ΑΑΑΑΑΑπλά αναρωτήθηκα λέω μην πέθανε προσφάτως, μετά το '90 στην Αθήνα?
μάλλον θα κάνω λάθος :36_2_56:
-
Καραγιωργης η Γυφτοδημος ?
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
@wolf:
Ευτυχώς έχουμε εσένα να μας διδάσκεις …..με τις ασυναρτησίες και τις αρλούμπες που πετάς .......
Δεν ξέρουν όλοι αυτοί,που γράψανε τόσα βιβλία .....σχετικά με το θέμα........και ξέρεις εσύ ........
Όσο για το τσοκ κτλ που λες............εσύ να προσέχεις τις αναθυμιάσεις ......διότι .....ενίοτε προκαλούν ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες.
Αναρωτήθηκες ποτέ αν αυτά που σου σερβίρουν είναι σκουπίδια και τα παπαγαλίζεις?
Δεν το ψάχνεις και δεν είσαι ψαχτήρι!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@wolf:
Ενώ εσύ που τα έζησες από κοντά και τα ξέρεις καλύτερα,δεν μας τα λες …..........και μας αφήνεις να μας σερβίρουν τα σκουπίδια ......
Σοβαρά πιστεύεις ότι είμαι μόνο ογδομήνταβ¦. Με κολακεύεις!!!
Όταν περάσεις την προπαρασκευαστική διαδικασία θα δεις ότι τα λέμε!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Σοβαρά πιστεύεις ότι είμαι μόνο ογδομήνταβ¦. Με κολακεύεις!!!
Όταν περάσεις την προπαρασκευαστική διαδικασία θα δεις ότι τα λέμε!!!Τι να πιστεύω ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ότι είσαι <<μόνο ογδομήνταβ¦>> ;;;;;;;;;;;;;;;;
Ξαναπάρτο από την αρχή….......Όσο για την <<προπαρασκευαστική διαδικασία>>,που αναφέρεις.........ευχαριστώ,δεν θα πάρω........
Έχω ήδη αυτό : http://www.nbonline.gr/journals/6/volumes/132/issues/470/lemmas/4639174 -
@wolf:
Ευτυχώς έχουμε εσένα να μας διδάσκεις …..με τις ασυναρτησίες και τις αρλούμπες που πετάς .......
Δεν ξέρουν όλοι αυτοί,που γράψανε τόσα βιβλία .....σχετικά με το θέμα........και ξέρεις εσύ ........
Όσο για το τσοκ κτλ που λες............εσύ να προσέχεις τις αναθυμιάσεις ......διότι .....ενίοτε προκαλούν ανεπανόρθωτες εγκεφαλικές βλάβες.
θα σου απαντησω μπας και….
επειδη εγω δεν ξερω θα ηθελα λοιπον να μην συμετεχεις -
ο φιλος που εγραψε για Ρουμανια , και οτι τα εδωσε τα χαρτια σε καποια Ρουμανα …........... κατι ξερει..........
πριν την αρπαγη εστειλε τον Γ ωρα 12 στον παλιομυλο ( τοποθεσια ) στον ταδε πλατανο
δεν εφυγα ομως εκατσα να δω ,σε λιγο περασε ενας καβαλαρης και τα πηρε …ηταν ο ενας απ τους τρις ΕΠ .ΑΓΓ ο μεσαιοςαυτο προς το παρον σου φτανει ? δεν υπαρχει ρουμανα
-
δυστηχος για μια φορα ακομη ο λυκος ,λυκοδερνει ,το να ακουσουμε μια γνωμη ειναι κακκο ?
εδω εισαι λαθος,μαθε να ακους,το αν ειναι λαθος η οχι θα δειξη.
εξαλου χορτασαμε απο μασημενη τροφη.
δεν εχω κατι απεναντη σε εσενα αλλα σε καπια θεματα τα χαλας,και σε αυτα που εισαι σωστος δεν εκανα καπια παρεμβαση. -
ΑΑΑΑΑΑπλά αναρωτήθηκα λέω μην πέθανε προσφάτως, μετά το '90 στην Αθήνα?
μάλλον θα κάνω λάθος :36_2_56:ο .β. το 97 ,αφησε ομως σπορο
και οπως ειπε καποιος τριτος …δεν με κραταν τα χερια μου ποιος εζησε απο δ αυτουςειναι ο ψιθιρος που ακουγετε για χωριο Ευβοιας
με την παρουσια 2 ατομων μονο -
για τον ιδιο ( ψιθυρο ) που αναφερεις και εση ωρε .
ηταν ψιθυρος για πολλα χρονια μεχρι την ημερα οπου εβγαλε ( 4κ ) και εβγαλε στην γυρα τον σπορο αλλα οχι σαν γυφτοδημο αλλα σαν καραγιωργη ( εχει ακουστει και σε αλλα σαιτ …την δουλεια την εχει ο γιος η εγγονος του καραγιωργη )
οποτε απαντω μονος στο ερωτημα μου και λεω πως ναι
δεν ειναι το ιδιο ατομο
-
ο γυφτοδημος ηταν ο εμπιστος - το πρωτοπαλικαρο αλλα και ο προσωπικος ταχυδρομος ( αγραμματος φυσικα ) του καραγιωργη …ολα περνουσαν απο αυτον
το αγραμματος λεει πολλα ,θα σας γραψω και αλλα γι αυτον ...μετα απο το πρωτοπαλικαρο εχουμε τα 3 αδερφια ,ξερει καποιος να μου πει ?