μηπως ηταν ανταρτες δεξιοι
-
ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ 1949
Εχεις 100% άδικο αν δείς τι ωρες ποστάριζα θα καταλάβεις οτι δεν είχα καμιά όρεξη στις 3 και μισή το πρώί να απαντώ σε φίλους που ήθελαν να βοηθήσουν…για την πλακα ολη μέρα σήμερα ....οχι ρε φίλε δεν έχω καμιά όρεξη να γίνω συγγραφέας παραμυθιών......δεν με ξέρεις για να βγάλεις συμπεράσματα αμα με γνωρίσεις θα καταλάβεις με ποιόν έχεις να κάνεις .....τέλος πάντων εληξε το θέμα ευχαριστώ όλους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τους λέω αλήθεια μόνο ένας γνωρίζει το θέμα και θα προχωρήσω με αυτόν....
Μην το βλεπεις ετσι φιλε μου το ιδιο ειμαι και εγω αλλα με αυτα που διαβαζουμε τι συμπερασμα να βγαλουμε.
Και μονο βουνο με βουνο δεν σμιγει λεει μια παροιμοια ποτε δεν ξερεις,που ξερεις μπορει να πιουμε κανα καφε μαζι καποτε.
Τα γραφωμενα μενουν οχι η ωρες οπως σου ειπα ποιο πανω καλη συνεχεια απο μενα..
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Κατα τα λεγόμενα της γιαγιάς για να πάνε στο μοναστήρι περνούσαν απο τους σκοπούς ….τους είχε ψησει ο γέρος ο μεγάλος οτι είναι η γριά ανάπηρη και κουτσαίνει και για να μην κάνουν τον γύρω τους άφηναν οι σκοποί επαναλαμβάνω το 1980...και περνούσαν τώρα πήγαιναν στο μοναστήρι απο εκεί πάντως το μοναστήρι το θέλει η γιαγια για να βρεθείι το μονοπάτι....εχει όλα τα στοιχεία για την διαδρομή απο την γέφυρα στο μοναστήρι και μετα το χαος....τι να πω...
κοιτα να βγαλειϛ κανα ψαρι γιατι με τιϛ παλιοπαρεεϛ που εμπλεξεϛ δεν θα δειϛ ουτε λεπι. ουτε για τουαλετα δεν μπορω να παω. δεν σε προλαβαινω.
-
Και γιατι πας ποιο πισω και ψαχνεις την γεφυρα και δεν πας απο το μοναστιρι και μετα αφου τα ξερεις εως εκει.
Αρα μας δουλευεις.
Αν σας αρεσει να σας δουλεουν ε τοτε καλα σας κανουν ας παρει θεση η διαχειρησει απο εδω και περα.
μην τον φοβασαι αυτον. τον εχουν βαλει στο σβουρο και οπου υπαρχει πληροφορια απο μουλαρι κι επανω ειναι μεσα.
-
πολλες ιστοριες παντα ετσι και οπως με τον ταμπουρι εδω και αναλογα την περιοχη και καπιον αλλον,σε μια τρυπα τα ειχε καθομασταν εδω και εφερνε ενα χ ποσο παντα.
οταν καπιες ιστοριες ειναι περιπλοκες παντα θα υπαρχη προβλημα για συντονησμου,και αληθειας οταν υπαρχουν αρκετες μαρτυριες ο καθενας τα μεταφερει και λιγο διαφορετικα.
καλη συνεχεια στην αναζητηση. -
έριξαν σε δύο μεριές πριν τον σταυρό Φαρσάλων…ο ίδιος δεν το παραδέχθηκε ποτέ ...οι αλλοι είπε σκοτώθηκαν στον πόλεμο
δυτικα απο το χωριο σταυρος, και πριν το χωριο σοφαδες, υπαρχει γεφυρι 24 μετρων..
απο σοφαδες, εως καρδιτσα, υπαρχουν αλλα δυο..
και απο καρδιτσα, εως χωριο μεγαλα καλυβια, αλλο ενα.. -
τα παραπανω τα αναφερω, ως στοιχειο, δηλαδη οτι ναι, υπηρχαν τετοια μικρα κομματια γεφυριων ..
Ευχαριστώ Πανδώρα όπως προείπα η γέφυρα αυτή ίσως να υπάρχει ή να έγινε τσιμεντένια το μόνο στοιχείο που θα μπορούσα να την βρω είναι οτι το 1980 φυλασσόταν…πολλές γέφυρες μοιάζουν αλλά δεν είναι.αυτή που ψάχνει η κόρη του αντάρτη...που με έβαλε στο τρυπάκι και αναστάτωσα την Θεσσαλία...εμείς συνεχίζουμε να ψαχνουμε μέχρι να την βρούμε....το καλοκαίρι θα ρίξω στον Πηνειό hovencraft και θα την βρώ.....