Εγώ ενα πράμα έχω να πω…το παπακι μεστειλε ακριβως σε δυο δουλειές στην πρωτη είχε εναμησι μέτρο σκάψιμο και στη δεύτερη το κρουασάν ηταν σπασμένο(στο πουλι για να με καταλαβαίνει και ο Γιάννης για πια δουλεια μιλάω)και το περίεργο είναι οτι μεστειλε μονο με περιγραφή του χώρου.όταν του ΠΑ να του στείλω φωτο μήπως βοηθηθεί παραπανω γύρισε και μου πέ χαρακτηριστικά:δε χρειάζεται φιλέ...κάνε αυτό που σου λέω και αν είναι ακόμα εκεί θα τα πάρεις...δυστυχώς μας πρόλαβαν...την καλησπέρα μου φιλέ Γιάννη...
-
Οταν η φαντασία οργιάζει.
καλημέρα συνάδελφοι. κάθομαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας όταν ζητείται η βοήθειά σάς στην εξήγηση κάποιων σημαδιών. .Οι απαντήσεις που δίνεται βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες που κάποια στιγμή σας οδήγησαν σε στόχο ή είναι απαντήσεις από κάτι που διαβάσατε η ακούσατε κάποια στιγμή? ? Οι απαντήσεις σας μερικές φορές μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια πού ξάπλωναμε στο χορτάρι και κοιτούσαμε τα σχέδια που δημιουργουσαν τα σύννεφα και η φαντασία μας οργιαζε..Κάποιες εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήταν βάση προσωπικών εμπειριών. .Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε απόκρυψη έχουν την ίδια έννοια. .γιαυτό καλό θα ήταν να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες. .γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμαθεια. Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση προς τούς συναδέλφους.
φιλε εγω δεν ξαπλωνο στο χορταρι και βεπω τα συννεφα ξερω να ανοιγω σπηλιες και δεν δινω λαθος πληροφοριες φηλικα παπακι
-
καλημέρα συνάδελφοι. κάθομαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας όταν ζητείται η βοήθειά σάς στην εξήγηση κάποιων σημαδιών. .Οι απαντήσεις που δίνεται βασίζονται σε προσωπικές εμπειρίες που κάποια στιγμή σας οδήγησαν σε στόχο ή είναι απαντήσεις από κάτι που διαβάσατε η ακούσατε κάποια στιγμή? ? Οι απαντήσεις σας μερικές φορές μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια πού ξάπλωναμε στο χορτάρι και κοιτούσαμε τα σχέδια που δημιουργουσαν τα σύννεφα και η φαντασία μας οργιαζε..Κάποιες εξηγήσεις που κυκλοφόρησαν κατά καιρούς ήταν βάση προσωπικών εμπειριών. .Αυτό δεν σημαίνει ότι σε κάθε απόκρυψη έχουν την ίδια έννοια. .γιαυτό καλό θα ήταν να μην δίνουμε λάθος πληροφορίες. .γιατί η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμαθεια. Φιλικά και χωρίς καμία παρεξήγηση προς τούς συναδέλφους.
συναδερφε δεν το επιασες καλα το κειμενο. εγραψες οτι σε καθε αποκρυψη τα σημαδια δεν εχουν την ιδια εννοια, μετα να μην δινουμε λαθος πληροφοριες γιατι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας. ΑΡΑ τη στιγμη που τα σημαδια δεν εχουν την ιδια σημασια, θα γινουν και λαθη. πως να το κανουμε δηλαδη. δεν προκειται ουτε για αμαθεια ουτε για ημιμαθεια ουτε για παραπληροφορηση. τωρα αν καποιος γραφει εκ του πονηρου δεν το γνωριζω. για μενα το πιο συνετο ειναι, ο καθενας να αναπτυξει εναν τροπο ψαξιματος, οταν βρισκεται μπροστα σημαδια. θα γραψω κι ενα παραδειγμα. εδω μεσα στο παρελθον ανεβηκε ενα θεμα με σημαδια. ενας συγγενης αυτουνου που ειχε το θεμα εδωσε γραμμη σε αρκετους να γραψουν μ@λ@κιες. στις 20 οι 19 στεκανε στο χωρο. αντε τωρα εσυ που τα θες ακριβως να βγαλεις ακρη. και δεν εισαι ο μονος. αλλα και να γραψουνε που σε στελνουνε τα σημαδια, εσυ πιστευεις οτι θα ανταποκριθεις στις απαιτησεις της δουλειας??? εγω για τον εαυτο μου το χερι στη φωτια δεν το βαζω. τα λεμε
