απο θεσσαλονικη και ασχολουμε με το θεμα σου στειλεμου πμ
8 years ago Φήμη: 0 | Δημοσιεύσεις: 2