Συναδελφοι θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζεται τι και πως πρεπει να κανω για να βγαλω αδεια κατοχης του μηχανηματος μου… Οταν αγορασα το vlf πριν χρονια απο μαγαζι απο την ελλαδα,ο κυριος που πουλουσε τους ανιχνευτες μου εδωσε ενα χαρτι με τις λειτουργιες του μηχανηματος και με το τιμολογιο αγορας του μηχανηματος και συμπληρωσα μια ετηση με τα στοιχεια μου και τα εστηλα στο υπουργειο πολιτισμου για να δηλωσω τον ανιχνευτη μου..Μετα απο ενα μηνα ακριβως μου στειλανε εναν φακελο απο το υπουργειο πολιτισμου οπου μου ελεγε οτι μπηκα στο μητρωο ανιχνευτων μεταλλων και οτι ο ανιχνευτης μου εχει τον αριθμο ταδε... Τι πρεπει να κανω τωρα και που να παω για να βγαλω αδεια κατοχης του μηχανηματος μου συναδελφοι? Παρακαλω την βοηθεια σας αν γνωριζεται...
-
AΔΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ
Συναδελφοι θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζεται τι και πως πρεπει να κανω για να βγαλω αδεια κατοχης του μηχανηματος μου… Οταν αγορασα το vlf πριν χρονια απο μαγαζι απο την ελλαδα,ο κυριος που πουλουσε τους ανιχνευτες μου εδωσε ενα χαρτι με τις λειτουργιες του μηχανηματος και με το τιμολογιο αγορας του μηχανηματος και συμπληρωσα μια ετηση με τα στοιχεια μου και τα εστηλα στο υπουργειο πολιτισμου για να δηλωσω τον ανιχνευτη μου..Μετα απο ενα μηνα ακριβως μου στειλανε εναν φακελο απο το υπουργειο πολιτισμου οπου μου ελεγε οτι μπηκα στο μητρωο ανιχνευτων μεταλλων και οτι ο ανιχνευτης μου εχει τον αριθμο ταδε... Τι πρεπει να κανω τωρα και που να παω για να βγαλω αδεια κατοχης του μηχανηματος μου συναδελφοι? Παρακαλω την βοηθεια σας αν γνωριζεται...
το χαρτι αυτο ειναι που σου στειλανε ανηψουδ
-
Το χαρτι αυτο θειο μητσο μας λεει οτι ο ανιχνευτης ειναι νομιμα δηλωμενος με αριθμο μητρωου στο υπουργειο πολιτισμου..απο κατω ομως λεει οτι το παρων χαρτι με αυτα τα στοιχεια που εχει δεν υποκαθιστα αδεια κατοχης … Γιαυτο σας ρωταω αν γνωριζεται κατι παραπανω που μπορω να βγαλω την αδεια κατοχης του μηχανηματος...
-
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας…τουλαχιστον εχω αυτο το χαρτι με τον αριθμο μητρωου και το τιμολογιο αγορας του μηχανηματος οπου και να με σταματησουνε στο δρομο και να δουνε τον ανιχνευτη λυμενο σε 3 κομματια μεσα στην τζαντα και χωρις ακουστικα και τσαπακι πιστευω οτι δεν μπορουνε να με κανουνε τιποτα απολυτως...
-
Οχι δεν χρεαζετε κατι αλλο, παντως αυτο που λεει απο κατω οτι <<δεν υποκαθιστα αδεια κατοχης>> το εβαλάν τα τελευταια χρονια, ποιο παλια δεν υπηρχε!
Δηλαδη αφηνουν παραθυρακι να σε αρπαξουν.Αν στο βρουν στο αυτοκινητο πως εισαι νομιμος αν δεν εχεις αδεια κατοχης;
Αλλα για να λεει υποκαθιστα ,πρεπει να υπαρχει και χαρτι που "καθιστα" αδεια κατοχης.Ποιο ειναι αυτο; -
Θα παρω τηλ τον κυριο αυριο οπου αγορασα το vlf και θα τον ρωτησω στα χερια μου εχω το χαρτι με τον αριθμο του μηχανηματος και τον εχω δηλομενο,αλλα το παρων δεν υποκαθιστα αδεια κατοχης η χρησης και τι πρεπει να κανω…γιατι ο κυριος που πουλουσε τα μηχανηματα με συμβουλεψε να δηλωσω τον ανιχνευτη μου και το εκανα.παντως περασανε 3 χρονια και ποτε δεν ειχα τιποτα, και κανενα προβλημα γιατι εχουνε τα στοιχεια μου το υπουργειο πολιτισμου..(αυτο που λετε το φακελομα)...
