Σωστα μιλας και εσυ φιλαρακι αλλα αυτα τα χαρτια που λες οτι υπογραφτηκαν και μας υποθηκευσαν τι σχεση εχουν με τον Τσιπρα????
Ποιοι τα υπεγραψαν???
Τελος για να μην παρεξηγηθω κιολας οτι παιρνω θεση πολιτικη σας πληροφορω οτι η ιδεολογια μου εχει πουληθει εδω και αρκετα χρονια οποτε δεν εχω καμοια απολυτως ενεργη αναμειξη ουτε και κανενας απο δαυτους με εκφραζει
Συζητηση κανουμε κ δεν παρεξηγουμε κανεναν ουτε τοποθετουμε.εγω τουλαχειστον. Η σχεση που εχει ο τσιπρας ειναι οτι λεει στον κοσμο οτι θα τα αλλαξει ολα αυτα (μιλαμε για τον τσιπρα τωρα κ οχι για τους αλλους.για τους αλλους μιλαμε μετα αν θελετε.) κ εγω λεω.: πως θα τα αλλαξει αφου λεει τα ιδια με τους αλλους που μας εφεραν ως εδω! Πως λοιπων να πιστεψω σε αυτον μετα. Θελω να πιστεψω σε καποιον να μας βοηθεισει πραγματικα οσο μπορει βρε αδελφε! Δεν θελω να με κανει κανεις εκατομμυριουχο απλα να βρουν κατι καλυτερο τα παιδια μου. Εκτως αν σταθω τυχερος κ μπω σε κανενα αμπρι απειραχτο. Οσο για τα ποιος τα υπεγραψε… οι παλαιοι θα ξερουν καλυτερα γιατι η καταδικη μας υπογραφτηκε πολυ πριν γεννηθω.απλα τωρα ηρθε η ωρα να χρεοκοπισουν ολα τα μικρα μαγαζακια σαν την ελλαδα για να εξαγοραστουν απο τα μεγαλα σουπερμαρκετ. Ποιος ξερει να μας πει τι να κανουμε???? Ποιον να βασηστουμε να ππράξει για εμας για το καλο μας γιατι εμεις ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΜΑΣ...τωρα... χαιρω πολυ.