-
φιλε εσενα και τον ισιδωρο θα σας παρω μια μερα στο βουνο να σας μαθω απο κομηταστζιδικα γιατι δεν εχετε ιδεα απο σημαδια και για να μαθει ο ισιδωρος πως ανοιγουν η δουλιες και μετα ειμαι συγουρος οτι θα πεταξει απο μονος στου τα χαρτια που εχει με στετες και παραμυθια και αμα θελει θα τον παω σε μια δουλια θα τον αφησω 1 μηνα στο βουνο το μονο που θα κανει θα γυρναει σαν τα χαμενα καστικια νομιζει οτι με τα χαρτια που εχει οτι κατι ξερει και αμα θελει ασ παρει τα χαρτια του μαζι και εγω τα δικαμου να παρει ματι και να μαθει για τους 33 κωδικες του κομητατου και πιος εδωσε εντολη για τα 33 σιδερενια κολαουζα που σε καθε δουλια υπαρχει ενα μισο μεταλικο κολαουζο και για να βγει η δουλια πρεπει να εχεις το αλο μισο τα οποια τα εχω εγω φιλε ισιδωρε
Γειά σου Γιάννη δικαίωμα σου είναι να λες αυτά που λες φίλε δεν έχω την διάθεση να απαντήσω με θυμό επειδή έχεις κάθε δικαίωμα να λες την άποψη σου, αυτά που λες όμως για 33 κώδικες κτλ δεν στέκουν και αυτός που στα είπε η μεθυσμένος ηταν όταν στα έλεγε η γενικά φευγατος. Οι τσέτες που λέω κατα καιρούς πρεπει να καταλάβεις πως ηταν σκορπισμένες σε όλη την Μακεδονία και στα Βαλκάνια γενικά εκεί που δρούσαν οι κομιτατζήδες. Άλλο τρόπο και μέθοδο χρησιμοποίουσε ο Λουκα Ιβανόφ στο Καϊμακτσαλάν και αλλη μέθοδο ο Τσακαλάρωφ στο Βίτσι.. Σου ανεφερα δυο κομιτατζήδες βοεβόδες τυχαία. Οι κεντρικές συγκεντρωτικές αποκρυψεις τους είναι 7 αποκρυψεις που γνώριζαν μόνο οι αρχηγοί δυο απο αυτές τις επτά βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος την μια την έχω εντοπίσει πέρυσι το καλοκαίρι προσπάθησα με την ομάδα μου να την ανοιξουμε αλλά δεν τα καταφέραμε επειδή είναι μέσα σε αρχαίο Μακεδονικό κάστρο και το τούνελ που άνοιξαμε είναι αρκετά δύσκολο να εξερευνηθεί. Φέτος θα συνεχίσουμε αν θες να έρθεις να δεις τα σημάδια που με οδήγησαν εκεί και τι έγραφαν τα δικά μου "Χαρτιά" όπως λες και εσύ.
-
@Isidoros:
Γειά σου Γιάννη δικαίωμα σου είναι να λες αυτά που λες φίλε δεν έχω την διάθεση να απαντήσω με θυμό επειδή έχεις κάθε δικαίωμα να λες την άποψη σου, αυτά που λες όμως για 33 κώδικες κτλ δεν στέκουν και αυτός που στα είπε η μεθυσμένος ηταν όταν στα έλεγε η γενικά φευγατος. Οι τσέτες που λέω κατα καιρούς πρεπει να καταλάβεις πως ηταν σκορπισμένες σε όλη την Μακεδονία και στα Βαλκάνια γενικά εκεί που δρούσαν οι κομιτατζήδες. Άλλο τρόπο και μέθοδο χρησιμοποίουσε ο Λουκα Ιβανόφ στο Καϊμακτσαλάν και αλλη μέθοδο ο Τσακαλάρωφ στο Βίτσι.. Σου ανεφερα δυο κομιτατζήδες βοεβόδες τυχαία. Οι κεντρικές συγκεντρωτικές αποκρυψεις τους είναι 7 αποκρυψεις που γνώριζαν μόνο οι αρχηγοί δυο απο αυτές τις επτά βρίσκονται σε Ελληνικό έδαφος την μια την έχω εντοπίσει πέρυσι το καλοκαίρι προσπάθησα με την ομάδα μου να την ανοιξουμε αλλά δεν τα καταφέραμε επειδή είναι μέσα σε αρχαίο Μακεδονικό κάστρο και το τούνελ που άνοιξαμε είναι αρκετά δύσκολο να εξερευνηθεί. Φέτος θα συνεχίσουμε αν θες να έρθεις να δεις τα σημάδια που με οδήγησαν εκεί και τι έγραφαν τα δικά μου "Χαρτιά" όπως λες και εσύ.
