Γειά σας συνάδελφοι , εδώ και ένα χρόνο περιμένω να πάρω απάντηση σε αιτήσεις σχετικά με άδεια χρήσης ανιχνευτη από το υπουργείο πολιτίσμου,
έκανα αρκετά τηλεφωνήματα και ο ένας με προοθούσε στον άλλον και πάει λέγοντας και δεν είμαι ο μόνος, αρκετά με αυτή την αναισθησία του ελληνικου κράτους , καλό θα ήταν
ο σύλλογος να βάλει και αυτό το θέμα στο νου ,για να μαζευτούμε άτομα να κάνουμε ενέργειες ώστε να μην μας αγνοουν και να μας αντιμετωπίζουν σαν ζητιάνους ,
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
Φίλε , η δική μου αίτηση για άδεια χρήσης απαντήθηκε σε δυόμιση μήνες με θετική γνωμοδότηση , μήπως στην δική σου περίπτωση η περιοχή-ες είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ;
Υ.Γ. το μόνο που δεν μου άρεσε στην όλη διαδικασία και εξέλιξη είναι ότι θα είναι παρών και αρχαιολόγος !
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
@voreios:
ελα αδερφε το θεμα σου μου αρεσει παρα πολυ…. δεν κανω καμια υπερβολη.... πχ 10 χιλιαδες μηχανηματα .... τα 200 εχουν αδεια... καμια εμπιστοσυνη του κρατους... γινεσαι (σταμπα) για μηχανημα κατω τον 1000 ευρο. δεν αξιζει η αδεια.. καλυτερα να προσεχεις 2-3 φορες ποιο πολυ...... πας βγαζεις αδεια γινεσαι ταμπελα το ψαχτηρι.. λες και θα τους παρεις κατι που ειναι δικο τους... αστυνομια πισω σου... αρχαιολογια.. κανουν με το πασο τους να σου βγαλουν την αδεια... σπασιμο νευρον ... σχεδον κανεις δεν θελει αδεια... αν εχεις φυσικα ακριβο μηχανημα βγαζεις για ασφαλεια.. γενικος ειναι μια ασφαλεια εισαι νομιμος.... αλλα σε μια χωρα που ο νομος λατρευει την παρανομια.. εδω καταλαβαινεις πολλα...
Εχεις δίκιο φίλε ,Γενικώς στην ζωή μου ήθελα να είμαι τυπικος αλλα καταλαβα σε αυτό το χάος της ελλάδας αν είσαι τυπικός είσαι και μα…ς
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
Γειά σας συνάδελφοι , εδώ και ένα χρόνο περιμένω να πάρω απάντηση σε αιτήσεις σχετικά με άδεια χρήσης ανιχνευτη από το υπουργείο πολιτίσμου,
έκανα αρκετά τηλεφωνήματα και ο ένας με προοθούσε στον άλλον και πάει λέγοντας και δεν είμαι ο μόνος, αρκετά με αυτή την αναισθησία του ελληνικου κράτους , καλό θα ήταν
ο σύλλογος να βάλει και αυτό το θέμα στο νου ,για να μαζευτούμε άτομα να κάνουμε ενέργειες ώστε να μην μας αγνοουν και να μας αντιμετωπίζουν σαν ζητιάνους ,με τιϛ αλλαγεϛ των κυβερνησεων αλλαζουν και οι αρμοδιοι με αποτελεσμα να μενουν προϛ υπογραφη οι αδειεϛ. ο συλλογοϛ εχει ετοιμεϛ προτασειϛ.
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
@Βάγγος:
Φίλε , η δική μου αίτηση για άδεια χρήσης απαντήθηκε σε δυόμιση μήνες με θετική γνωμοδότηση , μήπως στην δική σου περίπτωση η περιοχή-ες είναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ;
Υ.Γ. το μόνο που δεν μου άρεσε στην όλη διαδικασία και εξέλιξη είναι ότι θα είναι παρών και αρχαιολόγος !
τελικα ο αρχαιολογοϛ ηρθε?????
