αγαπητοι συναδελφοι εζησα απο κοντα και συμμετειχα προσωπικα σε ολη την διαδικασια προετοιμασιας της ετησιας συναντησης του φορουμ ΨΑΧΤΗΡΙΑ 2016
οχι μονον εγω αλλα και η πλειονοτητα των μελων μετα απο συζητησεις που ειχαν γινει ειχαμε κατασταλαξει οτι δεν νοειται συναντηση χωρις να υπαρχει οργανωμενο δοκιμαστηριο στον χωρο που διοργανωνεται
παρα την πιεση του χρονου την υπερπροσπαθεια που εγινε απο την διευθυνση και την συμμετοχη μελων που εκαναν οτι περνουσε απο το χερι τους να υλοποιησουν την δεσμευση τους το αποτελεσμα λογω καιρικων συνθηκων δεν ηταν το επιθυμητο αλλα εστω και τελευταια στιγμη εγινε οτι ηταν καλυτερο δυνατον
φαινεται αλωστε και απο τις φωτο ημιτελη κατεστραμενη προσπαθεια που ειχε γινει
η προσωπικη μου γνωμη για τις μελλοντικες συναντησεις και οχι μονο..... ηταν οτι οι προορισμοι τους.... πρεπει να ειναι σταθεροι με υποδομες που θα πληρουν οχι μονο την ανεση μελων και επισκεπτων αλλα να αναδυκνυουν ταυτοχρονως και τον χαρακτηρα της καθε συναντησης
1ον) .( προορισμοι) 3 σταθεροι σταθμοι συναντησης
βορεια κεντρικη και νοτια Ελλαδα
2ον) ευκολη προσβαση
3ον) και σημαντικοτερον οργανωμενα ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΑ!!!
φιλοι συναδελφοι δεν νοηται ετησια συγκεντρωση ΨΑΧΤΗΡΙΩΝ!!!! με επιτιμους καλεσμενους εμπορους και κατασκευαστες που διαφημιζονται μεσα στο σαιτ να εχουμε την απαιτηση να ερχονται χωρις να τους δινεται η ευκαιρια να επιδειξουν τα εμπορευμα τα τους
δεν νοηται να εχουμε την απαιτηση να ανταποκριθουν στην προσκληση μας μελη και επισκεπτες του σαιτ την στιγμη που εκ των προτερων γνωριζουν οτι δεν υπαρχει αντικειμενο περαν της οινοτσιπουρομπυροκατανυξης
- γιατι μονο μια συναντηση???? ( αυτο θα γραφτει σε αλλο νημα και δεν ειναι επι του παροντος)
απο την προηγουμενη φορα που ειχα επισκεφτει τους βουλγαρους στην ετησια συναντηση τους αλλα και η προσφατη επισκεψη μου με εκαναν να νιωσω μειονεκτικα σαν Ελληνας ψαχτηρι τοσο για την οργανωση τους οσο και για τα δοκιμαστηρια τους
πηρα λοιπον την αποφαση γιαυτο και αναρτησα το νημα να κατασκευασω στον Αγιο Κων/νο ενα οργανωμενο δοκιμαστηριο εχοντας ως προτυπο κατασκευης το δοκιμαστηριο του φιλου μου λεων
τωρα εαν αυτο θα συντελεσει και σαν κριτηριο ως τοπος συναντησης κεντρικης Ελλαδος ποσως με ενδιαφερει
θα ειναι ομως ανοιχτο για καθε φιλο η επισκεπτη του φορουμ
οι εργασιες θα ξεκινησουν απο την αλλη εβδομαδα και καιρου επιτρεποντος σε 3 ημερες θα το εχω ετοιμο . αν καποιος συναδελφος εχει καποια ιδεα ως προς τον τροπο κατασκευης του ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες
τυρεμπορας