θαθελα Να βρεθω σαυτα που εζεισες Ισιδορε. Με συναρπαζουν Τετια. Ασε το Παπι Να κανει Αυγο Στο κλουβι.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
θαθελα Να βρεθω σαυτα που εζεισες Ισιδορε. Με συναρπαζουν Τετια. Ασε το Παπι Να κανει Αυγο Στο κλουβι.
ισιδωρε οταν δεν βγαλεις ακρει παρε και το φηλαρακι να σας δειξω πως βγαζουν τα αυγα απτα κλουβια ποτες δεν βαζαν σε ταφους μονο βγαζαν φιλε ισιδωρε και για τον μπολεκ ειναι μεγαλη κ \\\α καλλα το καταλαβα
-
@007:
γιαννη papaki,σας ειπα η μονη κοντρα με τον ισιδορο πιος θα βγαλει περισοτερα.
δεν γνωριζω αν το κατεχει ,ευκαιρια για μια καλη κοντρα στα βουνα,και παντα με την καλη ενοια.φιλε παρε τον ισιδωρο σε μια δουλια σε αυτην που εχει ο φιλος ΤΕΟ με την λαμα που βρεικε παντε μαζι και τραβα καμερα μετα θα παμε μαζι προτου παμμε θα τον πω που βρεικε την λαμα ποσα εκατοστα ειναι και θα φερω ολοκληρη την λαμα γιατι ο τεο εχει την μησι στα χεριατου και θα τον πω πιος τα εβαλε και πωσα κιλα εχει αμα θελει το φηλαρακι ο τεος ξεκιναμε αυριο
-
@Isidoros:
εδω κολανε αρχεω μακεδονικο καστρο μαθα κατω απο καθε καστρο υπαρχει και ταφος
-
φιλε παρε τον ισιδωρο σε μια δουλια σε αυτην που εχει ο φιλος ΤΕΟ με την λαμα που βρεικε παντε μαζι και τραβα καμερα μετα θα παμε μαζι προτου παμμε θα τον πω που βρεικε την λαμα ποσα εκατοστα ειναι και θα φερω ολοκληρη την λαμα γιατι ο τεο εχει την μησι στα χεριατου και θα τον πω πιος τα εβαλε και πωσα κιλα εχει αμα θελει το φηλαρακι ο τεος ξεκιναμε αυριο
γιαννη ουτε τον γνωριζω,ονομα του,αλλα και σε ξενες δουλειες οχι.
μονο ο τεο ,ασ τον παρει να τραβαει καμερα. -
@007:
υπαρχη λογος ,οχι για αντιπαραθεση αλλα να καταλαβεις μερικα πραγματα.
απο την εγραφη σου στην σελιδα ,απο τον φεβρουαριο εσυ αυτο προλαβες και καταλαβες ?
ΟΤΑΝ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΡΓΙΑΖΗ ?
τοσα χρονια που ειμαι εδω και στην καθε σελιδα,το διαβασμα που εριξα ,θα περνουσα 10 πανεπηστημια.
για βγαλω καπια ακρη επι του θεματος σημαδιων και λυσεις αυτων.
εσυ νομιζης οτι ολοι δοσαν πιο πολα στοιχεια να τελειωση καπια δουλεια ?
γνωριζης ποσοι απο δω μεσα με καπια βοηθεια απο την φαντασια που οργιαζει,πηραν καπιο καλο κομποδεμα
η κουλαουζο ?
και την καναν μπουχος,και ασε που δεν δωσαν ενα για δειγμα σε αυτον που βοηθεισε,αλλα ουτε ενα ευχαριστω.
θα εγραφα περισοτερρα αλλα φτανει.
στην θεση σου θα ανακαλουσα,και θα ζητουσα συγνωμη απο τα παλικαρια που βοηθαν.Παιδια ο αρης σε αυτο εχει ενα δικαιο.
