@voreios:
ελα αδερφε το θεμα σου μου αρεσει παρα πολυ…. δεν κανω καμια υπερβολη.... πχ 10 χιλιαδες μηχανηματα .... τα 200 εχουν αδεια... καμια εμπιστοσυνη του κρατους... γινεσαι (σταμπα) για μηχανημα κατω τον 1000 ευρο. δεν αξιζει η αδεια.. καλυτερα να προσεχεις 2-3 φορες ποιο πολυ...... πας βγαζεις αδεια γινεσαι ταμπελα το ψαχτηρι.. λες και θα τους παρεις κατι που ειναι δικο τους... αστυνομια πισω σου... αρχαιολογια.. κανουν με το πασο τους να σου βγαλουν την αδεια... σπασιμο νευρον ... σχεδον κανεις δεν θελει αδεια... αν εχεις φυσικα ακριβο μηχανημα βγαζεις για ασφαλεια.. γενικος ειναι μια ασφαλεια εισαι νομιμος.... αλλα σε μια χωρα που ο νομος λατρευει την παρανομια.. εδω καταλαβαινεις πολλα...
Αν δε κάνω λάθος η άδεια αναγράφει μέσα ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ την αρχαιολογία το πότε και που θα πάμε. Κι έχω παραθέσει στο furum την άδεια όπως επίσης και ένα πρόγραμμα το οποίο υποβάλλω κάθε φορά αν 15 μέρες ή ανά μήνα . Εγώ παίδες απλά τους ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ. Όταν μου είπανε να έρθει μαζί μου υπάλληλος δέχτηκα. Τους ενημέρωσα να με πάρουν τηλέφωνο τη μέρα και την ώρα , (σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχω υποβάλλει, να φοράνε ορειβατικά μποτάκια και θα τους συναντήσω στο βουνό. Δε νομίζω ότι το Ν.Δ να λέει κάτι διαφορετικό για την άδεια χρήσης. Απλά μερικοί υπάλληλοι το παίζουν RIGO