-
Coil Calcurator
άντε πάρη γιατί τώρα έχουν φύγει από καναδά μάλλον και πάνε κατά αμερική οι φερρίτες και μετά από εκεί σπίτι μου :011::011::011::011::011:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Coil Calcurator
Μέχρι να τα διαβάσω όλα αυτά θα έχω φτάσει μέχρι την λάρισα σκάβοντας οπότε του π@@@ κάτι θα βρω στον δρόμο :011::011::011:
οπότε δεν τα διαβάζω :dft012:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Coil Calcurator
Πάρη κάπου είχες βάλει ένα πρόγραμματάκι για να υπολογίζει πηνία με φερρίτες μπορείς να το ξαναβάλεις εδώ?????
Για να γινει αυτος ο υπολογισμος πρεπει να ξερεις πολυ καλα το "μ" του φεριτη αλλιως θα πεσεις πολυ εξω. Πρακτικη συνταγη. οταν παρεις τους φεριτες τυλιξε ενα πηνιακι που να μπενει στο φεριτη και μετρησε την αυτεπαγωγη του. Μετα βαλτο μεσα στο φεριτη (στην αρχη) και ξαναμετρα την αυτεπαγωγη. Υπολογισε τωρα τον συντελεστη που αυξανει η αυτεπαγωγη (π.χ χ15 η χ17 κλπ). Οποτε πλεον ξεροντας τι αυτεπαγωγη χρειαζεσαι το διαιρεις με τον συντελεστη που βρηκες και βγαζεις την αυτεπαγωγη στον αερα. Εεε για εκει υπαρχουν ενα σωρο προγραμματα.
-
Coil Calcurator
<<<<Για να γινει αυτος ο υπολογισμος πρεπει να ξερεις πολυ καλα το "μ" του φεριτη αλλιως θα πεσεις πολυ εξω.>>
πως τα λες τα επιστημονικα.!!!
εγω εχω μια αλλη αποψη για το "μ" του φερριτη.το "μ "του φερριτη σημαινει οτι οριζει ποσο μακακια ειναι ο φερριτης.!!!:011::011:
Ετσι σουρθε, η μιλας εκ πειρας???
:011::011: -
Coil Calcurator
εκ πειρας ουτε να βλεπω δεν θελω ουτε να ακουω.!!
μου τα ζαλισε τα α….....α ο δικοσμου με αυτη τη μακακια.!!καλα ημουνα εγω με τις βεργουλεσμου.
τι ταθελα τα ξορεξια???
με εκεινες τουλαχιστον ειχα και μια εικονικη ουτοπια.
οτι κατι πιανω.
δηλαδη το τριτι το μακρυτερο .!!!
αλλα τουλαχιστον κατι επιανα.
με αυτες τις μακακιες τους φερριτες επιασα. το δεκατοτριτο μακρυτερο.:035: -
Coil Calcurator
σημερα αγορασα απο το ham fest(ραδιοερασιτεχνικο παζαρι) στη λαρισα αυτο το οργανο . ειναι κινεζικο-και ποιοδεν ειναι?- και μετραει αυτεπαγωγη μεχρι 20H χωριτικοτητα μεχρι 600μf ,αντισταση μεχρι 20mω και διοδους και τρανζιστορ. δεν μετραει τασεις και ρευματα. η τιμη του….μονο 50 ευρω.
στην φωτο μετραει ενα πηνειο 25 cm με 28 σπειρες , 0.7 mm.
διπλα ειναι μια δικια μου κατασκευη που μετραει L και C με βαση το pic16f84.