δηλαδη εσεις που εισται γραμμενοι απο 2009 και εμεις ειμασται γραμμενοι απο το 2015 δεν μετραει η γνωμη μας???ειναι κατι σαν παλιος και λεουρας οπως ειχαμε στο στρατο??παιζει δηλαδη κατι τετοιο???
ο αλλος μπορει να εχει φαει στην μαπα το βουνο δεν μετρει η γνωμη του για την εγγραφη του το 2015,μετραει το ποσα ποστ καναμε σε καποια σελιδα,εκει πρεπει να ειναι η εμπειρια σαν ψαχτιρια να πουμε την γνωμη μας??απο τις σελιδες θα μαθεις σιγουρα πολλα πραγματα ομως δεν θα ειναι σωστα πολλα πραγματα ειδικα στα σημαδια!μερικοι <<<γνωστες>>> βλεπουν ενα σημαδι και λενε πηγενε εκει ,και εκει ,και εκει και στο τελεος εκει,βαζουν τον κοσμο να τρεχουν στο βουνο σαν τα προβατα εδω και εκει!!αυτο ειναι σωστο??
εβαλα και εγω σημαδια και μου ειπαν οι <<γνωστες >> εχει δουλεια!!που ρε μεγαλε που την βλεπεις???
να μου εξηγηση αυτο ειναι κιβωτιο ,αυτο ειναι μετρα,αυτο ειναι συντεταγμενες,,να (μην) μου πει ακριβως που ειναι θελω να ερθει εδω, 2 εμεις ,2 αυτοι να την σηκωσουμε και τα τελειωνει το θεμα,ομως πρωτα να μου δωσει να καταλαβω οτι ξερει,οχι απλος ξερω παμε και θα τα πουμε,γιατι μετα θα πεσει πολυ φαπα!!
καλο εαν δεν ειμαστε σιγουροι να μην γραφουμε τιποτα,εαν δεν ειμαστε σιγουροι να μην (βοηθαμε) γιατι βαζουμε τον κοσμο σε πολλα εξοδα,το θεμα ειναι αυτοι που νομιζουν οτι ξερουν και ερχεται το θεμα με τον τιτλο που ανεβασε ο Αρης και εχει πολυ δικαιο και καλα εκανε που το ανεβασε!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ! -
Μπραβω σε σενα και στον αρη.
πρωτα σεβασμος στην σελιδα που μας φιλοξενει,και μετα στα ατομα που ασχολουνται με τα σημαδια.
ο καθενας μπορει να ξερει περισοτερα πχ ο κλαρας που ανεφερε ο σακης,ας το αποδειξη .
τα υπολοιπα τα βλεπω μομφη εως την ΣΕΛΙΔΑ και στα προσωπα ,που προσπαθουν να βοηθησουν.
τα αλλα λογια του αερα.
και οπως προανεφερα,παπαδες περασαν ακετοι αλλα χαθηκαν.
απο μενα ΤΕΛΟΣ,ας αναλαβει το αφεντικο.
οτι ειχα να το πω το ειπα.
και να μας ονοματησεται τους( γνωστες),να ξερουμε και εμεις να μην ασχολουμασται μαζη τους.
και σχετικα με τα εξοδα ο καθενας αποφασιζη στο τι θα κανει. -
@metal:
φιλε ο καθενας εδω μεσα εχει τα δικα του πιστεβω και ετσι πορευεται…
εγω παντος ας ειστε νεοι στο φορουμ ταυτιζομαι με αποψη σας (δικια σου και του αρη),αντηθετα διαδαζω καποιες αποψης παλιων και της θεωρω λαθος!
οποτε δεν τιθεται θεμα αν καποιος ειναι νεος η παλιος,αλλα το τι γραφει ο καθενας...και πιος ειπε κωστα οτι δεν σεβομασται,τα νεα μελη εγω παντα.
οταν καταλαβεις καλα το θεμα τα ξαναλεμε. -
Μα ρε κωστα ,αυτο ειπα και εγω ,δεν χρειαζεται να απολογησε,αλλα δεν εχει δικαιωμα ο παλιος να γραφει με τετοιο στυλακι σε εναν νεο,γιατι απλα ειναι παλιος,ο αλλος ειναι παλιος και επιδη αυτο πιστευει καλα κανει ομως πρεπει να το επιβαλει,αυτα ειναι χαζα πραγματα και δεν δειχνει καλη εικονα,δεν μου αρεσε καθολου και γιαυτο πηρα θεση!νεα μελοι την κανουν απο την σελιδα ,και αυτος ειναι ενας απο τους λογους!