παιδια ειχα παραγγειλει μαι dds γεννιτρια μαζι με το μελοσ sovelman και μασ ηρθε σημερα, τη συναρμολογισαμε και δουλευει κανονικα. βγαζει ομωσ μονο ημιτονο σημα ουτε τετραγωνο ουτε τριγωνο, στα τεχνικα χαρακτιριστικα λεει ομωσ οτι ειναι διαθεσιμα και τα αλα σηματα, ξερει καποιοσ να μου πει τι πρεπει να κανω? αν μπορει καποιοσ ασ ριξει μια ματια αυτη ειναι με την οθονη απο δω την πηραμε http://www.pongrance.com/super-dds.html
-
ΕΡΩΤΗΣΗ DDS
κ σε ξανα ρωταω τι θα κερδισεις με το τετραγωνο?με τετραγωνο δεν κανεις δουλεια καλη:36_1_27:
για ημιτονο ειχα γεννητρια και για τετραγωνο την πηρα, το τετραγωνο ειναι πολυ ποιο δυνατο απο το ημιτονο, 5.3 τετραγωνο με 1.5 βολτ εξοδο οχι παραπανω
για μ'ενα γαζωνει! το ημιτονο ειναι για οταν πασ κοντα στα 20 μετρα απο το στοχο για μικροτερεσ αποκλισεισ. -
ΕΡΩΤΗΣΗ DDS
κ γιατι δεν με ειπες τιποτα θα σου εδεινα εγω μια που βγαζει τετραγωνο κ πριονωτο,,:36_1_27:με το τετραγωνο δεν δουλευεις 5,3 κτλ να πεις 5000 η 6000 πχ ναι αλλα οχι 5,3 κ επισης 1 βολτ βγαζει κ το λαπτοπ για μισο βολτ θα παρεις αλλη?με 1,5 βολτ το μονο που θα κανεις ειναι να γαργαλησεις το εδαφος:36_8_6:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ DDS
με 5000 εγω προσωπικα πιανω μονο μεταλευματα χρυσου δηλαδη χρυσοπετρεσ, και οσο περιεργο να φενετε με την 5000 δεν πιανω καθολου 25 κοματια χυμα στο εδαφοσ, αντιθετα με 5300 τα γαζωνω απο μακρια, την 5000 την χρισιμοποιω για να δω αν ειναι χρυσοπετρα, με την 6000 πιανω μονο σκουριεσ. αυτεσ οι συχνωτητεσ δεν δουλευουν σε ολουσ το ιδιο,αντιθετοσ ο αδερφοσ μου γαζωνει με την 5000 πολυ καλυτερα απο μ'ενα και απο ποιο μακρια, με την 5300 αυτοσ δεν αφινει ουτε τουσ φραχτεσ απο το χωραφι! πολυ σιδηρο! απλα εγω εχω καταλιξει συμφωνα με τισ δοκιμεσ σε αυτα, 5300 τετραγωνο για μακρια, ημιτονο μισο βολτ απο κοντα, δε χρειαζετε περισοτερο μου δουλευουν πολυ καλα ετσι
-
ΕΡΩΤΗΣΗ DDS
την 5000 κ την 6000 τις ειπα σαν παραδειγμα φιλε μου για μενα δεν μετραει πολυ η συχνοτητα ….η 5000 εχει μεγιστο βαθος 60 ποντους κ πιανεις σκουριες κ πετρωματα ,η 5300 μεγιστο βαθος 50 ποντους κ πιανει σιδηρο κ σκουρια !τα προχειρα θαμενα κ στα δοκιμαστηρια τα πιανεις οντως οπως λες αλλα στο εδαφος παπαλα...το τετραγωνο επισης οντως σε παει μακρια..εισαι σε καλο δρομο συνεχησε :16_3_46:
-
ΕΡΩΤΗΣΗ DDS
Μήπως θα σας ενδιέφερε αυτή η κατασκευή
http://www.njqrp.org/dds/index.html
είναι απο 0 Herz έως 30 Mhz
Specifications
Ø Power requirements: 8-12V DC at 130 ma (typical).
Ø RF Output – fully adjustable to +16 dBm, or about 4V p-p into a 50-ohm load.
Ø Output signal not affected by varying +V supply voltage – great for battery operation. |
Ø Near-constant output level from 0-60 MHz. (1.8 dB droop due to sinx/x sampling theorem)
Ø Good signal purity – harmonics down approximately 40 dB from the fundamental.
Ø Pin-compatible with the original DDS Daughtercard module
Ø Only few changes needed in existing AD9850 software driversφιλικά , epitopios