-
λοιπον για να τελιωνη αυτο το θεμα οπου και να σε βρουνε το μηχανακι θα στο παρουν αυτοκινητο σπιτη μαγαζι κ.τ.λ πρεπη να τους πας τα χαρτια εαν δεν τα εχεις μαζι σου και θα σε ροτισου για τι χρυση τα θελεις εαν εχεις μια καλη δηκαιωλογια το περνεις πισω σε ενα μηνα περιπου [μου τοχουν παρει με τα χαρτια μεσα ]
-
καλημερα.το χαρτι που ερχεται απο το υπουργειο πολιτισμου δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια βεβαιωση εγγραφης στο μητρωο ανιχνευτων της ΔΙΤΕΠΠΑ.στο χαρτι που στελνεται δεν αναφερει πουθενα για αδεια κατοχης {ετσι νομιζα και εγω}παρα μονο οτι το μηχανημα που εχεις στην κατοχη σου εχει λαβει αριθμους μητρωου και με αυτο το χαρτι μετα αφου εχεις τοναριθμο μητρωου μπορεις να βγαλεις αδεια .Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ υστερα απο σχετικη αιτηση στις υπηρεσιες.να τονισω επισης οτι η αιτηση για αδειαχρησης εαν δεν υποβληθει μεσα σε ενα χρονο διαγραφεται αυτοματως
-
καλημερα.το χαρτι που ερχεται απο το υπουργειο πολιτισμου δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια βεβαιωση εγγραφης στο μητρωο ανιχνευτων της ΔΙΤΕΠΠΑ.στο χαρτι που στελνεται δεν αναφερει πουθενα για αδεια κατοχης {ετσι νομιζα και εγω}παρα μονο οτι το μηχανημα που εχεις στην κατοχη σου εχει λαβει αριθμους μητρωου και με αυτο το χαρτι μετα αφου εχεις τοναριθμο μητρωου μπορεις να βγαλεις αδεια .Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ υστερα απο σχετικη αιτηση στις υπηρεσιες.να τονισω επισης οτι η αιτηση για αδειαχρησης εαν δεν υποβληθει μεσα σε ενα χρονο διαγραφεται αυτοματως.υστερα απο τηλ επικοινονια που ειχα με τουπουργειο υπαλληλος μου ειπε οτι με τοχαρτι αυτο δεν εισαι νομιμος για να κυκλοφορεις με τα μηχανηματα ,πρεπει πρωτα να εχεις καταθεσει χαρτια για αδεια και να την παρεις ,εαν παρεις την αδεια ερευνας τοτε εισαι νομιμος να εχεις μαζι σου τα μηχανηματα προς το σημειο που σου εχουν εγκρινει και υστερα αποτηλ επικοινωνια με την αρχαιολογια της περιοχης οτι τη συγκεκριμενη μερα θα παω για ερευνα
-
καλημερα.το χαρτι που ερχεται απο το υπουργειο πολιτισμου δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια βεβαιωση εγγραφης στο μητρωο ανιχνευτων της ΔΙΤΕΠΠΑ.στο χαρτι που στελνεται δεν αναφερει πουθενα για αδεια κατοχης {ετσι νομιζα και εγω}παρα μονο οτι το μηχανημα που εχεις στην κατοχη σου εχει λαβει αριθμους μητρωου και με αυτο το χαρτι μετα αφου εχεις τοναριθμο μητρωου μπορεις να βγαλεις αδεια .Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ υστερα απο σχετικη αιτηση στις υπηρεσιες.να τονισω επισης οτι η αιτηση για αδειαχρησης εαν δεν υποβληθει μεσα σε ενα χρονο διαγραφεται αυτοματως.υστερα απο τηλ επικοινονια που ειχα με τουπουργειο υπαλληλος μου ειπε οτι με τοχαρτι αυτο δεν εισαι νομιμος για να κυκλοφορεις με τα μηχανηματα ,πρεπει πρωτα να εχεις καταθεσει χαρτια για αδεια και να την παρεις ,εαν παρεις την αδεια ερευνας τοτε εισαι νομιμος να εχεις μαζι σου τα μηχανηματα προς το σημειο που σου εχουν εγκρινει και υστερα αποτηλ επικοινωνια με την αρχαιολογια της περιοχης οτι τη συγκεκριμενη μερα θα παω για ερευνα
Αυτό είναι αντίφαση, γιατι σε εμάς είπαν ότι μόνο και μόνο με το χαρτί του αριθμού μητρώου δεν υπάρχει πρόβλημα στη μεταφορά.
Κάτι για να αναφέρουμε στη συνάντηση μαζί τους.Ιστοσελίδα: http://www.anixneytes-kyritsis.gr Facebook: https://www.facebook.com/kyritsis.detectors