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
@voreios:
ελα αδερφε το θεμα σου μου αρεσει παρα πολυ…. δεν κανω καμια υπερβολη.... πχ 10 χιλιαδες μηχανηματα .... τα 200 εχουν αδεια... καμια εμπιστοσυνη του κρατους... γινεσαι (σταμπα) για μηχανημα κατω τον 1000 ευρο. δεν αξιζει η αδεια.. καλυτερα να προσεχεις 2-3 φορες ποιο πολυ...... πας βγαζεις αδεια γινεσαι ταμπελα το ψαχτηρι.. λες και θα τους παρεις κατι που ειναι δικο τους... αστυνομια πισω σου... αρχαιολογια.. κανουν με το πασο τους να σου βγαλουν την αδεια... σπασιμο νευρον ... σχεδον κανεις δεν θελει αδεια... αν εχεις φυσικα ακριβο μηχανημα βγαζεις για ασφαλεια.. γενικος ειναι μια ασφαλεια εισαι νομιμος.... αλλα σε μια χωρα που ο νομος λατρευει την παρανομια.. εδω καταλαβαινεις πολλα...
@voreios:
εδω μεσα ειμαι και σε φωτο και σε βιντεο και εχω την αδεια μου και δεν ειδα ουτε αστυνομια ουτε και αρχαιολογια πισω μου. τωρα για την ταμπελα δεν ειναι ολεϛ ιδιεϛ. απλα το χομπυ μαϛ ειναι παρεξηγημενο.
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
@VAN:
τελικα ο αρχαιολογοϛ ηρθε?????
Αναβλήθηκε η έρευνα για την προσεχή εβδομάδα λόγω το ότι δεν ταίριαζε στον αρχαιολόγο να έρθει.
-
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
Θα πω ξανά αυτό που είχα πει και παλαιότερα. Όσα απο τα μέλη έχουν κάνει αιτήσεις έστω μόνο για παραλίες και τους έχουν εγκριθεί, να αναρτήσουν τον αρ. μητρώου για να μπορούν τα υπόλοιπα μέλη του forum να το χρησιμοποιήσουν(.Απο τιϛ 21 μου εγκρινανε 2. 1 δε που σε εμενα ειπανε οχι σε αλλον συναδερφο την δωσανε). Η συνεχείς πίεση μέσω δικηγόρου που θα τον έχει ορίσει ο σύλογος και ο φόβος μιας ομαδικής αγωγής προς κάθε εμλεκόμενο υπάλληλο το Υπ. Πολιτισμού θα φέρει πιστεύω καλά αποτελέσματα για μας.
Σκεφτείτε για παραδειγμα έχοντας τον αριθμό μητρώου απο τέσερεις ή πέντε παραλίες για τις οποίες ο (Α) ενδιαφερόμενος έχει πάρει έγκριση, το Υπουργείο να παραλάβει διακόσιες ενστάσης μέσω του δικηγόρου, απο μέλη των οποίων οι αιτήσεις για την ίδια παραλία δεν έχουν εγκριθεί.
Τέλος θεωρώ χρήσιμο την υποβολή ομαδικών αιτήσεων για συγκεκριμένες παραλίες της Ελλάδας, έτσι ώστε να μπορούμε να διατηρούμε νόμιμα τα μηχανήματά μας, και όποιοι θέλουν να μπορούν να επισκεθτούν τις παραλίες, για ένα ξεχαρμάνιασμα. -
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
Όχι, αλλά σύντομα θα υποβάλλω τα χαρτιά μου και θα είμαι.
Δεν επικαλέστηκα την βοήθεια του συλόγου γιατί δεν ξέρω τι ένέγειες έχει κάνει ο Σύλογος ,Αλλά δεν είμαι και μέλος.
Μια ιδέα πέταξα στο τραπέζι και τίποτα άλλο.**Η συνεχείς πίεση μέσω δικηγόρου που θα τον έχει ορίσει ο σύλογος και ο φόβος μιας ομαδικής αγωγής προς κάθε εμλεκόμενο υπάλληλο το Υπ. Πολιτισμού θα φέρει πιστεύω καλά αποτελέσματα για μας.
καλως να ερθεις συναδελφε
η ισχυς εν τη ενωση ειπαμε** -
Άδεια χρήσης ανιχνευτη
**Η συνεχείς πίεση μέσω δικηγόρου που θα τον έχει ορίσει ο σύλογος και ο φόβος μιας ομαδικής αγωγής προς κάθε εμλεκόμενο υπάλληλο το Υπ. Πολιτισμού θα φέρει πιστεύω καλά αποτελέσματα για μας.
καλως να ερθεις συναδελφε
η ισχυς εν τη ενωση ειπαμε**Σας ευχαριστώ Van & Dimitrisps